למתלבטים בין הנעליים והסנדלים

אירנה ק

New member
למתלבטים בין הנעליים והסנדלים

שלשום ה"אינדיאנית" הקטנה הצליחה לשבור את הבורג שמחבר את הנעל לברזל ( בסולייה)
. אחרי עבודה רצתי ל"בירו" שאצלו קנינו את הנעליים ותוך 5 דקות הכול היה תוקן. נאני רק חושבת מה היתי עושה אם היתי מזמינה את הסנדלים למי היתי רצה. לדעתי זה יתרון גדול לנעליים שמוחרים בארץ שתמיד יש למי לפנות.

פרלמנים

New member
נקודה חשובה מאוד.../images/Emo45.gif

כבר היו מקרים של בעיות טכניות בסנדלים-החברה שמספקת אותם יכולה לשלוח חלקי חילוף אבל זה לוקח זמן ... תודה רבה על ההארה/הערה. חשוב להדגיש את זה בפני המתלבטים תמיד. ג'סיקה

sigis7

New member
אני כ"כ מסכימה עם מה שכתבת!

ביום שקנינו , חלצתי לקטנה את הנעלים, ו...שומו שמיים(איזה משוררת
), המסמרים חודרים לתוך הנעלים...מיד למחרת (היה כבר מאוחר בערב) התקשרתי לאייזלר, שם אני קונה, הוא כ"כ התנצל ואמר לבוא מיד ושהוא יתקן. בעלי הגיע והוא אמר לו שיחכה באוטו ומיד תיקן ושוב התנצל אלף התנצלויות. אין ספק שיש לזה השלכות על ההחלטה היכן לקנות!

אנגלה3

New member
גם אני בדעה הזו...

דרך אגב, כשד"ר פנסקי נשאל ע"י הורים מה כדאי נעליים או סנדלים - הטיעון הראשון (והיחיד, אני חייבת לציין)נגד הסנדלים הוא ..."מה קורה כשיש בעיה? למי פונים? ..." אבל עד כמה שהבנתי, רפי מאורטופיית "פאר" חושב לייבא את הסנדלים לארץ ולתת להם שירות, אם יהיו התפתחויות אני אעדכן.

אינה ו

New member
נקודת מבט קצת שונה.......

שלום לכולם! מזמן לא כתבתי בעיקר מפאת חוסר זמן אך אני תמיד קוראת ומתעדכנת. לפני כשבועיים נקרעה לנו הרצועה העליונה בסנדל השמאלי (לא נקרעה לגמרי אבל נוצר קרע שהקשה על נעילת הסנדלים). אני, המורגלת בשרות הלקוחות בארץ כבר ראיתי בדימיוני שיקח זמן לקבל סנדל חדש וכמה אהייה צריכה לשלם עבורו כהשתתפות עצמית. חשבתי שאולי היא תבקש לשלוח לה את הסנדל כדי שהם יחליפו רק את הרצועה הפגומה. הכנתי את עצמי לשאלות נוסח: "אולי משכת חזק מדי"? וכתבתי מייל לאמילי, מתאמת ההזמנות מ-MD, היא ענתה לי לאחר 5 דקות עם הבטחה שהיא מייד שולחת לי סנדל חדש בלי לבקש הסברים והוכחות, בלי תרוצים ובקשה ל"השתתפות עצמית" התכתבתי איתה ביום שלישי בערב וביום חמישי בערב הגיע שליח UPS אקספרס עם הסנדל ומכתב התנצלות ארוך. יום למחרת קיבלתי מייל מאמילי בו היא מתעניינת אם קיבלתי את הסנדל והאם הכל בסדר. מה שבטוח, שרות כזה לא הייתי מקבלת בארץ. ברצוני לציין גם את הנוחות הרבה של הסנדלים. בדגמים החדשים הנעליים מתחברות למוט בלחיצת כפתור מה שמאפשר להוציא את המוט בשעת החלפת טיטול או מכנס בלי להוריד את הנעליים (לדעתי זה מאוד נוח במיוחד אצל התינוקות שנועלים את הנעליים 23 שעות ביממה). כמובן שישנו גם היתרון היחסי שלהן בקיץ, אני נועלת אותן לתום בלי גרביים כך שהרגל לא מזיעה בלילות הקיץ החמים. לסיכום: למי שיכול להרשות את זה לעצמו שווה כל שקל (מה גם שבקופת חולים מכבי מקבלים החזר של 83% מהעלות). יצא קצת ארוך........

פרלמנים

New member
../images/Emo13.gifכל הכבוד! איזה כיף לקרוא!

התמונה של תום מקסימה
, אבל זה לפני התספורת...
טוב לשמוע שהשירות שלהם כ"כ מהיר ואיכותי-יישר כוח שעדכנת אותנו. אני מוסיפה את השרשור הזה לשאלות הנפוצות.
אגב, אני נועלת לדניאל בלי גרביים את הדניס הרגילות בלי בעייה. (בעצתה של פוף היחידה
) לילה טוב, ג'סיקה

sigis7

New member
כייף לקרוא על כזה שירות ו...

מעודד, לגבי אלה שהחליטו לקנות את הסנדל!

חדוה7

New member
הזמנת נעלים

שלום אינה האם תוכלי להסביר לי את תהליך הזמנת הנעלים מחו"ל איך יודעים מה המידה צריך למדוד ממי מזמינים כמה זמן עד שזה מגיע

לא אינה אבל מנסה לענות שוב

ניתן ליצור איתם קשר דרך האתר: http://www.mdorthopaedics.com/ או באימייל: [email protected] לגבי המידה, צריך למדוד את אורך הרגל ואת רוחב הרגל בס"מ ולפי זה הם ישלחו נעל מתאימה. בעבר שלחו לי קובץ עם המידות אני אנסה לצרף לך. אני מניחה שאפשר גם לדבר איתם בטלפון. אני התכתבתי איתם באימייל ושאלתי המון שאלות. לבחורה שעונה קוראים אמילי והיא ענתה בפירוט ובסבלנות לכל השאלות שלי. בהצלחה.

למעלה