מאוד מאוד אינדיבידואלי. אבל אתה קובע קביעות בשם הניסיון שלך
ורק מסייג במשפט קצר - אולי אצל אחרים זה אחרת.
אם אתה מבין היטב שזה אינדיבידואלי, אתה מנסח את כל הסיפור אחרת לגמרי.
אם אתה רוצה לשתף מחוויותיך, אתה לא יכול לדבר על יתרונות וחסרונות הטבעת והמעקף.
אתה יכול לספר שלא הצלחת לאכול שניצל ולחם, שלא הרגשת לחץ איום ברום הקיבה, ושהקאת לעיתים קרובות, ושהיית חייב לשתות חם לפני אכילה, שהטבעת שלך לפעמים נסגרה, בבוקר לא יכולת לאכול ובערב יכולת לאכול לפעמים ללא הגבלה.
בדיוק כמו שאמרת שהגעת למיון בגלל טבעת נעולה, שירדת רק 8 קילו, ושהמנתח שלך התנער ממך.
והכי חשוב - לעולם אינך יכול לומר שבשינה האוכל עולה ונחנקים ומשתעלים. אתה יכול לומר, שבגלל שלא הצלחת לסגל הרגלים נכונים לטבעת, ולא השגת איזון בסגירה ופתיחה, היה לך רפלוקס - או בגלל סגירה גדולה מידי או בגלל אכילה סמוך לשינה.
האם כשניפחו יותר מידי או פחות מידי זה היה ברמות של 1/4 או 1/8CC? אני משוכנעת שלא. כי לא ידעת מה שאני מסבירה לגבי איזון סגירה, אלא שמעת מה שהרופאים המליצו לך. והם, לצערי הרב, לא יודעים לאזן. לא יודעת למה. בכל אופן, אני יודעת להסביר איך לאזן באופן מיטבי, לפי המקרה של האדם המסוים.
מנותח טבעת חייב להיות מוכן לפני כן (או אחרי), לשנות את הרגליו לפי הציות לטבעת. היה לו קשה לשנות ללא הטבעת, אבל עזרת הטבעת מסייעת להצליח לשנות. מי שלא מצליח לציית לטבעת, לא הגיוני שהוא יעשה ניתוח טבעת.
אני יודעת שהרופאים והמרפאות והוועדות לא מסבירים שום דבר בעניין הזה (ואם מסבירים, מספרים עובדות שהרבה מהן לא נכונות), אבל אני, שנה לפני הניתוח שלי, הקשבתי מהבטן לחוויות של מנותחים - וירטואליים ואמיתיים. הקשבתי גם לאופי שלהם וניתחתי את החווייה שלהם, והשוויתי למה שצפוי עפ"י האופי שלי. ואז ידעתי שזה יתאים לי. ואין לי רפלוקס, ולחם ושניצל לא נתקעים, ואני לא ניגשת לאכול כשאני רעבה, ואני לא מקיאה (כי אני לא דוגמנית...
). והסברתי לכל מי ששאל איך ולמה לעשות זאת.
אני יודעת שהיו לך קשיים מרובים מאוד ושלא יכולת להסתגל לטבעת בגלל הנתונים הספציפיים שלך. אבל אי אפשר לקרוא למה שקרה לך "חסרונות הטבעת"!
רוב הדברים הם חוויות שלך, מסיבות שלך. לא שהטבעת מחייבת מצבים כאלה.
לגבי המעקף, אי אפשר להגיע למסקנות על יתרונותיו וחסרונותיו אחרי חודש וחצי, כשעדיין לא סיימת את התזונה ההדרגתית בכלל.
חוץ מזה, אתה מבין שהרעיון זה לסגל הרגלים של לאכול כל 3 שעות בריא ולעשות ספורט. אבל גם בטבעת צריך לסגל הרגלים לתזונה נכונה איתה, ואז החסרונות והנזקים לא קורים כלל. אז הכל תלוי בסיגול הרגלים, כשהניתוח מהווה עזרה והקלה שמביאות להצלחה במשימה.
אז נשמח מאוד אם תהיה פה כדי לתרום לזולת במענה על שאלות,
בפרט שתרומה כזו מהווה הרבה עזרה להצלחה שלך עצמך.
רק לא נכון לדבר במשפטים וקביעות כלליים, כאשר אתה מסתמך רק על הניסיון האישי שלך ואי הצלחתך להתרגל להרגלים הנחוצים לטבעת.
המון הצלחה בהמשך!!!