למתלהבים מסחורות- זהירות ריבית עולה

raazz

New member
אדון אולי

נא קרא שוב את שאלתי כתבתי בעברית :] כמוווו מדד הני קיי

raazz

New member
לשייק בננה שאלות

כמה שאלות קודם כל נראה לי שאתה עמוק בעניינים בעבר שאלתיך לאיזה בית השקעות אתה שייך ולא ענית לי הייתי רוצה בנוסף רשימת המלצות לשווקים מתעוררים או תעודות בארץ או לשוחח איתך בטלפון אז תהיה נחמד ותענה בתודה מראש רז [ היום יש לי מצב רוח נהדר אז אני מביא אותה בשיק מלון ופסיפלורה איי קרמבה] :]

raazz

New member
הלווו ליקי

מה נהיה איתך בן אדם יגור השקיע עבודה ומה שכתב אני חותם על כך בנוגע לסחורות אז מה שלא נפרגן? נפרגגגגגגגן ובקיצור טיפ לכולם עוד לא ממש זמן לסחורות שימו לב

yagur12

New member
למתלהבים מסחורות- זהירות ריבית עולה

אמנם השקעה בסחורות היא נדבך חשוב--- כאשר הנגיד מעלה ריבית במטרה ליצור מיתון ואף חלקי- מה שעולה זה ערך הכסף ולא ערך הסחורות. לכן הדבר הבא זה אג"ח לא צמוד ואח"כ מניות (ארה"ב?) חשיפה מהותית לסחורות יש לדחות עד לסיבוב הצמיחה הבא כשהריבית נמוכה. זו כמובן דעתי. מקווה שאנשים פה קוראים הודעות פרט ל "מישהו יכול להסביר לי איך קסם הודו יורדת דוקא כשהניפטי עלה ב 0.2% זה בטח קונספירציה). יגור

yagur12

New member
האם GSCITR יכול לעלות בשוק יורד?

למנהלות האם מדד GSCITR מייצג גם אופציות PUT? תודה

raazz

New member
ואםםםם כבר אז עוד שאלה למומחים

מדוע קסם מבט או תכלית לא מנפיקים תעודות סחורות בחסר [put[ כמו על הני קיי כדי שנוכל לפעול לשני הכיוונים בטיימינג הרצוי הרי מדד הסחורות היה נפלא ב 2005 ועכשיו די על הפנים אז תנו לנו אפשרות למצות כל תהליך נו אך כמו כל דבר טוב שמגיע לארצנו הקטנטונת זה באיחור רב אבקש לראות את דברי כהצעה פרודוקטיבית ולא כביקורת תודה מראש רז

../images/Emo31.gifהחשיפה לסחורות מיותרת

כשחסר סחורה מייצרים יותר, היצע וביקוש. היסטורית לא היו בסחורות רווחים לאורך זמן.

למעלה