למתעלמת

Gorilla

New member
למתעלמת

חשבת שברחתי אבל אני עדיין כאן, שלחת לי מכתב אבל לא עניתי לך בזמן. אם את כועסת או מאוכזבת זה מובן, אבל את יודעת טוב מאד שאין לי כוונות רעות למרות שיצאתי הפעם מזה קטן. את עדיין מתעלמת ויכול להיות שלא תרצי לענות להודעה או למכתב אבל מתוקה שלי אני שולח לך שנה טובה מהלב שנקי מכל רבב. אני לא מתכוון להציק או להטריד זה לא באופי שלי ככה אני לא בא לי להתמיד, אז באמת אני מצטער ומקווה שפעם הבאה אני לא יאחר. שלך בידידות מראש הג´ונגל גורילה

pachanga

New member
גורילה!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

ווא שנים שלא ראיתי אותך כאן!!!!!!!! נו איך היו השיפוצים לדירה??? גם אני חיפשת אותך אבל הבנתי שאתה עסוק... ובטח שאני לא כועסת
מה עבר עליך בתקופה האחרונה? ושנה טובה גם לך מתוק

Gorilla

New member
אני שמח לשמוע

שאת לא כועסת, השיפוצים לא נגמרו סופית אבל אפשר לראות כבר את האור בקצה המנהרה. בכל מקרה אני בחופש עכשיו בגלל החגים, הבעיה היא שהמחשב נמצא כבר בדירה ואני בבית, אז לא יוצא לי ממש לכתוב למרות שאני רואה הודעות דרך הפלאפון. הלימודים די משעממים, אבל זה מה יש ועם זה ננצח, בגדול החיים סבבה ואני מסתדר די טוב, אני שמח לראות שאת עדיין פעילה בפורום ושיש לך חיי לילה שלא לדבר על חיים. אז תשמרי על קשר ושיהיו לך חיים נפלאים כמו שמגיע לך מתוקה. שלך בידידות כמו תמיד שי

Ever ~After

New member
חיי לילה בראש השנה

אוייי אנשים אני חייבת להגיד- באמצע ארוחת החג, קיבלתי את הדבר הכי הכי טוב שיש! (וזה לא העוף של סבתא....)
שנה טובההההההה שלכם

pachanga

New member
אז אני כן.....

אוף איזה חג מעצבן!!!!!!!!!!!!! כל הזמן אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל לא רוצה לראות אוכל יותר!!!!!!!!!! ברחתי היום מארוחת ערב... של החג השני... לא יכולה לסבול את זה יותר!!! אחרי החג נחשו אפה אהיה כל יום????????? כן כן ניחשתם נכון בחדר כושר!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ever ~After

New member
חטא

ביקשת שאני אפרט קצת... אז קצת-אף פעם לא הזיק :) בוא נגיד בפספונטניות, אני והוא נעלמנו לאילת. 3 לפנות בוקר, באמצע ים סוף, עם הסירת מנוע. ניום לא היה סוער, ולא הייתה שום סופה..... הדבר היחיד שגרם לים להיות כל כך סוער, זה אנחנו. מקווה שעניתי לך :)

The seventh sin

New member
הייתי רוצה להיות במקומו .... ../images/Emo58.gif

מה שמזכיר לי שעוד מעט אני יורד לאילת עם כמה חברים ... ויש מצב שאני גם יממש את זה .... למרות שעשיתי לא מעט חטאים בים ....ובעיקר בים האדום .. החטא השביעי
living in sin in the big city ...

למעלה