שחר :
היות ויצא לי להתקל בך כמה פעמים בדוז'ו , אני חייב לציין שאני מתפלא מאוד על ההודעה הזאת שלך . את בעצמך , ככלות הכל - בחרת באמונה לא פופולרית שמעלה גבה , תמיהות ופחדים בקרב אי אלו קונפורמיסטים ברחבי המדינה הזאת . לי אין שום בעיה עם הדבר , אשריך על האמונה המדוברת . מדוע אם כך , יש לך בעיה - עם אמונות אחרות ששונות במקצת ממה שאת רגילה אליו ? למה התנועה הראלית היא כת ( על כל המשתמע מכך ) ולא פשוטו כמשמעו אמונה אלטרנטיבית כמו הזאת שלך ? מהו ההבדל ? שמא את מפלה אותה מבחינת הגדרה אך ורק בגלל שוויקה זה שלך , ואילו התנועה הראלית היא לא ? או שמא את מושפעת מדעת המיינסטרים בכל הנוגע לדתות אלטרנטיביות ? בקרב הציבור קיימים קבעונות רבים , שקרים , סילופים ומלחמת חורמה בכל מה ששונה , זר ומאיים על תפיסת עולמם . ראי כיצד רצחו היהודים את ישוע בדם קר , ישוע בעל הכת של 12 השליחים , ממש כת השטן ששוטפת את המוח ... ואף על פי כן , בכל זאת קמה הנצרות . תראי מה עשו המכאים למוחמד , וכך הלאה והלאה - דתות רבות מושמות ללעג בתחילת דרכן , אלא שברגע שהן צוברות מאמינים , או אז זה כבר לגיטימי , שכן ככלות הכל , אנשים מושפעים מנורמה - ואת בתור נון קונפורמיסטית לא צריכה להיות מושפעת מגורמים שכאלו . בכבוד רב , נדב .