למתעניינים בקורסים להכשרת מדריכים

Tami661

New member
למתעניינים בקורסים להכשרת מדריכים

ספינינג/ סייקלינג & Whatever
קשה היתה העבודה על הטבלה הזו... והיא בעצם לא הסתיימה אפילו... אבל למען אלו שדאגו וטרחו להעביר לי את כל הפרטים שביקשתי, ועשו זאת בזמן סביר(
) החלטתי בכל זאת להוציא לאור את הטבלה המרכזת (קורסים להכשרת מדריכי ספינינג/ סייקלינג) תחת "מאמרים" בקטגוריה של קורסים והכשרות. אבל... בהחלט אעדכן אותה לכשאקבל נתונים חסרים כמו כן, אם למישהו מהמופיעים בטבלה יש תיקונים/עדכונים... הוא מוזמן להפנות אליי את הערותיו והעדכון יבוצע בהתאם

shiri 80

New member
זה מה עושים במקום לבוא לים?

סחטיין על ההשקעה - הערות ? הערה קטנה ואולי זה כי אצלי התצוגה אחרת .. הצד השמאלי של הטבלה לא ממש נגלה לעין ... רואים שהוא נמצא אבל אני לא יכולה לגלול שמאלה . אז או שזה בהגדרות שלי או שכדי להעלות את זה בגודל קטן יותר . ובהזדמנות זו תודה לבדצ שדאגה לליגה של רכיבה עם אחלה תחנות בדרך (תמי ..איזה גלים ... איזה ים .. איזה מציל חחחחח ) עוד יותר מ100 קמ הצטרפו לקילומטראז השבועי ... אני כבר אמרתי שלא רוצה שייגמרו החגים ? חג שמח

מוזר... אצלי במחשב גם הצד השמאלי

נגלה לעין... (אחלה טבלה - תודה תמי) שיר מה נסגר איתך? הכל הפוך אצלך?
גם אני נהנתי... אוח אחרי 45 ק"מ לנוח על שפת הים עם כוס אייס קפה ושיחה נעימה... ליגה ליגה... חברת מועדון הרווקות (בינתיים) על גלגלים מודה לכן... ולכם הרוכבים בכבישים אם אתם עוצרים לעזור לנו בתיקון פאנצ'ר זה לא בגלל שאנחנו לא יודעות...
ואם לא יגמרו החגים בקרוב אז אני אעבור על החוק אם ארכוב היכן שמוצב השלט, כניסה מותרת מתחת ל- 30 טון...

shiri 80

New member
מחשב טוניזאי

ואגב זה לא ככה אלא "קבוצת הרווקות (שם זמני)" יוצא הפס גומי לאלתר ייזרקו הכפות אל הים יפוטר הגזלן ממחר .. שלא ייגמרו החגים .. 400 קמ בשבוע - זה אפשר לעשות רק בחגים ... את השלט נחליף ה"ליגה-כניסה באישור בלבד" ולפעמים רק בא לי חודש אחד נורמלייייייייייי (אגב פיספסת נהגת אמבולנס עצבנית בדרך חזרה הביתה....לא בגללי . נשבעת)

שאלה שאלתית..

קודם כל, יש בעייה בתצוגת הטבלה בדף הזה הצד השמאלי של הטבלה לא נכנס לי במסך..(שיאא אני נשמע כמו בלונדעעע, מה לעשות, אני ומחשבים זה לא סיפור אהבה גדול) דבר שני, חסר לי בטבלה למשל, מה עושה אדם כמוני שעשה אצל רוני יופה קורס והשתלמויות, וכרגע כבר מדריך באופן קבוע כבר שנה, ומבחינת ה"שלבים" אני שלב 2... חסר המידע על השתלמויות שלב 3 ואוכלוסיות מיוחדות. דבר שלישי, בנושא אוכלוסיות מיוחדות, אתמול קיבלתי בדואר מכתב מב"ס למאמנין ע"ש נט הולמן, לבוא ולעשות השלמה לקורס מדריכי חד"כ, לעבודה עם קטינים עד גיל 13. לפי המכתב הזה, כל מדריך חייב לעבור השתלמות בת 23 שעות על מנת שיוכל להמשיך ולהדריך בני נוער.. אני מניח שהדבר כולל גם את מדריכי הספינינג ,וכדאי שנברר זאת לגופו של עניין.

Tami661

New member
מישהי (../images/Emo8.gif) הבטיחה לדאוג לי בעניין

אבל המישהי הנ"ל באמת אישיות מאוד עסוקה, אז אני מחכה בסבלנות... אני יודעת שהיא עוד תעביר לי ובכלל, יש גם שלוחה של וינגייט בירושלים שמרכז אותה רן מגן, גם הוא אמור להעביר לי פרטים רלוונטים. ועכשיו להערות
: התצוגה שהוגדרה על ידי בעת עריכת הקובץ היא "תצוגת ברירת המחדל" שאצלי היא "עברית windows" ייתכן שאם תגדיר זאת אצלך גם (בסרגל הפקדים של הדפדפן-> תצוגה -> קידוד -> עברית windows) תיפתר הבעיה. בכל זאת... האייצ'-טי-אם-אלית שלי עדיין בחיתוליה
, אם בכל זאת לא תיפתר הבעיה, אנסה לתקן את ההגדרות אצלי. מכל מקום, ברגע שהטבלה תהיה מושלמת - אצרף אותה גם כקובץ בהודעה. באשר לשאלות המקצועיות האחרות - אולי פשוט תפנה לגורם המתאים ע"פ הטלפונים שמפורטים בטבלה, נראה לי שישמחו לתת לך תשובות מדוייקות.

אני מקפיץ אתת השרשור הזה

ב3 עמודים כי.. נרשמתי לשלב 3 שיהיה בדצמבר אצל רוני יופה.. ואני חייב למחות.. לפני חצי שנה כשעשיתי את שלב 2 שלב 2 עלה 250 ש"ח. שלב 3 עלה 350 ש"ח לפני חודשיים קיבלחתי מכתב זימון שהודיע לי על שינוי השיטה ומזמינים אותי לשלב 3 במחיר "מיוחד" של750 ש"ח.. תראו איזו אנפלצייה חוגגת בהולמס פלייס אקדמי. בדצמבר, שלב 3 והשלמה לקורס המלא של ספינינג. יעלה 800 ש"ח.. עכשיו תגידו לי שזו לא חוצפה:-}

למעלה