מסכימה עם חלק מדבריך אבל..
חשוב לזכור שהמאמר נכתב לאוכלוסיה מסויימת ולכן הרוח הנושבת שם היא איבחונים לבני זוג.כל הנושא של שפת גוף הינו רחב טווח החל ממבנה דרך תווי פנים ועד לתנועות והתנהגויות רצוניות ובלתי רצוניות. כדאי להכיר את נילי וגבריאל רעם , הם הכניסו לארץ את כל הנושא של שפת גוף שלכשעצמו ניתן להתווכח האם הוא טוב או לא. אני אישית חולקת עליך, באומרך ש"עליך להיות אתה" האם בזה אתה לא סותם את הגולל על הרצון של האדם לנסות להשתפר כל הזמן, הרי אנחנו יודעים שאיך שאדם נראה ככה הוא מרגיש ואם נרצה או לא המוח שלנו מגבש דיעה ראשונית על אדם בשניות הראשונות למפגש, אז למה לא לחשוב על איך שאנחנו עומדים כמו שאנחנו חושבים על איך אנחנו לבושים, מריחים וכד´.לדעתי המטרה במאמר היה לעלות למודעות של הקוראים כי תנועות גוף משדרות דברים אל הלא מודע ויש כאלה שכבר יודעים לפענח אותם.. שלא לדבר על כך שלדעתי זה כלי נוסף באיבחון שלך כמטפל , אני משתמשת הרבה באבחון שפת גוף , לאבחון הטיפוס שבא אלי, למה שהוא משדר לי, אני בטוחה שגם אתה עושה את זה באופן אוטומטי. אני זוכרת שיעור ראשון בשיאצו,המורה שלי אמר לנו שהכלל הראשון זה לא לאמר למטופל איך להשכב על המזרון, אלא לתת לו לשכב כרצונו..כל מטפל לוקח את זה לאן שהוא רוצה אני שואלת את עצמי למה המטופל שוכב על המזרון בצורה זו ולא אחרת וגם כשהו קם אני תמיד רואה שינוי בעמידה בתנועות הגוף והתנועות משדרות לי יותר מכל דבר איך הגוף הרגיש עם הטיפול. ממליצה לך לקרוא את הספר " תנוחות הגוף ומשמעותם " של גבריאל רעם אולי זה ישפר את דעתך. יום נפלא