למתקשרת שלום רב

למתקשרת שלום רב

אני מוסרת פרטים במסר אישי, לא יכולה לחשוף פרטים עלי, אציין במסר למה. מקווה שתוכלי להשיב לי לשאלתי בעקבות הפרטים. השאלה שלי היא כזו. אני מגדירה עצמי כאדם רוחני מאוד מאז ומתמיד, כאשר אני עצמי משחר ילדותי כמו שאומרים נעזרת באמונה הדתית, וכאשר עם השנים, אמונתי גוברת, אך משיכתי אל המקום הדתי והאמונה באלוקים מגיעה לגמרי מהמקום הזה בו אני בעצם בגדול קודם כל האמנתי באלוקים. אבל כמו שאומרים הייתי מדלקת ולא מתעכבת בתפילות, בעצירה, מדיטציה או התבודדות וכו'. ידעתי תמיד שיש בי משהו רוחני, בעל אמונה וחזק והרגשתי תמיד שאני רואה מצבים שעתידים להתרחש וקרו. עוד שהייתי צעירה מאוד אני זוכרת שהייתי מפחדת לחשוב, כי אני הרגשתי שאני קוראת את הצעד הבא של מה שצריך להיות לקרות וחשבתי שככה כולם [הייתי ממש קטנה] אז הייתי נמנעת מלחשוב מחשבות לא יפות או לא טובות למשל. או בנישואים שלי הרבה מהמריבות שהיו לי עם בן זוגי, זה כי ידעתי על דברים שהתרחשו [אני גרושה היום] ובקיצור הרגשתי עם השנים שיש לי חושים מחודדים ואינטואיציות גבוהות אבל כל פעם קישרתי את זה ליד המקרה. אבל החיים הובילו אותי לכל מיני מקומות ואני עם האמונה שלי באלוקים שכל מה שקורה קורה לטובה לפני שנה אמרתי בוודאות לקרובים אלי, אני מרגישה שעוד מעט עוד לקרות לי משהו, משהו גדול, משהו ענק, לא יודעת אם זה טוב או רע, אבל אני יודעת שזה משהו שיחולל שינוי בחיי והוא גדול. אז לא אוכל לפרט כאן, עברתי השנה משהו שלכאורה הוא לא נעים אבל הוא מבחינתי בעצם הצלחה [מקוה שתביני כמתקשרת :)] כי אני מן הסתם לוקחת כאב, כשלון או חולי לכיון של הצלחה, בשנה זו שגרמה לי להתנתק מהסביבה מהסיבות הרפואיות, בעצם כאן גיליתי את כל הסודות שהיו נסתרים ממני, הבנתי דברים ברמות גבוהות שאפשר להעלות על הדעת [זה לשבת כמעט כל יום לבד, זה מלא מלא דברים שצפו מעצם היותי בחולי, בריפוי, בלבד וכו'] ובעצם מהמקום הזה אני קמתי והבראתי, קמתי והבראתי לא לפני שהבנתי את כל מה שקרה וזה מדהים. אני מתעקשת גם להאמין שלכפות ידי יש מגע מרפא, ילדי תמיד כשהיו קטנים היו מתעקשים שאגע במקום הכואב, החולה, וזה מדהים מדהים הריפוי, וכמובן עשיתי את זה עלי לאחרונה, כי נאמר לי שיש לי משהו מסוים, אני לקחתי עצמי לידיים ועבדתי על עצמי בודדתי עצמי והפעלתי את כל היכולות שלי הרוחניות והפיזיות וזכיתי בחיים חדשים, כמתקשרת, אני רוצה שתגידי לי אם את רואה משהו, כי הכל לרגע מבולבל לי בעקבות מה שעברתי. אני הייתי רוצה שתגידי לי מה את רואה מבחינה תעסוקתית, כלכלית, בריאותית והאם את רואה סימני תקשור ושאכן כן, זה המקום שלי ללמידה. כי אני רוצה גם לעשות שינוי מקצועי סוף סוף שיעשה לי טוב על הנשמה כמו שאומרים. תודה

שלום אלמוגית

א. הפורום אמנם רשום על שם הילה...אך יש כאן מספר מתקשרים... אני (תמי) העין השלישית (ערן) אריאלה האחת (אריאלה
) עידית (שעל החתימה שלה אולי אם אעתיק אוכל לחזור....o1d3e5t.).+ עוד כמה ידידים שעוסקים בתקשור ולעיתים מלווים אותנו בהבנותיהם ובחוכמתם...אם את רוצה תגובה אישית תשלחי לנו ..למי שאת רוצה את הפרטים...
ב. מרוב רוחניות והבנת דברים ברמות גבוהות שאפשר להעלות על הדעת.... וכל מי שפה חווה רטטים גבוהים...אותות הטווית דרך..ראיית חזיונות..וקבלת מסרי תקשור באור בצליל וכו'... ובכן לבסוף הרשי לי להראות לך שאת בסכ"ה שאלת שאלת פרנסה רגילה ופשוטה...אז לשם מה ההקדמה? בלי לקבל את שמך ושם אמך אני יכולה לאמר לך שאת מאוד מבולבלת ומזועזעת ממה שחווית ואת חייבת להקדיש לקריאה ללימוד להנחיה באמצעות מורה לפני שתחלי ליישם אי אלו מההבנות שכבר רכשת, ועל כן גם אם תחושת הבטן שלך נכונה..והקול הפנימי שאומר לך שדרכך היא דרך האור והחסד... ראשית עלייך לחוש ביטחון באמונתך, לעשות סדר בעולמך, להבין את דרכך..כשתדעי להפריד את הקולות הפנימיים מאלו החיצוניים אזאי תדעי שהגעת ליעדך, נכון להיום תעבדי בעבודה שתאזן את חשבון הבנק..ותלמדי לצד זה...לימודי אור...מאיזשהו סוג...תקשור וריפוי באנרגיות הוא הכיוון שלך..לבסוף....אך בהדרגה מבחינה בריאותית (שוב ללא שם ושם אמך איינני יכולה לאמת את המסר) את במצב טוב..קצת רגישות של בעיות עיכול וכן יש לחזק את הנשימה אבל זה די בסדר (חולשה ברגל )..אבל יש מצב של מעורערות נפשית לכן...העיסוק ברוח ובנפש...מאוד מושך אך גם עלול להיות מסוכן...הייתי ממליצה על השיטה של לילה ברזסקי....כהתחלה..אבל יש הרבה ממי ללמוד ולהחכים בימינו אנו..תודה לאל...

תגובתך מדוייקת להפליא - אך רוצה לומר לך משהו

קודם כל תודה. אכן ראית מה שראית במדויק בכל מה שאמרת לענין הכל. אבל מכיון שאני לא יכולה להסביר [למרות האורך שכתבתי קודם בהודעה :) בדיוק מה אני חווה, לכן אני רק יודעת בדיוק מה אני עוברת ולאן פני מועדות, לא מעט אנשים קורה להם מקרה שכזה ואז מתחולל השינוי. כל מה שכתבת אמת הוא ולכן אני בדיוק בתקופה שמשהו קרה ומפה בעצם אני הולכת ליישם הכל. אני מוכרחה ללא צל של ספק ללכת למורה דרך/מאמן זה בוודאות לעשות סדר, כי כל השנים בעצם התנהלתי לפי קולות רגע ולא לפי דרכי שלי, את דרכי שמתי בצד ואת יודעת למה אנימתכוונת, אני לא מתכוונת לעיסוק או משהו דומה, אלא בכלל האני שלי נעלם למען כולם, אחים, אחיות משפחה וכו' לא חשוב, אני היום צומחת, עד אתמול הייתי ילדה כנראה. אך בנפש שלי הייתי הרבה יותר. לענין הנשימה את מדהימה, זה נכון, אני השנה התעלמתי מהכל, יצאתי לשנת שבתון מכל הבחינות :) ואני בדיוק הבחנתי בזה שעלי להתחיל לנשום נכון, הרגל גם סימנה לי סימננים אבל גם אליה התיחסתי :) הכל מן הסתם בגלל אותו מקרה, וכמובן ענין הכספים גם אני בתקופה שאני הולכת לעשות התחדשות וסדר, כי לא התיחסתי לכלום במשך השנה, גם לא לכסף, לא היו לי כמעט הוצאות, לא רציתי לקנות כלום ולא ענין אותי כלום, שנה עבדתי על הנפש שלי שנפגעה. את מדהימה ואכן כן, דרכי היא דרך ריפוי באנרגיות, ואכן כן, גם אני יודעת בודאות שכאשר אפריד את הקולות הפנימים מאלו החיצוניים, יהיה זה הרגע בו אדע שהגעתי למקום הנכון. מדהימה תודה

+ עוד משהו...על אמונה באל ויהדות ותקשור...

אני יודעת שלמי שמגיע מהעולם הדתי ונחשף לכוחות האנרגיה שנחשפים כעת, המעבר עשוי להיות מבלבל..
במיוחד ביהדות מסייגיםדברים מתוך אלו המועלים כאן כסוג של עבודת כוכבים ומזלות.
יש דברים המשתנים כעת בראשית האלף השלישי... הרבה מהאמת אכן כתובה ביהדות
רק שהיהדות, כוללת גם פרשנות ודעות מנוגדות, והרבה מהפרשנות וחלק מהתקנות תוקנו לא באמצעות אורים ותומים כמו בימי בית המקדש כי אם בידי בני אדם..ויש מצוות שמקויימות לדעתי באופנים שגויים..וזאת בשל הפחד משינוי ומאיבוד הקשר המקורי שהיה בר הוכחה בימי הנביאים והכהנים... תראי העיסוק הרחב שיש כעת בתקשור, המודעות הרחבה לכוחן של האנרגיות, הם למעשה חלק מדרך של הבאת גאולה לעולם
אני כתבתי שלושה ושלושת רבעי מדרשים בני ימנו העוסקים ביהדות ... והם מתוך שבעה שיכתבו ויצאו בבוא ביום כספר....שיהיה בעתיד נלמד ומנותח על ראשיתה של התורה החדשה שתכתב..זה לא שהישנה תתבטל אבל החדשה תהיה שונה מעט למעשה בכל הדתות יש התייחסות לשנאה ועויינות בין העמים (גם ביהדות) ולא יתכן ש"מציון תצא תורה ודבר ה' מחירושליים" שהו חלק מחזון אחרית הימים פרושו שלעם אחד (היהדות המוסלמים או הנוצרים...שלא לדבר על בודהיזם וכו..) תהיה עליונות על אחר. הר הבית הוא מקומו של הבית השלישי..אך שם לא יזבחו קורבנות ולא יעלו עולה עוד כי אם פולחן מסוג חדש יהיה אחת הסיבות שכוח הנבואה ניתן לאנשים רבים כעת..הוא שהאנושות כולה מותמרת לקראת אותו שינוי.. אל תנסי לעמוד לפי הערכים של היהדות את מה שאת לומדת כעת..להפך המשיכי לקיים את העיקרים, כמו שמירת שבת..טוהרה וכו(לפי אמונתך)....ולגבי השיפוט וההבנה תני למלאכים ולישויות האור שאינן בגוף להובילך בחוכמתם לקראת דרכך החדשה.. אם תנסי "להבין", באמצעות הכלים של היהדות המוכרת לך תלכי לאיבוד>>>>
האמת שיש הסבר גם למה שקורה כעת שם אך רק מעטים בקיאים בכך משום שזה רשום בתורת הסוד (ולא בספר הזוהר שנמכר בכל חנות ומחולק חינם לעיתים ברחובות..כי אם בתורת סוד יותר סבוכה..)

וואוו התפעלתי מתגובתך - תקראי בבקשה ../images/Emo140.gif

אז ככה שנים שאני מאמינה באלוקים ותו לא, סוג שקורה לדי הרבה אנשים, כמו שאומרים את ההורים שלי אני אוהבת ומצהירה שאני מוכנה לעשות הכל למענם אבל לא באמת אני שם, כלומר אם צריכים אותי אני אבוא, אין ספק, אבל עד שלא יקראו לי אניהייתי עשויה להיות בתוך העולם שלי המרוץ המטורף הזה כמו שאומרים. וכנל לגבי עצמי, אם לא הייתי צריכה משהו מהם, המשכתי להיות במרוץ המטורף שלי של החיים וכשהייתי צריכה, הייתי פתאום איתם שם ונעזרת בהם, לא בכסף, בכוח נפשי, באמונה, יש להם אמונה חזקה והוויה מדהימה של מה יש, הכל טוב וכו' משהו באמת, כמה שיש לי אחים עם תובנות, תמיד בחרתי ללכת אל ההורים המבוגרים האלה שלי והייתי מקבלת מהם כח. בעצם לאט לאט עם השנים ראיתי הרבה, ראיתי שאני אוהבת את הדת לאו דווקא מתוך החוזר שבתוך זה, כי יהיה לי קשה מאוד להיות ממש דתית הדוקה, אני מכירה את עצמי, אבל לאט לאט ראיתי שאני ממש מצליחה מהרבה בחינות של כוח ועוד דברים שקשה להסביר על רגל אחת. כל דבר שקרה קשה הייתי מתבודדת ומדברת עם אלוקים, מעולם לא שאלתי למה זה קורה לי, וגם כשבכיתי זה היה לצורך התפרקות, לא לצרוך יסורים, האשמה וכו', ואחר כך היה לי מלא כוח, אני לא פעם הייתי אומרת לעצמי, וואוו איזו התעלות, כי זה לא הולך ברגל, כי קרו לי לצערי דברים באמת כואבים. סתם דוגמא, כשהתגרשתי לפני המון שנים כמעט 15 שנה] אחרי אלימות קשה ביותר אשר השאירה אותי חבולה בכל הגוף [אני לא יודעת איך אני היום בריאה ושלמה אחרי כל האשפוז הקשה בבית חולים] אז רצו לקחת לי את הילדים ונילחמתי בכל כוחותי, ואכן יום אחד באו וקבעו לי עובדה ולקחו לי אותם אמרו לי את לא במצב לטפל בהם, אני זוכרת שבאתי הביתה, לא ישנתי כל הלילה, התבודדתי עם אלוקים, אנשים התפלאו מה היא לא בוכה, לא הסטרית? ונכנסתי לנבכי נשמתי ברמות ואמרתי, אני אוהבת אותם, אני מחזירה אותם, אבל שוב, קשה לי להסביר, כתבתי מכתב בין 15 עמודים בכתב יד [טוב את בטח רואה שאני כותבת הרבה :)] בסופו של יום השופטת אחרי שבוע מסתכלת עלי ואומרת, אני בכלל לא מבינה איך לקחו ממך, [פשוט רואים על אדם דרך ארץ וערכים, ואני עובדת ולומדת וכו']. זאת היתה המלחמה הראשונה שלי, והיו עוד מלחמות קשות מנשוא, ידעתי שיהיה בסדר אבל קשה להעביר מסרים כאלה למשפחה, או לילדםי קטנים ולכן עבדתי על זה לאט לאט. לא רציתי להתקרב לדת ולא לשום דבר בכוח, לא הייתי מוכנה לוורת על כלום, לא על הבילוי והבישול בשבת, לא על שום דבר. בקיצור אני קופצת איתך הלאה. בשנה האחרונה קרה לי משהו שאני עוד בהלם מזה, סוג של תיקון, לא יכולה אפילו לדמיןי את זה, אחריו, אינני יכולה שלא לצעוק, אלוקים אני אוהבת אותך. לאורך השנים הוא היה איתי וראיתי את זה, אבל הפעם למדתי שלא מספיק לנהוג בו כמו הדוגמא שנתתי לענין הורים שאני מחשיבה את ההורים שלי וואוו, פשוט לא מבקשים ומודים מידי פעם, אלא כל יום. אז כל יום דיברתי לאלוקים והיו רגעים שהיו לי הארות אבל לא ראיתי אותם נכון, ואז הייתי עוצרת שוב, מתבודדת וקולטת את התשובה לתיקון ומתקנת זה מדהים, אני מבחינתי לא מתקשרת עם מלאכים ולא מבינה את זה, מבחינתי אני מתקשרת מדברת עם אלוקים, זה הכי כיף לי בעולם. אז לקח לי זמן שהחלטתי לשמור שבת, לא התחייבתי לכל החיים, כי מי יודע מה ילד יום. אל הדת התחברתי בגלל שאני אדם רגיש, בני אדם בשבילי זה חיים שלמים, זה נפש, זה נשמה, ולכן היה לי קשה ליצור קשרים עם בני זוג גם בגלל היושר והרכות והענווה שבי ואז את יודעת בן זוג לעיתים כועס, לעיתי םזורק מילה וכו' ואני לא אהבתי את זה, אני חושבת שצריך לדבר בנועם וויפה, ואז הייתי מקבלת הערות כמו: נו מה את רגישה מידי מספיק וכו'. וזה לא, אני לא רגישה, אני גדלתי עם עשרה אחים, מהם גברים במלוא מובן המילה ומעולם לא זוכרת שמישהו פגע בי, הרים עלי יד, הרים עלי קול, או שלט בי, ולכן אני אלך בדרך הזו, אצלנו בבית אף אחד לא מרכל על אף אחד ולא על שכן, אצלנו לא מקנאים ואצלנו עושים טוב אחד לשני בלי עין הרע, ויש גיסים וגיסות ונכדים ונינים ואני אלך בדרך הזו. אז נכון לא כל הדתיים כאלה, לכן אני קוראת לעצמי מתחזקת לעצמי, אני בחיםי שלי, אני בינתים הולכת עם מיני וגופיות כי אני חושבת שהדת שלי לא תלויה בלבוש שלי, הדת בעיני זה נועם, כבוד, דרך ארץ ואני אוהבת את התנ"ך כי שם אני קוראת שבעצם גם הנביאים עשו טעויות :) ואין יותר יפה מזה לראות בעצם מה זה דתי, מה זה התורה ולא רק מה שמספרים לנו. גם אליהו הנביא היה קשה עורף והתעקש ללכת בדרכו שלו ואלוקים אמר לו, אתה קשה עם העם, תדבר אליהם, תנסה להבין אותם, לא צריך להיות קשה איתם, ואני קראתי את זה והייתי בשוק, כלומר אלוקים אמר לאליהו דבר יפה במיוחד, ומעולם לא ידעתי שאלוקים גם רך :) ואליהו לא יכול היה ולכן ויתר על מלוכתו ולא היה לאלוקים ברירה אלא לקחת ממנו את המלוכה, זה מדהים היה לראות. אז אני ממש אהבתי שאת לכאורה הזהרת אותי, כי בדיוק אני בדרך הזו, אני לא אתן לאף אחד ללחוץ עלי, ואני מתעסקת בדברי תורה שם אני מתמקדת בדרך ארץ, ערכים וכבוד ולא פניות אחרת. תודה רבה רבה לך רק הערה קטנה למי שאולי יתקל בתגובתך בניתוח האופי :) והוא במקרה מכיר אותי :) או שלא :) לעניין מעורערות נפשית שאמרת, אכן כן עברתי משבר שהבפיל אותי נפשית ופיזית, אבל לא היה בהודאה זו שלי להעיד שאני בבעיה נפשית :) - פשוט משבר שפוגע בלב ובנשמה - אלא שאת ראית משהו בכיוןו וזה מדהים. תודה רבה רבה לך.

למעלה