לנאוה פרנס תודה

משיייי

New member
לנאוה פרנס תודה

רציתי לומר לך תודה ויש לי עוד שאלה פחות או יותר תוך כמה זמן עוברים הכאבים? אני כבר חודש שוכבת עם כאבים ולא יכולה לדרוך על הרגל ואני לא יודעת מה עושים.

משי חמודה, בבקשה!!!

הם לא בהכרח עוברים
את רוצה לנסות לתת לנוני צ´אנס? אבל תבטיחי שבזהירות.... אגב, מה הרופאים הציעו? הם לא רוצים לנתח ולהוציא את הוריד המפוקק? ועוד משהו... לא טוב שאת לא יכולה לדרוך כי זה אומר שאת לא בתנועה וזה מגביר את הסכנה.... נאוה

משיייי

New member
נאוה??? בקשר לקריש

מה זה לא יעבור אף פעם??? הרופאים נתנו לי ביום שיצאתי מבית החולים זריקות עם החומר שאמרת אני לא זוכרת מה שמו. ועל ניתוח לא שמעתי תודה לאל אמאאאאאאאאא ולמה זה מגביר את הסכנה? ומה אני יכולה לעשות כדי לדרוך על הרגל נימעס לי לקפצץ עם קביים. ושוב תודה משיייי

החומר נקרא הפארין...

והוא ממיס את הקריש האם הכאב התגבר לאחר הזריקות? האם הוא הוקל? האם ביררת עם הרופא המטפל לגבי משמעות הכאבים לאור האבחנה והטיפול? לגבי ניתוח... כשיש חסימה בוריד, הגוף יוצר בעצמו מעקף ומזניח את הוריד החסום או שרופא מסיר את הוריד הלא תקין ובונה מעקף במקום הבעייתי. הגברת הסכנה: קריש נוצר במצב של סטטיות, קיבעון, סטגנציה הדם זורם בורידים באמצעות שרירי השלד חוסר תנועה על הרגל, חוסר שימוש בשרירים מגביר את הסטגנציה ולכן, את הסכנה לגדילת הקריש וכו´... יש חומרים טבעיים שיכולים לעזור בדילול הדם, אבל זה מצב עדין מכדי להציע לך... שאלתי אותך אם את רוצה לנסות את הנוני - הוא יכול להיות סיכוי... לא ענית... הנוני פועל בגוף בצורה עמוקה ורחבה מספיק שבשימוש ז ה י ר, את יכולה ליהנות מהאלמנטים משככי הכאבים שבו, כבר בטווח הקצר... ואם יהיה לך מזל, אולי אפילו המיידי... בטווח הארוך, הוא יעשה הרבה דברים... מה בדיוק? - ימים יגידו... אל תשכחי שאנחנו באינטרנט... ואני איכשהו, רואה את עצמי כאשת מקצוע אחראית... ככל שאני אמפטית למצבך, לכאבייך, אני יכולה להציע לך ר ק טיפול מתון, שאני בטוחה שלא יזיק... בכל מקרה, אנחנו חוזרים ומדגישים כאן שוב ושוב: אין אפשרות לעשות איבחון מדוייק ואחראי באינטרנט העצות שלנו חייבות להישאר בגבולות הבטוח... מקווה שבכל זאת עזרתי, נאוה

למעלה