לנאן היום האחרון מכון השיזוף? אפשר כבר להתחיל לחגוג?
נ נאן New member 9/3/03 #2 אמרתי כבר שלום.... היי היה ביום חמישי עשו לי הנחה בגלל הכויה וכן אפשר לחגוג. כי אמרתי למכונה שלום ולא להתראות.... אני אחיה עוד 60 שנה... נאנוש
אמרתי כבר שלום.... היי היה ביום חמישי עשו לי הנחה בגלל הכויה וכן אפשר לחגוג. כי אמרתי למכונה שלום ולא להתראות.... אני אחיה עוד 60 שנה... נאנוש
מ מזי א New member 9/3/03 #5 שלום ולא להתראות שמחה בשבילך שכבר סיימת את התקופה הלא נעימה הזאת הכוויות עוברות דיי מהר, רק מה,העור נשאר בצבע שזוף אבל ,,,,,, לא נורא, אנחנו כבר רואים את הסוף דרך אגב מה עם טיפול תרופתי כל טוב והמון בריאות ואושר
שלום ולא להתראות שמחה בשבילך שכבר סיימת את התקופה הלא נעימה הזאת הכוויות עוברות דיי מהר, רק מה,העור נשאר בצבע שזוף אבל ,,,,,, לא נורא, אנחנו כבר רואים את הסוף דרך אגב מה עם טיפול תרופתי כל טוב והמון בריאות ואושר
R rubber duck New member 10/3/03 #7 ../images/Emo65.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo49.gif והכי חשוב שתחיי עוד 60 שנה פלוס שרון שמאוהב
../images/Emo65.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo49.gif והכי חשוב שתחיי עוד 60 שנה פלוס שרון שמאוהב