הנה../images/Emo13.gif
הקדמה: | E | C#m | A | A/G# | x2 בית (גרסה ראשונה): E A E לא יכול לקום מן המיטה E A F#m B והראש שלי מרגיש כמו שק תפוחי אדמה C#m A F# A מנסה לברוח, חוזר בחזרה A B E B אני אדם חולה והתרופה הזאת מרה קטע מעבר: | E | C#m | A | A/G# | x2 בית (גרסה שניה): E A F#m B אתמול בלילה בשמלה האדומה E A F#m B צריך להעמיד אותך לדין על פשעי מלחמה C#m A F# A ולנסות ולנהל איתך שיחה A B E B זה כמו לקפוץ לתוך בריכה ריקה ברידג': E G# A עכשיו את תקשיבי כשאני מדבר E G# A עכשיו את תקשיבי, אני לא יכול יותר פזמון: E G# A C הלילות מלאים משקאות חריפים B A חוזר למיטה, חולם על חיים אחרים בית (גרסה ראשונה): לא יכול לקום מהמיטה נשבע לאלוהים שזאת הפעם האחרונה לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה לא צריך מכה בשביל לראות שאין מוצא ברידג': עכשיו את תקשיבי כשאני מדבר עכשיו את תקשיבי, אני לא יכול יותר פזמון: הלילות מלאים משקאות חריפים חוזר למיטה, חולם על חיים אחרים קטע מעבר: | E | C#m | A | A/G# | סיום: E C#m A A/G# אחרים E C#m A A/G# אחרים E C#m A A/G# חריפים E C#m A A/G# אחרים E C#m A A/G# חריפים E C#m A A/G# אופטלגין E C#m A A/G# E חריפים הזכויות שמורות לאתר
אקורדיון ©