לנדאו הבונקריסט

Lior Sarosi

New member
לנדאו הבונקריסט

לא ידוע מה איתכם אבל אני חושב שלנדאו הולך לבינות פה קבוצה הגנתית ולא קבוצה התקפית כמו שכולם חשבו לבנתיים הוא מחתים רק שחקני הגנה (שרון עמר,תומר אליהו שוקי נגר מיתככון להביא בלם זר) ועדין לא החתים חלוץ או קשר התקפי 1 בקיצור לא יודע מה איתכם אבל שנה הבאה אני רוצה ליראות אותנו בליגת העל ולא עוד עונה בליגה המסריחה הזאתי

דארקו

New member
יש משהו בדבריך אחי

אתה קקצת צודק לנדאו בזמן האחרון מחתים רק שחקני קישור דפניסיבי והגנה!!!!1!!!! שוקי נגר, תומר אליהו, אילוז, בלם זר שהוא מתכנן להביא(טעותתתת!!!!) שרון עמר, ועוד שכחתי מישהו חיזוקים הגנתים!!! בליגה הלאומית חייב התקפה צריך שיהיה ספסל עמוק בעיקר חלוצים!!! מדברים בינתיים על עמי ותורג'מן או על וילנרר אבל שניהם ככל הנראה שבוע הבא כבר ימצאו קבוצה.. ככה שחייב להחתים לפחות 2 חלוצין ישראלים, ועוד 2 חלוצים זרים!!!! בכל מקרה לנדאו חייב להפסיק להחתים שחקני הגנה כי בארשבעים לא אוהבים בונקר ואם הוא ימשיך ככה זמנו יהיה קצר מאוד.

HBSFC1

New member
תנו לו את הזמן..

למרות שאני קצת כבר מתחיל להריח ריח לא טוב מכל ההחתמות של שחקני ההגנה האלו.. אבל מצד שני צריך לתת לו בינתיים קרדיט לראות איך הקבוצה תיראה בהמשך.. הוא בינתיים לדעתי מתחיל לסתום חורים בכל מיני עמדות. לנדאו יודע שההתקפה אצלנו חלשה, ככה שאני משער לעצמי שהוא לא ייתן למקרה של שנה שעברה לחזור על עצמו.

למעלה