לנדיס עובר לפונאק בעונה הבאה,

ר ו נ ן ג

New member
לנדיס עובר לפונאק בעונה הבאה,

אני בטח לא מחדש, אז הוא עובר מתפקיד הפועל של ארמסטרונג לפועל של המילטון?

לא רק לנדיס עובר לפונאק...

פונאק קנתה כמעט כל רוכב שהיה פנוי בשוק. וזה נראה שהיא הולכת להיות היריבה העיקרית של דיסקאברי שנה הבאה. חוץ מלנדיס, גם ויקטור הוגו פניה הקולומביאני מפוסטל עובר לשוויץ, ואליו יצטרף הרוכב הקולוביאני הבכיר, סנטי בוטרו. בנוסף רוברט הנטר הדרום אפריקאי מראבו יגיע גם הוא לפונאק, ויש עוד מספר רוכבים שסיכמו שם.

ido mazor

New member
נו טוב, יש הרבה כסף בשוויץ...

כנראה שפונאק השוויצרית מכרה הרבה מכשירי שמיעה לאירופאים...

בפרו-טור לא מספיק מוביל אחד

הקבוצות יהיו חייבות מוביל לכל גרנד טור, למרוצי קטעים ולקלאסיקות. אי אפשר להסתפק במוביל אחד שיעשה את הכל, ולכן קבוצות הצמרת מגדילות ומחזקות את הסגלים שלהם בצורה משמעותית.

אני מחכה לרכש אחר של פונאק

פונאק היא אחת הקבוצות הבודדות שרוכבות השנה בכל הגרנד-טורים. אני חושב גם שיחסית לקבוצות אחרות היא בנויה יותר לגרנד-טורים ופחות למירוצים החד יומיים. יש לה מנהל ספורטיבי ספרדי - אלבארו פינו שעבד קודם לכן בקלמה וגם לקח איתו לשוויץ הרבה רוכבים ספרדיים יוצאי קלמה. ובתור אחד שכזה - ברור שהדגש אצלו הוא על גרנד טורים. והנה הם באים ומחזקים את הקבוצה בעוד רוכבים מאותו סוג. את המירוצים החד יומיים משאירים שם בדרך כלל לרוכבים המקומיים כמו קמנצינד שסולק על שימוש בחומרים אסורים. מעניין שהם לא מנסים למצוא איזה רוכב בעל שם שייצג אותם בכבוד גם במירוצים הללו שלפחות באירופה המערבית יש להם קהל עצום שחלקו הגדול, מה לעשות, כבר לא שומע כל כך טוב.

levinerez

New member
הבשורות הרעות מפי מרקוס מBMC

היא כי הם לא מוכנים לביקוש העצום שיש להם לאופני BMC - כנראה הם באמת אופניים טובות וכי הם יהיו מוכנים לשווק לישראל רק ב- 2007!!!! עבדכם הנאמן מבטיח להשאיר אתכם עם היד על הדופק - אבל ככל הנראה אופני BMC ישארו אופני חלום לזמן רחוק גם אם הם ינצחו את הטור בשנה הבאה - אני ממשיך לחלום על המכונת נגד שעון של טיילור המילטון ארז

למעלה