לנדלניסט מהבקעה - סחתיין על ההארה

דוד פרל מהווה במשך שנים

אוזן קשבת לקורבנות של מעשי תרמית בנדל"ן. הוא נוהג באומץ, לעיתים תוך סיכונים אישיים וחשיפה לתביעות, והכל על מנת למנוע מהקורבן הבא ליפול בפח.
&nbsp
אני כותבת זאת מבלי להתייחס באופן ספציפי לפרשייה כזו או אחרת.

לידיעתכם - משרדי "פרי נדל"ן בת"א נסגרו ועובדיו פוטרו

מבירור שבוצע ...קבוצת אלדד פרי [פרי נדל"ן] ישבה עד לא מזמן במשרדים שהתפרשו על חצי מהקומה ה-35 , וחצי מהקומה ה-31 במגדלי עזריאלי, משרדים אלה נסגרו.

החברה עברה לפארק המדע ברחובות.

עם סגירת המשרדים בת"א פוטרו חלק גדול מעובדי המשרד בת"א.

האם "קבוצת אלדד פרי" שזכתה בשנים האחרונות בתודעה ציבורית הולכת וגוברת בזכות פרסום אגרסיבי של הדמיות באתרי בניה - היא לא יותר ממכונת יחסי ציבור משומנת ?

העתיד יוכיח לאן מועדות פני הקבוצה.

otherwise

New member
נשמע מפוקפק

גם בפורום הזה יש להם כמה מועסקים. עוד רגע יגיב כאן זה שמאד רצה להשקיע בפרי, אבל גילה שהכל כבר נמכר.

aeonf

New member
כל המנורות האדומות מהבהבות לי לגבי החברה הזו

משהו לא ברור לי

אם זו אכן מכונת יחסי ציבור משומנת...

לעשות פרסומות, סרטונים, להשכיר קומות שלמות בעזריאלי, צריך כסף בשביל כל המהלכים הללו.

קשה לי להאמין שאנשים מוציאים כל כך הרבה כסף, מעסיקים עובדים, והכל לשם היח"צ.

מהיכן הכסף?

משקיע בב"ש
WWW.BIALIK2.COM

aeonf

New member
אולי מאנשים שקונים "דירות" על הנייר?

לא שאני משווה אבל ראית את המשרדים ואת כמות העובדים שהיו לחברה של ענבל אור וחברת אדמה?
בכל מקרה ראיתי פעם את הבעלים באיזה כנס נדל"ן, טוען שהרוויח את כספו בפיתוח נדל"ן באפריקה.

מה מתרחש בקבוצת "אלדד פרי".

אני לא מתיימר בבדיקה רופפת חיצונית לקבוע את המתרחש בתוך "קבוצת אלדד פרי" , את מצבה הפיננסי, ואת יכולותיה לעמוד בהבטחות שנתנה למאות ואולי אלפי רוכשים לבנות באתרי בנייה שונים שמתפרסמים באתרה.

אבל...באם מאמינים לאמירות באתר החברה שלדוגמה : בפרוייקט "פרי פלייס" [לסטודנטים] ברחובות נמכרו 750 יח"ד במחיר ממוצע של 750 אלף ש"ח לדירה אזי מדובר על הכנסה של 562,500,000 ש"ח ולאחר שהבניינים יבנו, לטענתם...הם מתחייבים לשכ"ד של שנה לרוכשי הדירות. [מחיר השכירות לסטודנטים יעמוד על כ-3,000 שקל בתוספת דמי ניהול חודשיים של 250 שקל לחודש - כך הם מתחייבים]

המגרש בשטח של כ - 18,1 דונם לערך נרכש לאחר מימוש אופציה בתחילת שנת 2017 במחיר של כ- 160.000,000 ש"ח.מבעליה חברת "פיספיק יבואני רכב בע"מ" כשהתב"ע מייחסת למקום זכויות שונות עפ"י תכנית רח/2000/ט' משנת 2012 כמפורט :
תקנון התכנית - http://apps.land.gov.il/IturTabotData/takanonim/merkaz/4019015.pdf
שטח מגרש מס' 1000 הוא 15.8 דונם.
אחוזי תכסית - 60 אחוז.
מס' קומות מירבי - 24 קומות.
מס' קומות מתחת לפני הקרקע - 6 קומות.
שטח עיקרי - 50.076 מ"ר, מתוכם 1,250 מ"ר למסחר.
הגובה המירבי המותר - 121 מ"ר מעל גובה פני הים.
היטל השבחה יגבה כחוק.
תכניות הבניה של כלל היזמים ובעלי הזכויות בקרקע יבוצע במקשה אחת , אלא אם צויין אחרת.

האמירה של חברת "פרי נדל"ן" שיש בידה היתר בניה אינו נכון כפי שניתן לראות מההאסמכתא המוצגת מטה - היא סיכום פ.ע. עם מנהל מח' התכנון ברחובות שבו נרשם כי : תנאי תכנית רח/2000/ט הם הבסיס התכנוני המאושר, ועל בסיסם יש להגיש בקשה להיתר...[המכתב אינו היתר בניה כפי שמוצג בחברה]

ראה הערה של מח' מהנדס העיר רחובות מאמצע חודש יולי 2017 בנדון :http://mynetrehovot.co.il/article/191391
"בעיריית רחובות מדגישים השבוע, כי פרסומים שהופיעו לאחרונה באמצעי תקשורת וברשתות חברתיות, ולפיהם לפרויקט 'פרי פלייס' של חברת 'פרי נדל"ן' הוצא היתר בנייה, אינם נכונים, לפחות לא בשלב זה".

מדובר בפרויקט להקמת מעונות סטודנטים בכניסה לעיר. על פי ההודעה שפורסמה על ידי דוברות העירייה, הסטטוס הנוכחי של תוכנית זו, שזכתה לשם 'תוכנית רח/2005/ט' הוא: 'תנאים למתן היתר בנייה'.

מדובר בכך שתוכנית הפרויקט, שבמסגרתו אמורות להיבנות 750 יחידות דיור לסטודנטים ומתחם מסחרי, נידונה רק בוועדת בניין עיר, ולא במסגרת ועדת הרישוי המוסמכת להעניק היתרי בנייה, ובדיוני ועדה זו, שהתכנסה ב־27 ביוני, הוגשה לחברת 'פרי נדל"ן' בקשה לבצע כמה שינויים בתוכנית הבינוי והעיצוב האדריכלית. על פי הודעת העירייה: "הוועדה תשוב ותדון בתוכנית העיצוב האדריכלית בתוך 30 יום, ולאחר שיוכנסו בה התיקונים הבאים, כגון תוכנית כוללת לשני מתחמי התב"ע, אופן חיבור התוכנית עם החלקות הגובלות ובהם שצ"פים, דרכים גובלות, הפרדה מפלסית, חומרי גמר, שלביות ביצוע ועוד"

אם כן...יש להזהר במסירת אינפורמציה מטעה לציבור.

aeonf

New member
האמת שזה חדשות טובות לחברה ולמשקיעים שלה

בעבר העירייה אמרו במפורש שיאסרו על מגורי סטודנטים שם, במסמך הזה מצויין במפורש שהם כן מתירים זאת, כלומר אין מניעה להוציא היתר בנייה.

למעלה