לנהג המונית שדרס לי את נלסון

טלכספי

New member
לנהג המונית שדרס לי את נלסון

אם אתה במקרה קורא את שורות אלה, רק רציתי לומר שלפעמים זה יכול להיות כמעט בלתי נמנע, מאחר והוא מפתיע מכוניות וקופץ לכביש (כמו עוד כמה כלבים שפגשתי). אבל אחרי שפגעת, לא לעצור?! לא להגיש עזרה ראשונה?! זאת אטימות וחוסר רגישות יוצאת דופן. נקודה. ומילת תודה - ראשית לדר' ברק יהלום על עזרתו גם בשעות הקטנות של הלילה. ושנית לתושבות הנחמדות שבאו לדרוש בשלומו לאחר שנדרס. יש עוד אנשים טובים. עובדה. אה, ולמי שמתעניין, פצוע וחבול אבל הוא בסה"כ בסדר.

pap:-)

New member
בתיקוה רבה שיחלים במהרה אך עם

כל הצער והכאב לא רצוי שהכלב יהיה קשור או סגור בחצר כחוק היתכן שבמידה ונלסון היה סגור וקשור בחצר כל המקרה המצער היה נימנע . גם אצלי גדל חבר טוב (כלב) בחצר ולו זה לא יקרה .

odedlavi

New member
מזלו שנהג במונית ולא אופנוע

הכלב אמור להיות קשור ובמיוחד אם לכלב יש נטיה לרוץ אחרי או לפני כלי רכב. אני רוכב על אופנוע, לי היה מפגש דומה עם כלב(ברחוב אהוד) ובמזל יצאתי מזה בפציעה קלה יחסית ובנזק של כמה אלפי שקלים. באותה מידה זה יכול היה להגמר במוות או פציעה קשה.

w i c k i d

New member
בעיה נפוצה של הכלבים ברח' אהוד..

תבינו את זה כבר בעלי הכלבים.. אני אומר את זה למרות כל אהבתי לחייה הזאת.. זה מסכן את האופנוען ואת החייה.. לתשומת לבכם!

אתם מפספסים את העיקר

אם הבנתי את טל נכון, היא לא התכוונה להצדיק את העובדה שנלסון היה חופשי, אלא להעלות את הנושא שחוזר כבר מספר פעמים של התעלמות מבעל החיים (כלב או חתול) לאחר שנדרס. אני מסכים שהכלב לא צריך להסתובב בכביש אך זה בד"כ אשמת בעליו. אולם והיה ובע"הח קפץ לכביש ונדרס שלא באשמת הנהג מן הראוי לנסות ולהגיש עזרה. חברה נמדדת ביחסה אל בעלי החיים.

pap:-)

New member
ל המפגש עם כלב על 2 גלגלים עלה הרבה

יותר מזה פציעה קשה יחסית , ניתוחים , אובדן מקום העבודה עקב חוסר יכולת לתפקד וכול זה מעבר לכספים על השיפוץ ותאמינו לי מהירות איטית ביותר (כ 30 קמ"ש ) + הכלב שבחר את הגלגל הקידמי כיעד מרכזי שלו והטיפשות שלי לנסות ולא להרוג אותו וליבלום השאירה אותי על 4 כשהוא ברח לו על 4
אז תעשו טובה כלב בחצר או קשור !!!!!! תודה רבה .

אלייה2

New member
אותי הצואה מעניינת יותר!!

אותי לא מעניין, מי שומר על הכלב? האם הוא קשור או לא? אפילו לא מעניין אותי אם הוא כמעט נידרס. אם היו רגישים פחות או יותר..... מה שבאמת מ פ ר י ע במידה ניכרת שאני מריחה, דורכת. רואה, מתלכלכת מה צ ו א ה של כלביכם .. בפעם המיליון הדיון עולה כאן בפורום וזה לא מספיק, וגם לא איכפת לבעליי הכלבים, אנא רחוב אהוד ניראה כמו "דיר" אז ב ב ק ש ה ....... תגדלו בביתכם מצידי פילים אך חשוב הניקיון!! לנו לפחות...

עלום1

New member
נלסון המסכן

שלום טל, קודם כל , אני נדהם מהחוצפה שיש לך ומעזות המצח לפנות ככה אל הפורום ולהודות ברבים שבוצעה עבירה קשה ביותר - שיחרור הכלב. במדינה מתוקנת היית נענשת על עצם העבירה דבר שני - מסכנים בעלי החיים של אנשים כמותכם. האשמה רובצת עליך, שנלסון נדרס. את אחראית לביטחונו ולשלומו של הכלב שברשותך ובכך שנתת לו להסתובב חופשי, את גרמת במו ידיך לפגיעתו. האם תתני לילדיך להסתובב חופשי ללא השגחה במקום כל-כך מסוכן שעלול לעלות להם בחיים? אני משער שלא ולכן אני לא מבין למה אנשים כמותכם מאפשרים ליצור חסר אונים (כלב)להסתובב במקומות אשר מסכנים אותו. במקרה הזה הפגיעה היא לא רצינית, אך גם ככה נגרם נזק וכאב כלשהו לכלב האומלל. האם חשבת על המצב שבו הפגיעה היתה יותר קשה? כאבים נוראיים? נזק בלתי הפיך? את בטח אומרת לעצמך - מקסימום נרדים את האומלל. למה????? למה לאפשר לו להיפגע? למה לא להגן עליו כמו שמגינים על ילדים אוהבי בעלי חיים אמיתיים מגינים על אלה אשר תחת חסותם.

טלכספי

New member
חברה, תרגעו...

לרגע לא טענתי שזו אשמתו של נהג המונית, וכן, כל האחריות לשלום הכלב היא שלי! אני היא זו שצריכה להתמודד עם גור צעיר, חזק ששוקל כמעט כמו משקלי שלי, שלא היה עדיין בקורס זהירות בדרכים ושמאוד קשה לריסון! אני היא זו שאספה אותו מהרחוב בו נמצא לאחר שהושלח ע"י בעליו החוקיים שמאסו בו! כולכם חלפתם על פניו יום יום ואפילו לא שמתם לב לבעל חיים שמחפש בית. אז תחשבו טוב לפני ששופטים מישהו ואל תנסו אפילו להתיימר להכיר אותי ואת נבכי מחשבותי. אני עדיין לא חושבת שבצעתי "עבירה חמורה" כלשונך - מר עלום 1, ואל לך לרחם על נלסון. הוא מצא בית טוב שלא שואף להרדימו בכל רגע נתון. במקרה זה טענתי היתה על כך שהנהג לא טרח לעצור לאחר שפגע בנלסון ללא נסיון לעצור או להאט. זה הכל.

עלום1

New member
מה הקשר?

טל, כאשר החלטת להיות אדם טוב ולאסוף את נלסון לביתך, את הפכת להיות אחראית בלעדית לשלומו ואף אחד לא צריך להודות לך על- כך. לגבי נהג המונית ש"ברח" לאחר בפגע בכלב, זה באמת נורא ואיום, אך יש אנשים שבורחים גם כאשר הם פוגעים בבני-אדם ואין הבדל מבחינתי. תגובתי הקשה היתה קשורה לסיבה שבגללה הכלב נפגע. הכל בגלל שהיה משוחרר. לצערי הרב, ככה נהרג לי כלב לפני מספר שנים, ובמקרה שלי, טיילתי יחד איתו ברחוב ופתאום ללא התרעה מוקדמת הוא קפץ לפני רכב שפגע בו פגיעה קטלנית. את חושבת שנהג הרכב עצר? ממש לא. נשארתי לבד, באמצע רחוב, רחוק מהבית עם כלב מת. בשניות. מאז אפילו אם הכלב שלי עבר את כל ההדרכות האפשריות הקשורות לבטיחות בדרכים הוא לא מסתובב משוחרר.

carmiki

New member
חיי כלב

מר עלום היקר, ההשואה שאתה עושה בין כלב לילד שגויה מפני שילד לא זקוק למרחבי ריצה ולא מנסה לברוח מחצר ביתו כל אימת שמישהו פותח את השער, ועם כל הכבוד בעליו של הכלב אמנם אחראי עליו, אך לא יכול להוכיחו כשהכלב "ממרה את פיו" ביחוד כלב בן 5 חדשים שאינו רגיל לבעליו ועדיין לא עבר אילוף. במקרה נלסון הוא שכני ומה לעשות שלכלב יש רצונות משלו, וקורה שילד בן 5 פותח את שער הבית והכלב בשניה בחוץ, אז לפני שהפכת את בעליו לפושעים נגד האנושות ,תדון לכף זכות, אף אחד לא עשה את זה במזיד, והכוונה של מי שמאמץ כלב מהרחוב היא בדר"כ טובה, לא תמיד ההסתגלות קלה (כל יום הוא מחסל נעל או דובי או הופך את העציצם), החלמה מהירה לנלסון.

באמת שהשתדלתי לא להגיב כי

הנושא כבר נדון פעמים רבות. אבל!!!! מה היה קורה אם אותו כלב שלא עבר אילוף בן 5 חודשים היה מתנפל על איזה ילד קטן ?? מה זו ההפקרות הזו שמסכנת את ילדינו. סלחנות כזו לא מתקבל על הדעת . אנו צריכים להודות שילד קטן לא נפגע מהרשלנות הזו. "ממרה את פיו" או לא זה לא מעינייני אני לא צריכה לחשוש שילדי מסתובבים בישוב נקודה. אין הנחות ואין סלחנות ואין אבל במקרים אלו, זה פשוט לא רלוונטי.

yaelgs

New member
איסור החזקת כלב לבעלים שלא שומרים|!

למרות אהבתי לכלבים, במקרה שהבעלים לא מסוגלים לשמור את הכלב בבית - עדיף כלב דרוס על פני אופנוען פצוע או מת או רכב שסטה ודרס מישהו בגלל כלב. אותך טל צריך לקנוס ואת הכלב לקחת! הידעתם שבמודיעין הוטרינר הראשותי מוציא צווים האוסרים על אנשים לגדל כלבים במודיען אם הם משחררים כלבים בלעדיהם או איתם!!! פעם חשבתי שהוא מגזים - היום אני רואה שזו הדרך הנכונה. בנוסף הוא מאיים שאם הכלב ישאר בתחום העיר - הוא ירדים אותו! לדעתי צריך לדבר עם הוטרינר שלנו (ד"ר קרן) ולהחליט איתו החלטות דומות.

w i c k i d

New member
מסכים שכלב זקוק..

למרחב ולמקומות "להתפרקות".. מסכים איתכם שכלב בורח מהחצר בגלל ילד קטן.. מסכים עם זה שהגור הזה עושה שטויות.. בדיוק כמו שאת מסכימה. ובמקומכם (בעלי החיות שצריכות את החופש) לא הייתי מתעלם מצרכים של כלב כשאני גר על כביש ראשי כשבבייתי שער שנפתח עם נגיעה של ילד קטן. אני יודע מה זה כלב במשפחה.. לא שונה מאף בן בית! אז למה הרשלנות? נראה שאנחנו תוחנים מים.. כולנו הבנו את הרעיון המרכזי.. כלבים - שמרו על עצמכם. בעלים - שמרו על כלביכם. רוכבים - תיהיו עירניים כמה שתוכלו.

למעלה