לנהג הפוגע

נאן

New member
לנהג הפוגע

רציתי לשתף אותך במה שעברתי בין מחשבה למחשבה שעברו במוחי מרגע השמע הידיעה חיפשתי אותך בין כל החולים במיון אבל לא מצאתי אותך נעלמת מהר מאוד מאחותי פחדת יותר ממני לא תקבל מכות את המכה כבר תקבל ממי שממונה לכך את העשרים דקות עד שהגעתי לחדר מיון הוסיפו לי עשרים שנות חיים ושיבה לבנה על הראש את 10 דקות הארוכות עד שאמבולנסים הגיעו בהם עשיתי את כל העיסקעות עם זה שנמצא למלעה רק שאני אראה אותם בחיים ואני מוכנה שי`קח אותי במקום חיפשתי אותך במיון בין כל החולים אבל ברחת מהר מאוד הפחד אכל אותך ואת מבטך אליך לא השרת כשראיתי אותם סוף סוף ומאגר הדמעות שחשבתי שהוא כבר סגור נפתח והציף נוספו לי עוד כמה שנים כסיפרו לי איך חיכת אחרי! ואת השקרים שסיפרת לשוטר! ואיך אחותי בין כל הבלגן כמעט הרביצה לך מכות. חיפשתי אותך כדי להגיד לך בעצם תודה שהואלת להשאיר לי אותם חיים קצת חבולים ופצועים אבל חיים ושיד אלוקים השגיחה מרחוק לבל תקח חיים ותשאיר את אחיני יתןמים מאב ואם כי אז גם את החיוך שלך היה נמחק ולא יכולת אז גם לשקר.

לנאן היחידה...

ומי כמוני מכיר את אותם נהגים שפוגעים וצוחקים ומשקרים ואנחנו בכלל לא אשמים אך סובלים ומשתקמים... שלך ליאור

למעלה