לנהריינים, או יותר נכון

Li An

New member
לנהריינים, או יותר נכון

למי שלומד בעמל נהריה- אני עוברת שנה הבאה לביה"ס הזה ורציתי לדעת אם מישהו יודע משהו על הלהקה שיש שם שנקראת "קולות עמל" אתם יודעים עליה משהו? כל אחד מתקבל? תודה ליאן.

lee_1

New member
הנה מעט פרטים ממה שאני יודעת...

כל תחילת שנה מתפרסם תאריך בחינה ומי שרוצה נרשם יש בחינה שאסור להביא פלייבק ושרים רק עם נגינה של מישהו (את אומרת לו איזה שיר והוא מנגן אותו) אם עברת- מודיעים לך אם לא עברת- לא מודיעים ואז יש עוד בחינה שבה כן יש פלייבק ואז יש בחינה אחרונה...ומי שעובר אותה - מתקבל וכדי להיות בטוחה שאת תתקבלי את צריכה המון ביטחון עצמי לרוב מקבלים שם או מי שיודעת לשיר מדהים או מי שנראת טוב והיא פופולארית מאוד בהצלחה

shlulit

New member
לאו דווקא צריך ../images/Emo182.gif

להיות פופולרית או יפה. ראיתי כבר כאלה בקולות עמ"ל שהן לא..

lee_1

New member
אם הן לא אז...

הן יודעות לשיר ממש יפה זה אחד מהשני תנאים...

Li An

New member
תודה, ועוד שאלה-

אתן יודעים אולי מי המפיק המוסיקלי או הבמאי או מי שבוחן? זה מישהו מוכר? מנהריה או בכלל איך קוראים לו? ורציתי גם לדעת, יוצא להם להופיע הרבה לקולות עמ"ל? אם כן- רק במסגרת של ביה"ס? תודה שוב

lee_1

New member
המפיק המוזיקלי זה אדם הזמר

והאחראי על הלהקה זה שוקי מלוכנא

shlulit

New member
ותשובה לעוד שאלה ../images/Emo182.gif

הלהקה נסעה להופיע בפולין לפני מס' שנים.

Li An

New member
עוד שאלה אחת ../images/Emo13.gif

ותודה לכל מי שענה! פגשתי איזה מישהו שמכיר מישהו ששר בלהקה הזאת והוא הזכיר איזה שם אחד נדמה לי אורן לב או משהו, הוא אמר שזה מישהו מאוד מוכר בנהריה לפחות, (הוא נהרייני) ושהוא עובד איתם אבל הוא לא היה בטוח, אז מישהו אולי שמע את השם הזה? או יודע משהו עליו? תודה על העזרה. ליאן.

shlulit

New member
כן, ../images/Emo182.gif

נדמה לי שאורן לב הוא המפיק של הלהקה.. אני ממש לא יודעת. אבל הוא בהחלט עובד איתם.

adiya-nahariya

New member
טוב אז ככה...

הייתי בלהקה במשך שלוש שנים (ז',ח',ט') ועזבתי כשעברתי בית ספר (אחריי שסיימתי ט')... אז קצת סדר בדברים: המפיק המוזיקלי אינו אדם הזמר, אלא אורן לב (שהוא נהרייני בדימוס) הכוריוגרף הוא חיים טטרו הבמאי הוא אדם (הזמר) והמנהל הוא שוקי מלוכנא. הלהקה מופיעה בעיקר במסגרות בית ספריות אך לא רק. ההופעות של כל תוכנית חדשה מתחילות רק לאחר הפרימיירה. הפרימיירה השנה ב-27 למרץ. *החתימה קשורה לפורום אחר (הנוע"ל):

shlulit

New member
היי את... ../images/Emo182.gif

דיברנו פעם באיסיקיו.. כמה זמן עבר מאז!!

למעלה