לנוגה וירון טיול שישי בכרמל

lior560

New member
לנוגה וירון טיול שישי בכרמל

היכן אפשר ליראות את התמונות שאתם צילמתם לפי דעתי התמונות יצאו מוצלחות בתודה ליאור

רֶשֶף

New member
ליאור, בחייך, תהיה מרוכז ../images/Emo123.gif

ירון כבר נתן קישור ל-15 תמונות. אני כבר שאלתי איפה השאר. דרור כבר ענה בפירוט. ראבק, למה אתה לא רגוע?

lior560

New member
לדרור

ציפור לחשה לי שאתה מורה להיסטוריה בתיכון. גם אני ההיתי בעברי מורה למדעי החברה בתיכון. כל הכבוד ישר דרך מקווה להיצטרף אליך לרכיבות בעתיד

m noga

New member
אז הנה הגיע יום שלישי!!!

קבלו את התמונות במלוא הדרן!

היא גדולה! ../images/Emo140.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

כל יום תמונה חדשה לדסקטופ! והדס, שהתלוננה שרק מצלמים אותה מאחור - בתמונה מלפנים! כל הכבוד לכם, נוגה וירון על התמונות הנהדרות!

yahadas

New member
תמונות נפלאות../images/Emo99.gif

פרחים לצלם ולאחראית על הפרסום

רֶשֶף

New member
וואו! לא פיספסתם אף אחד, הא?

הכי אהבתי את התמונה של ירון בודק ממה מורכבת העדשה

Eyal Hershtik

New member
העם דורש להוריד,לצנזר ,לגרוס ,

ולהזיז את התמונה של ירון בודק את העדשה . יש פה גם ילדים בפורום

RockhopperJudy

New member
זה ירון?????

ואני חשבתי שזה מבוקש בורח! אי אי אי איזה תמונות! גם ליאור יודה בודאי שיש מספיק לאישה, לילדים ואפילו לנכדים!!! נוגה, אני חיכיתי לתמונה שלך מעל המסוק! איפה היא???? ומי שלא מבין - שישאל. נוגה היתה כל כך נלהבת כשזה קרה לה! ג'וד

m noga

New member
טוב, אז ככה! זה סיפור לאלונה

בניגוד לאלונה שראתה (וגם היתה על המסוק עצמו....) את המסוק מעליה....אז אנחנו - אייל הרשטיק, דרור ואני ראינו את המסוק עובר מתחתנו! בתחת לגשר שעליו עברנו כדי להגיע לחוף הבונים! אבל.....מצלמתי היקרה היתה אצל ירון כך שלא יכולתי לצלם..... המסוק היה על משאית בדרכה צפונה....

etal2

New member
היו מלא מצנחים, בטח היית אחת מהם

נוגה כמעט מכרה את האופניים כדי לממן את קורס הצניחה כשהיא ראתה אותם
חוץ מזה יצאו תמונות נהדרות

yasigal

New member
איזה תמונות - סחתיק נוגי!!

צלמת מקצועית לענייני אופניים!

m noga

New member
סיגו!!! חסרת לנו שם!

היה ממש כיף! פעם הבאה תגידי לנחמדים שיום שישי הוא יום המוקדש לטיולי אופניים וששום דבר לא ישנה זאת! אצלי זה עובד מצוין! ותודה!

ארנון41

New member
אחלה תמונות!

כל הכבוד על התמונות המוצלחות, נותר רק להצטער שלא יכלתי להצטרף לסיום היפה שליד הים. להתראות בטיול הירח הקרוב - ארנון

lior560

New member
כל הכבוד

תמונות נהדרות עם נגיעה אומנותית דרך אגב אישתי נירגעה תודה לנועה וירון ישר כח

למעלה