לנוגה יקירתי שלום רב

gaga28

New member
לנוגה יקירתי שלום רב

אני עדיין מחכה למיילים שלך... אני לא יכול לחכות,זה נראה לי המון זמן! מצטער עד עמקי נשמתי שלא יצא לי לשמוע אותך בשישי אומרים שהיה פגז שלך גיא

לגאגא שלנו../images/Emo24.gif

ערב טוב היתה לי בעיה ב - "אאוט לוק" עליתי על זה רק הבוקר, סידרתי את הבעיה ואתה מוזמן לשלוח לי את המיילים מחדש. בקשר לשישי, לא קרה שום דבר..... תמיד יש את שישי הבא אחריו! נגה קדמי

../images/Emo65.gif פיגוז של סט!

ביום שישי נוגה פשוט נתנה בראש שחבל על הזמן! ל-gaga28:באמת היה פגז וחבל שלא יצא לך לשמוע את הצלילים ההורסים והמדהימים שהתנגנו בתכנית. המוסיקה עדיין מהדהדת בראשי,כל הביטים המקפיצים עם תחושת הסקס באויר,ממש כאילו אני נמצאת באיביזה. והגירסה של slow,טרם נשמע כדבר הזה-מטריף! אני כבר לא יכולה להמתין בסבלנות עד יום שישי...

Inner City

New member
זיהוי שם של קטע

איך קוראים לקטע של ה-Space Brothers ששמת? גם הטראק של Chicane היה יפהפה. כל הכבוד!

שלום לך

הטרק של ה - space brothers נקרא - forgien הטרק של - chicane נקרא - Autumn tactics בדרך כלל אני אומרת את שמות המבצעים והשירים\טרקים בשבוע שעבר החלטתי לתת מוסיקה ללא דיבורים שיפריעו. עוד בקשות ושאלות לגבי סוגי המוסיקה בתוכניותי ניתן לשלוח ישירות לאי מייל האישי שלי. בברכת סופשבוע נעים ורגוע. נגה קדמי עורכת ומגישת - "כוכב נגה"

למעלה