לנוחיות הקהילה.

Action force

New member
לנוחיות הקהילה.../images/Emo91.gif

שלום ידידיי היקרים, אתמול ישבתי וחשבתי, אל איך אפשר להעשיר את הפורום הזה, אז החלטתי להודיע לכם, שאם למישהו יש שאלה בתחום הרפואה, שאלה שתעניין את שאר הקהילה, אשמח לענות (מאחוריי עומדים צוות פראמדיקים ורופאים שיעזרו לי). אז, לנוחיותכם! בברכה.

כמו כן

עם משהו זקוק לעזזרה במחשבים ובניית אתרים.
בישול בנוסח אינדונזי (בזה אני תותח!!!) (בכלל כדי שחברי הפורום שתמתמחים במשהוף יצעיו את העזרה שלהם) מרקו וזהו!!!

טוב גם אני

ברמן מומחה לאירועים מעל 3 איש. רקדן לימי הולדת בריתות בר מצווה ולעת שוכרה

קץ הרקדן..

הוא משתכר.. הוא יודע לענטז.. הוא יגרום לך לפנטז.. קץ אלפרוביץ הרקדן המהולל.. עכשיו במבצע בעד שני בקבוקי וודקה תקבלו את אלפרוביץ רוקד לצליליה של בריטני ספירס.. נהדר לא?

DreamS_HunteR

New member
שירן גרמת לי למות עכשיו!!! מצחוק..

יש איזו פירסומת עם האישה הזאת, הפירסומת של Tick Tack איך שכותבים את זה..טיק טאק.. ובסוף היא אומרת "נהדר לא?" במבטא כזה כאילו האף שלה סתום והיא מצוננת, אז תמיד שאני נזכר בזה אני מת מצחוק, וכך גם דודה שלי
כל הכבוד.. נהדר לא? ---->חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

havlaz

New member
אם היה לי מושג בבניית אתרים....

הייתי מציע גם עזרה
האמת שאני יכול לעזור בכל מה שקשור בIRC, מישהו צריך עזרה? או שפשוט אפשר להכנס לפורום השני שאני מנהל
(פירסומות סמויה)

StagaDish

New member
../images/Emo26.gifHELP../images/Emo36.gif

מישהו יכול לומר לי בבקשה.. איך מתחילים הודעה מקורית??

StagaDish

New member
אוקיי...

ניסיתי את זה כבר פעמיים... וכל פעם ההודעה שכתבתי פשוט לא הופיעה...! =\

Alinush182*

New member
אני גם רוצה!!!!!!!

אני מציעה את עזרתי בכל מה שקשור לסלבריטאים למינהם,להוליווד ולעצות באהבה..... my name is dr. loveeeeeeee!

DreamS_HunteR

New member
אני יציע את עצמי גם..

למישו שזקוק לאיזה מתכון טעים לאירועים (אני יודע הרבה..אני מבשל
) ואני יכול לתת גם קצת עזרה במה שקשור לאינטרנט.. וזהו (מרקו, הזכויות שלך??)

Starway

New member
גם אני אקח חלק...

אני מוכן לתרום מעצמי למען הקהילה ולמען עתיד טוב יותר ולקיים יחסי מין עם בנות כוסיות מגיל 16 ומעלה... נא לא להיתקשר בן 2 ל4....

DreamS_HunteR

New member
חחחחחח

לקיים יחסי מין עם בנות מעל גיל 16 וכוסיות.. אהבתי
ד"א מה אתה יכול לתרום להקילה?

Starway

New member
אני שמח...

תמיד לרשותך מרקו... (לא קשור לתוכן של ההודעה פשוט לעובדה שהצחקתי אותו... שלא יהיו טעויות...).

גם לי יש רוח התנדבותית../images/Emo140.gif

אני מציעה את עזרתי לקהל התמבגרים שלנו.. ולא איך שאתם חושבים! מי שצריך עצה בכל נושא כלשהו..אני פסיכולוג במשרה מלאה!

זה בערך הדבר היחיד פיצה|

ראיתי איך כולם שמחים לעזור ואמרתי: אני רוצה גם! טוב אז לעזור לכם בכל האינטנט אנד שיט אני לא יכולהאז חשבתי לעזור בתחום שאני מבינה בו- אוכל! אז לבשל אני לא יכולה אבל אני מזמינה אוכל מצוין... אז קחו אותי בחשבון ואם כבר מדברים על חשבון אני גם לא יקרה- הנה המחירון שלי: כדי שאני יזמין פיצה עם תוספות- 150 ש"ח לא כולל התשלום על הפיצה כדי שאני יזמין שתי מנות המבורגר או יותר-324.99 ש"ח אוכל סיני- 44 $ כל שאר האוכל 100 ש"ח לא כולל מע"מ ושירן איך תוכלי לייעץ ולעזור לנו כשאת כ"כ מתוסבכת... ותחשבי על זה אוייי אוייי

אסתריקה אני לא מתוסבכת..

אני יודעת מה אני עושה בחיים שלי..וכל סיבוך בסופו של דבר מסתדר.. חוץ מזה גם פסיכולוגים יכולים להיות מתוסבכים...זה הרי ידוע! את לא רוצה להשתמש בעזרתי לא צריך! ועובדה שכבר הספקתי לעזור לרבים וטובים! בכל מקרה לשרותך תמיד, שירן.

למעלה