לנוטלות הגלולות שבנינו :)

sharona0909

New member
לנוטלות הגלולות שבנינו :)

תגידו, אתן מקפידות לקחת בשעה קבועה? או בטווח מסויים? לי מאוד קשה לזכור לקחת בשעה קבועה, אני הבן אדם הכי מעופף שיש, רציתי לדעת עד כמה באמת הכרחי להקפיד על זה ומה אתן עושות? שיהיה אחלה סופ"ששששששש :)))

Maldini Girl

New member
מכוונים שעון מעורר בפלאפון

או תזכורת. או לוקחים בצמוד לארוחה,שזה ממש יהפוך לחלק מסדר היום שלך. בעיקרון כל עוד את לוקחת את זה בטווח של 12 שעות את אמורה להיות מוגנת אבל חבל סתם לשחק עם הגוף שלך.

The Blue Fairy

New member
אני התרגלתי פשוט לקחת לפני השינה

אבל לצערי זה לא בשעה קבועה..

the mush

New member
הכי פשוט תזכורת בפלאפון...

הגלולות תמיד בארנק שלי, ככה שהן תמיד עליי. אם נניח אני בסיטואציה שלא מתאים לקחת באותו רגע, אז אני שמה תזכורת לשעה אח"כ. פשוט וקל!

המממ

בד"כ אני משתדלת לקחת ב 22:00 אבל לא תמיד יוצא. לא יודעת עד כמה הכרחי להקפיד בשעה, אבל חשוב לקחת כמובן כל יום [ולדעתי צריך להיות מרוווח של 12 שעות בין כל גלולה-לא סגורה על זה].

hila566

New member
אני הכי מחפפת וגרועה בזה שיש

אבל בתקופות פעילות צריך לשים לב יותר.. אני נוטלת מינס שהם עם מינון נמוך מאוד אז לא הרגשתי השפעה כשלקחתי כמה שעות הבדל כל יום.. אבל שמעתי מחברות עם מינון גבוה שזה יכול לכאוב :O

זה חשוב לקחת בשעה קבועה

תעשי תזכורת בפלאפון למין שעה ניטרלית כזו, שאת תמיד ערה בה ועוד לא יוצאת. כשלקחתי הייתי לוקחת ב21:00

גלולות

עדיף לקחת בשעה קבועה, אחרת זה עושה בלאגן לגוף. אני לוקחת פמינט ונרשמתי למזכירונט זה שירות כזה ששולחים הודעות לפלאפון כל יום בשעה קבועה שבה צריך לקחת את הגלולה וזה מציל אותי.. אחרת הייתי ממשיכה לעשות פדיחות חח

למעלה