לנועה

סטיילי

New member
לנועה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קארתי את ההודעה שלך והנה תגובות למה שכתבת לי כאילו לילדה שגרה בצפון תל אביב איכפת לעמוד שעה לפני הארון ולהיתלבט מה ללבוש למרות שאני לא בין אלה שמיתלבטות בגדים זה דבר חד פעמי בשבילי וליקנות חאקי בהוניגמן וזארה זה סבבה אבל אני מפחדת שיקרה מה שקורה לחברות שלי שנוזל להן גועש על החאקי ואז הן באות הביתה והאימהות שלהן מיתהלבות כי ארון הבגדים שנילבשו יראה קצת מלוכלך. מפקד אולי אצלך זה 10 דקות אצלי זה חצי שעה ועוד יותר גרוע שיש את המיפקדאנס דבר שכמה שמיניסטים המציאו וזה ניראה כמו פדיחה מושלמת שזו בושה לשתף בזה פעולה. בקשר למורל קצת נימוסים אנחנו לא חיות אנחנו בני אדם לא סתם שקמי ופילי באו לארץ רוב הילדים היתנהגו כמו חיות וקמי ופילי נישארו עם רושם גרוע יש כזה דבר תרבות ושקט דבר שאין בצופים כי צופים זה חיות ומי שהיתנהג ככה אל קמי ופילי הוא חניך צופים. ומחנה קיץ
זה 5 ימים בלי תנאים אני מיתקלחת 4 פעמיים ביום אבל במיקלחת נורמלי יותר נכון באמבטיה נורמלית אבל בצופים זה לא תנאים האוכל יאק אבל שלי הוא שף הוא בה לפני שנה למחנה רק ראה איזה אוכל כבר היתחשק לו להקיא זה לא אוכל ובלי עיתונים בלי כלום זה ניתוק מה העולם בלתי ניסבל לפעמיים ג השקטי בלתי ניסבל ובה לך להתחיל פשוט לשמוע כל מה שבחוץ.

סטיילי....../images/Emo13.gif

טוב, אז לילדה שגרה בצפון ת"א לא קה להחליט מה לילבוש אבל מה לעשות שהצופים הם לא רק בצפון ת"א, וכל הצופים בכל הארץ צריכים לישמור על חזות אחידה - ולכן החאקי, הרי ניראה לך הגיוני שבשבט בת"א לא יהיה חאקי ובשבט בירושלים כן יהיה??? וחוץ מיזה אם בגדים הם בישבילך דבר "חד-פעמי" אז מה כבר יקרה אם החאקי מהוניגמן או זארה קצת יתלכלך בגואש..? חפיף... הרי את תיקני חדש. ותרגילי הסדר במיפקד הם לא דבר שצריך להימשך חצי שעה... זה צריך להימשך גג 5 דקות... אם זה באמת חצי שעה זה ביגלל שאתם עושים באלגן והמרכז רוצה שתרגעו... כי אני מבטיחה לך שהוא לא נהנה להגיד "עמידה חופשית, הקשב" במשך חצי שעה. ומורל - נכון אנחנו לא חיות (טוב, רובנו..) אבל כל בן-אדם צריך להיתפרק וליצעוק קצת... ותאמיני לי שזה כיף... אם בן-אדם צועק קצת זה לא אומר שהוא לא תרבותי וזה לא אומר שהצופים זה חיות. ומחנה קיץ - את מיקלחת ארבע פעמים ביום??? תתחילי להרגע כי אין מיים במדינה... וחוץ מיזה מה כבר יקרה אם במשך 5 ימים תיתקלחי בצינור ולא בג´קוזי עם קצף? זה ממש לא טוב להיות מפונק יותר מידי! ואוכל - זה אוכל צופי, חמודה... הדדבר הכי כיף במחנ"ק זה לקטר על האוכל המגעיל אבל לאכול אותו בכיף ולבקש תוספת... צופים זה לא בית מלון, ואין תנאים מי יודע מה לבשל וגם אין כ"כ תקציב אז מוציאים את המקסימום מהאוכל בהיתחשב במיגבלות - ושוב, מה יקרה אם במשך חמישה ימים לא תוכלי את האוכל גורמה שאת רגילה אליו??? כלום! נועה.

Azurnik

New member
אני שונא ילדי שמנת.......

נועה את מדברת על חאקי מזארה והוניגמן? להזכיר לך למי יש חאקי מקאסטרו?(כן אני יודע - "עודפים").... להתקלח 4 פעמים ביום אפשר גם במחנ"ק(מניסיון), והמקלחות במחנ"ק אולי בלי ג´קוזי ואי אפשר לשכב ולעשות אמבטיה אבל המקלחות של המחנ"ק זה אחד הדברים המהנים יותר במחנ"ק....... נעבור הלאה למורל, לעשות מורל זה להיות חיות? מה את אומרת???? לעשות מורל קבוצתי\גדודי\שבטי זה כיף לאלל´ה שלא לדבר על מורל שבטי במחנ"ק(אף אחד אבל אף אחד לא מסוגל לעלות על המורל של שקמה בכינוס בסוף מחנ"ק) ולסיום: אין לי מושג איך התחילה השיחה הזאת אבל מההודעה של "סטיילי" שראיתי פה ראיתי שסטיילי פשוט לא מתאימה לצופים....... יום טוב שבוע טוב חופש נעים אזור שולטים!

ייייייייייוווווווווווווווווווווו

תגידי לי מה את משוגעת? אין לך מוח? את שפויה? המחנ"ק בצופים זה ה-דבר ואת מדברת כמו איזה תינוקת מפונקת! תאמיני לי שיש אנשים (כמוני למשל) שאם אם לא היו צריכים לכבס את החאקי פעם בשבועיים הוא לא היה מוריד אותו בכלל! כל הקטע של החאקי שזה מכנס שאת יכולה לעשות איתו ה-כ-ל-! לשבת איתו במקומות הכי מלוכלכים לנגב עליו את הידיים את פשוט יכולה לעשות הכל ולהרגיש נינוחה כל היום (כמו הפרסומת לטמפונים) אם את מפחדת שהוא יתלכלך בגואש זה דפוק כי זה היעד של החאקי להתלכלך... אפשר ללכלך אותו כמה שבא לך בלי להרגיש רגשות אשם את צריכה לקנות מכנס חאקי שאת אוהבת אני למשל קניתי חאקי (לא יקר 60 ש"ח) בחנות שנקראת ציפי שהדגם שלו זה כמו פדלפון שזה בעצם רוב המכנסיים שלי אז אני נהנת ללבוש אותי כי אני לא מרגישה מכוערת... וכמובן שיש את הקטע שזה איחוד של הצופים וזה להסוואה וכאלה... שאני הולכת עם החאקי שלי ברחוב אני הולכת בגאווה תמיד יש את אלה שיסתכלו ויגידו לעצמם יאק צופים אבל תאמת זה ממש לא מזיז לי וששרים לנו הצופים הקופים.... זה אפילו משעשע... (הכל מקנאה) בקשר למורל אני חושבת שנועה אמרה כמעט את כל מה שרציתי להגיד חוצמזה שאם את גאה בשבט שלך את רוצה שכולם ידעו את זה...זה כיף לשיר מי לא אוהב לשיר?? וכשאת שרה מוראל עם כולם את גם מרשה לעצמך לעשות מה שבא לך כי כולם שם מתנהגים כמו לא יודעת מה וזה נראה טבעי.... וזה כיף!!!!!!! כל הקטע של צופיות וזה, זה לחיות בתנאים של טבע ומחנ"ק זה גם לא ממש תנאי טבע (יש מקלחות שירותים דברים מסודרים) ואם אבא שלך שף והוא נגעל מהאוכל שאכלתם שמה אולי במקום להתלונן שהוא יבוא ויתנדב להיות הראש צוות מדבח של השבט שלכם?! ולמה לעזאזל את מתקלת 4 פעמים ביום החמצן באוויר מלכלך לך את הגוף?? וכל הניתוק מהעולם הזה במיוחד במצב הביטחוני הזה זה כ"כ כיף! 9 ימים שלמים (במקרה שלך זה 5) בלי לשמוע על פיגועים ורציחות ובקשר לויוה יייייאאאאאקקקקקק מי רואה ויוה בכלל??? לדעתי את לא מתאימה לצופים אין לך מה לחפש שם את מהילדות שיצתרפו בסוף למועדון טיפוח ציפורניים כל הקטע של הצופיות זה לא בשבילך ולטובתך לכי מהשבט! הצופים לא מתאים לכל אחד ואת דוגמא טובה להמחיש את זה...

דניאל, אהבתי את ההודעה שלך...../images/Emo13.gif!!!

ובקשר לחאקי מציפי, אם אני זוכרת נכון יש לה חנות אחת ויחידה בת"א, אנשים באים אליה מירושלים???? נועה.

היא הפכה לרשת הציפי הזו...

איזה מזל יש לציפי הזו.... מאישה עם חנות למיכנסים יד-שנייה היא הפכה לאשכרה רשת וכל המדינה הולכת עם המיכנסיים שלה...
נועה.

וואי את גם קונה מציפי??

יש חנות בת"א וגם בחיפה ואולי גם בירושלים אם אני לא טועה.... ואני אוהבת את הסוג הזה של המכנסיים מתרחבות.... ובקשר לילדה הזאת אז את סתם צפונבונית ואם את לא אוהבת את הצופים אז אל תלכי וזהו אל תעשי ביג דיל... זה הצופים וככה אנחנו אוהבים !!!
אוהבת

את רצינית?

ציפי היא חנות ידועה!! מכל הארץ באים אליה, את מדברת רק על ירושלים....

loli pop

New member
אני בשוק אני בהלם....

אני לא מאמינה!!!! את בצופים? לא באמת, את בצופים? איך ילדה בצופים יכולה לכתוב ככה מצטערת זה לא נשמע הגיוני. כל הגועל כל הליכלוך כל האיכסה זה חלק גדול מהצופים. לדעת להסתדר בטבע, להיות בתנאים לא הכי נוחים לנו אבל סבילים לגמרי!!! ואם תשאלי אותי זה כל הכיף בצופים... תראי ענו לך פה כל מה שאת צריכה לשמוע.... אז אני מאחלת לך שהות נעימה בצופים כל זמן שאת פה... ואני בטוחה שהוא יהיה קצר... אגב דניאל, יפה כתבת... נתראה מחר במחסן.... <ניצי>

למעלה