לנועה שלום זו אוריין מה שלומך? רציתי לשאול אותך איך הערבית פליק פלאק שלי? היה כייף איתך אתמול ביי
א אמא לה3 New member 5/12/08 #1 לנועה שלום זו אוריין מה שלומך? רציתי לשאול אותך איך הערבית פליק פלאק שלי? היה כייף איתך אתמול ביי
D daksha2 New member 5/12/08 #2 ואם כבר נועה, גם לי יש שאלה ^^ העגילים החמודים שלך בצורת מתעמלת, אלו שהראת בכתבה שעשו אז בערוץ 10, מאיפה הם?
ואם כבר נועה, גם לי יש שאלה ^^ העגילים החמודים שלך בצורת מתעמלת, אלו שהראת בכתבה שעשו אז בערוץ 10, מאיפה הם?
נ נועה חורש New member 5/12/08 #4 עגילים בצורת מתעמלת הם מארה"ב, אני לא זוכרת מהיכן בדיוק, אבל בארה"ב יש המון כאלה. מזמינים ומגיע דרך הדואר.
עגילים בצורת מתעמלת הם מארה"ב, אני לא זוכרת מהיכן בדיוק, אבל בארה"ב יש המון כאלה. מזמינים ומגיע דרך הדואר.
נ נועה חורש New member 6/12/08 #6 לא, אין לי. מצטערת. אבל זה לא משהו יוצא דופן. תוכלי למצוא מלא כאלו באינטרנט. עגילים מזהב (לא אמיתי!) בצורה של מתעמלת בגשר עם רגל למעלה.
לא, אין לי. מצטערת. אבל זה לא משהו יוצא דופן. תוכלי למצוא מלא כאלו באינטרנט. עגילים מזהב (לא אמיתי!) בצורה של מתעמלת בגשר עם רגל למעלה.
נ נועה חורש New member 5/12/08 #3 שלום מתוקה! כמה נחמד לשמוע ממך דרך הפורום! את מתוקה אמיתית ויש לך גם ערבית פליק-פלק מתוקה מאד. המשיכי כך, ואל תעשי יותר מידיי בעיות לאמא! אוהבת, נועה
שלום מתוקה! כמה נחמד לשמוע ממך דרך הפורום! את מתוקה אמיתית ויש לך גם ערבית פליק-פלק מתוקה מאד. המשיכי כך, ואל תעשי יותר מידיי בעיות לאמא! אוהבת, נועה