לנועם ורגון

shellyland

New member
לנועם ורגון ../images/Emo141.gif

לא שכחתי אותך. אני חייבת לך תשובה לגבי הדיסק Tom canta Vinicios וגם לגבי Quatro em Cy - תגיע בקרוב.

ler

New member
Quarteto em Cy- להקת בנות אהובה...

את הרביעייה הזו אני זוכרת עוד מאז ילדותי. אם זכרוני אינו מטעני הן היו ארבע אחיות ששמן מתחיל ב- Cynara - Cybele -Cylene :CY ועד אחת שאיני זוכרת את שמה. יש לי תקליט שלהן בבית (אבל אין לי פטיפון...) שקוראים לו פשוט Quarteto em Cy. שילוב הקולות שלהן הוא שיגעון, הרמוני ונקי והן שרות MPB. איפשהו צריך להיות בבית של אמר שלי גם תקליט שלהן יחד עם MPB4 - עוד להקה מצוינת מאותם זמנים (אני מדברת על 1965 +-) הן עדיין שרות? יש דיסקים שלהן שניתן להשיג בחנויות בארץ?

ל ler ערב טוב

ראשית תודה על התגובה המעניינת כפי שאמרתי. ברשותי דיסק ששמו רביעיית אמ סי וחברים. בדיסק יש שירים שהרביעיה שרה עם ג'ילברטו ג'יל, גל קוסטה, מרינה בטניה, וינישוס, ג'ובים , טוקיניו ועוד ועוד. הדיסק יפה מאד, אם כי לא כולו " ברזילאי" ויש שם שירים שבעברית היו נשמעים נהדר (למשל - אימגי'נה - הייתי נותן זאת לחני לבנה או לצמד סוזן ופרן...). מעבר לזה, אינני יודע על דיסקים שלהם. התוודעתי להרכב באמצעות האוספים... נעם

bethania

New member
אז קוראים להן

קוראים להן cyva cinara dorinha sonia ולדעתי הן עדיין שרות אבל אבדוק כדי לתת תשובה מדויקת

bethania

New member
אז ככה

למעשה הן 7 אחיות ובאמת בתחילת הדרך בשנת 64 הופיעו 4 מהן ששמותיהן מתחילים ב-cy cyva cynara cybele cylene הן נולדו בצפון באהיה ומי שנתן ללהקה את השם היה וניסיוס דה מוראיס וקרלוס לירה במשך השנים הצטרפו והן הקליטו גם עם חלק מהאחיות האחרות ולכן כשנתתי את השמות בהודעה הקודמת זה היה מהופעות של שנות ה-70 כרגע הן כבר סבתות והמופע האחרון שלהן היה ב-2001 והוא נקרא verdades e mentiras אמיתות ושקרים אפשר להשיג אותו בדיסק או d.v.d שם שרה שוב סוניה סך הכל הוציאו 38 תקליטים בשנת 2000 הוציאו גם תקליט עם שירי ילדים

shellyland

New member
תקליט עם שירי ילדים?

זה נשמע מעניין. אולי מישהו מכיר ויודע לספר מה יש שם? אני מחפשת משהו עבור האחייניות שלי, שהוא קצת יותר איכותי משושה (Xuxa) וחברותיה, ואשמח לקבל המלצות.

ler

New member
אז מצאתי - למי שמעונין - ../images/Emo92.gif

ישנם מספר אתרים המספרים על הבנות:

למעלה