לנושא כיפי יותר

לאה 13

New member
לנושא כיפי יותר

מחר ה1 באפריל מה אתם עושים? מה אתם מתכננים? אני חושבת לעבוד על הבנים והבנות בכיתה לפרסם מכתבי אהבה בדואר !!! אבל לא נראה לי!!!

perrinat

New member
ממממ...../images/Emo103.gif

האמת היא שלא הרבה פעמים יצא לי לעבוד על אנשים..... מכתבי אהבה בדואר
אבל צריכים לשלוח את זה וזה לא יגיע מחר... וסתם מעטפה זה יראה חשוד... תעבדי על אנשים שהמורה בהיריון או משהו......

michalas

New member
מתה על 1 באפריל../images/Emo187.gif

יש לי 5 חברות טובות שאנחנו מן חבורה כזאת... אז אני ואחת מהן עובדות על כולן!! כבר יש לנו 2 מתיחות! ואנחנו צריכות לחשוב על עוד 2!! אחת מהבנות שאני עובדת עליה, היא בקשר עם מישהו ובדיוק אתמול קרה משהו ממש טוב איתו! אז אנחנו עובדות עליה ששמענו אותו מדבר עליה וזה לא נשמע טוב... כאילו הוא מזלזל בה וזה..אני יודעת, זה רע, אבל יהיה צחוקים

victoria555

New member
אני לא

מתכוונת לעשות כלום ... פחחחח
אולי מחר אני לא הבוא לבי"ס כי אני חולה ... בא לי להקיא
אני חושבת על למתוח את אמא עם ג'וקים ( אמייתים ) חחח מקווה שהוכל לתפוס כמה

ּHippieּ

New member
אני מתכננת לפרוץ להנהלה של תפוז../images/Emo3.gif

למען האמת לא.. אבל כל החברים שלי מכירים אותי ויודעים שאני אמתח אותם חזק
, הם משננים בעל פה את התאריך
אני חושבת שאני אשגע עוד פעם את פיצה דומינוס, זה היה כיף
פעם מתחתי אותם.. "פיצה דומינוס שלום איך אוכל לעזור?
" "האווו האווו מיאווו מיאו
" "סליחה?? תרצו להזמין?
" "גררר מיציי הוו הוו ראאאוו גררר
" "הלווו? אפשר לעזור?
" "אה, כאן זה לא גן חיות?
" "לא." "אז למה אתה נשמע כמו קוףףףףףף!?!?@$@$%^%?!?!:-
D- אחד באפריללל אחד באפרילל" או שאני אתקשר לאנשים ואספר להם על מבצעים יום יומיים בערוץ הקניות במבטא הרוסי הכבד שלי.
חולה על החג הזה

perrinat

New member
והאנשים שתעבדו עליהם...../images/Emo103.gif

לא יכעסו
אני מקווה שהם לא יקחו את זה קשה מדי....
חג שמח

michalas

New member
איזה קטעים... ../images/Emo187.gif

היה לי יום מה זה מצחיק! אז ככה, קודם כל על הבוקר עבדנו על המורה שלי לביולוגיה, לפי סימן שלי כל הכיתה קמה עם התיקים ויצאה מהכיתה! ואי זה היה מצחיק!! הוא לא הבין מה קורה, לאן כולם הולכים! ואז חזרנו ואמרנו לו אחד באפריל שמח.... אח"כ חברה שלי ואני (נראה לי סיפרתי לכם מה תכננו) עבדנו על חברה אחרת והיא קנתה את זה!! אני פששוט לא מאמינה!! וכל היום דיברנו על 1 באפריל והיא לא קלטה שזה מה שאנחנו עושות לה! אח"כ עבדנו על חברה אחרת, התקשרנו אליה ואמרנו לה שהתבטל לה איזה משהו והיא מה זה התבאסה... עכשיו זה הכי טוב! אני ועוד שתי חברות (לצורך העניין-יערה וניצן) מתכננות לעבוד על חברה אחרת (גל, פשוט שיהיה יותר קל..). אז ככה, אני וניצן "תיככנו" עם גל לעבוד על יערה, עכשיו יערה יודעת שאנחנו עובדות עליה וזה כל הקטע, כשנגיד לה שעבדנו עליה היא "תתעצבן" ותאשים את גל בהכל ואז גם אנחנו נפיל את הכל על גל ו"נריב" איתה בתור מתיחה לאחד באפריל! הפוך על הפוך כזה.... ורק אותי לא מתחו היום! :) *מסתכלת על מה שכתבתי* ואהו...ארוך......

למעלה