לנוAה יש הרבה שאלות...

.m

New member
וואו, איזה כבוד ../images/Emo140.gif

רק שתדעו לכם שנוAה היא המנהלת המהוללת של פורום סקס השכן (כן, גם סטרייטים עושים את זה
) ואנחנו שמחים מאוד לארח אותה כאן (
?). ולשאלתך - ובכן, זו פשוט סטיגמה. (עצוב לגלות שיש עדיין אנשים שחושבים שגברים מחפשים רק סקס, ונשים מחפשות אהבה ומחוייבות...) נכון, יש גייז שמחפשים רק סטוצים, בדיוק כמו שיש סטרייטים כאלה... והנה שתי דוגמאות לזוגיות מוצלחת ממש כאן אצלנו: דוגמא ראשונה, דוגמא שניה, לזוגות האחרים אני אתן צ´אנס לדבר בעד עצמם (אנחנו נגד אאוטינג
)
mai

../images/Emo24.gif

נוAה שמחה לראות אותך... נעלמת לה קצת מהעיניים
ואכן חבל שיש אנשים צרי אופקים. זה משפיע על המון תחומים בחיים ובמיוחד מקשה על החברה הספציפית הזאת. יש אנשים שקשה להם להתמודד עם שונות ולכם הם "תוקפים" אותה מהכיוון השני. לנוAה אין את הכלים והידע, ולכם הייתה שמחה אם הייתם יכולים להסביר להם את זה...

.m

New member
גברים בזוגיות

ובכן, ראשית אפנה אותך למאמר בנושא גבריות וקרבה, המספק בסיס ראשוני למקור הסטיגמה העקשנית שגברים מחפשים רק סקס. (נא להמשיך לקרוא את ההודעה אחרי קריאת המאמר) . . . . . . לשמחתי, החברה עוברת אט אט שינויים (ע"ע "גבר רגיש ומחובר לעצמו"), ועם קצת מזל תוך 10-15 שנה הסטגמה - כמו גם התבנית החינוכית- יעלמו חלוטין. בינתיים כבר היום ניתן למצוא כמה גברים שלא מפחדים לבכות, להביע רוך וכו´. האירוניה היא שלגבר גיי יש יותר לגיטימציה להתחבר ל"צד הנשי" (מונח שבאופן אישי מקפיץ לי כמה וכמה פיוזים), או במילים אחרות "מותר" לו להתרגש, לבכות ולהיות עדין... ולא שוללים ממנו את הלגיטימציה לחפש קרבה ואינטימיות. וכך אפשר למצוא לא מעט זוגות של גברים גאים לאורך שנים (הדוגמא המתבקשת: הח"כ החדש פרופ´ עוזי אבן ובן זוגו ד"ר עמית קמה
. דוגמא נוספת היא מנהל פורום הורות הומו-לסבית לשעבר אבא גאה ובן זוגו (יחד כבר 10 שנים)) מקווה שעזרתי ולו במעט mai

amet

New member
מי אמר שלא

ואם בכלל מסתכלים על מערכות יחסים אצל סטרייטים, אחוז הגירושים מאוד גבוה במיוחד אחרי זמן קצר של נישואים או אחרי שהם הביאו כבר ילד לעולם, ואז הם רואים את גודל המחויבות רובם נרתעים ומתפרקים. כך שלומר שאנחנו לא מחזיקים זמן רב בזוגיות זה לא נכון לי יש שני זוגות חברים שהם ביחד כמעט שנתיים יש עוד דבר שאצל הומואים הקשר הוא יותר "עמוק" מאחר ואין להם יותר מדיי דברים על הראש הכוונה כל הנושא הזה של בנית בית, גידול ילדים, מה שלוקח הרבה מזמן האיכות אצל סטרייטים, ולכן רובם מרגישים מתוסכלים כי אין להם זמן לעשות דברים, אני לא מתכוון לרדת על משהו או משהו אבל אצל ההומואים, הם כל הזמן נמצאים אחד עם השני, והעבודה אחד עם השני היא הרבה יותר עמוקה, אני חושב, ואנחנו כל הזמן נמצאים בתהליך של התפתחות אישית בכל המובנים, יש יותר ביחד מאשר בחלוקת תפקידים. זה לא תמיד קל לפעמיים זה מרגיש יותר מדיי, אבל זה חלק מהמסגרת וגם יש לנו את פורום סקס וזוגיות גאה כך שאנחנו מסודרים

למעלה