לנחום ועוד שאלה לכולם

לנחום ועוד שאלה לכולם

נחום ,לא מזמן יצרתי איתך קשר והשארת לי את המספר של עמותת אפשר שנמצאת בחיפה ,יצרתי איתם קשר ומפה לשם לא יצא לנו להיפגש עדין למרות שהייתי במקום שם ודיברתי עם אחת העובדות שהסבירה לי מה בערך הולך שם,הייתי אמור להתקשר שוב פעם היום לקבוע פגישה אבל המספר כנראה נותק (048-424303)לפי מה שהמשיבון עונה לי . יש לך מושג מה קורה שם , החליפו את המספר יש לך איזה רעיון איך אני משיג אותם ?(לא מצאתי בדפי זהב). בכל מקרה אני ממתין לראות אולי אתה יודע משהו על המקום ... עוד שאלה לכולם עכשיו ,גמילה מסגריות ,מישהוא יודע מה הדרכים וכאלה ? תודה

shanhen

New member
טעות לעולם חוזרת

מקווה שמצאת את מספר הטלפון, בכל אופן כל מספרי הטלפון של מרכזי הטיפול מצויים באתר של עמותת "אפשר" (efshar.org.il). בעניין הסיגריות, ניתן לקבל פרטים באגודה למלחמה בסרטן, יש להם תכניות משלהם ואני משוכנע שתמצא משהו ראוי עבורך. אפשרות אחרת היא לפנות לדר' טוביה לרר (עובד משרד הבריאות, אפשר למצוא בכל מנוע חיפוס). ד"ר לרר הוא ה"דון קישוט" במלחמה בעישון ומפעיל בעצמו קבוצות מניעה. אפשרות שלישית היא לדפדף בעיתונים. צריך רק להזהר, יש בעיתון גם סתם שרלטנים שעושים כסף מתמימות של מעשנים. אפשרות אחרונה היא פשוט לכבות את הסיגריות, לזרוק לפח את הסיגריות שנותרו ולנשום עמוק ולהחליט שזהו זה. כמה זה פשוט למי שמעולם לא עשן... גמר חתימה טובה, נחום

ושוב תודה..

ושוב עזרת לי נכנסתי לאתר של אפשר יש שם דברים מעניינים..... לגבי הסגריות ,אין לי ממש כרגע אמצעים לטיפול אצל דוקטור רציני וכאלה אבל אני יחפש משהו באגודה למלחמה בסרטן... בכל אופן תודה שוב פעם.. נ.ב כן מצאתי את המספר הנכון מההודעה הקודמת שלך סתם בילבלתי בין שתי ספרות שם... בה בייי

למעלה