לניב !!!

לניב !!!

היי מה המצב ? אז ככה רק שתדע שאני מממממש מרוצה מהעובדה שאתה ירוק כמוני :) אבל דבר שני... אין לך במה להתגאות בזה שאתה דומה לג`ובאני רוסו.... הוא מכוער מטומטם חסר שכל ולא יודע כלום ! אני מכירה אותו יותר מדי טוב תאמינו לי... פעם הייתי רואה אותו כל יום רביעי ומקללת אותו (נחמדה שכמוני...) טוב לא נורא הייתי חייבת להשתיק אותו ...

nuritso

New member
שיער של שחקן

חמודה שמעי אני לא דומה לג``ובני רוסו אבל יש לי שיער שלו שאני חושב שיש לו שיער נהדר אז ביי לך..וחוץ מיזה אני חתיך בלי להישתחצן.....אני מדגמן ביולי אים את מכירה....ביי

nuritso

New member
חמודה שלי

את יפה נחון תירשמי לי תשובה טוב ביייייייייייי מכבי חיפה

MiToOsH

New member
לניב (שוב..);-)

היי מה המצב ? אז ככה : אני שיער שטני עיניים ירוקות ואתה כבר תחליט אם זה טוב או רע... סחטיש לך על הדוגמנות ואם בא לך תשלח לי תמונה

דרור ע

New member
לכל אוהדי מכבי חיפה :

היי חזרתי . ולעניינו : זה באמת נחמד שכולם פה אוהדי מכבי חיפה ( חוץ מהכוכב הכחול שהוא אחד מעשרים האנשים שאוהדים את מכבי פ``ת) אבל מצטער להגיד לכם גם השנה לא תקחו אליפות נכון שאתם מקום ראשון נכון שאתם משחקים את הכדורגל הכי יפה בארץ ונכון שיש לכם את בניון פראליה ורפי כהן כל זה נכון אבל : שכחתם שיש את בית``ר שבינתיים לא ממש גדולה אבל היא עדיין רק שתי נקודות מכם ויש לבית``ר יתרון גדול אחד ( עם כל הכבוד לקהל ) והוא הכסף , נכון שזה עצוב אבל בימנו הכסף קובע נכון שאפשר להגיד שגם לחיפה לא חסר ואפשר גם להביא לדוגמא את מכבי ת``א אבל בית``ר בניגוד למכבי ת``א יודעת מה היא עושה עם הכסף ונכון שבינתיים היא לא מדהימה אבל הפועל ת``א הוכיחה שנה שעברה שגם עם 1:0 אפשר לקחת דאבל , אז נכון שאתם משחקים יפה אבל על יופי לא מקבלים אליפות מקסימום מקום 2 , וגם שבית``ר לא שכחה לשחק יפה אתם עוד תראו בסוף השנה האליפות תחזור לירושלים למרות שחיפה משחקת יותר יפה. תזכרו אני אמרתי !.

nuritso

New member
לדור

שלום מכבי חיפה מובילה מיביתר 4 נקודות ומאצלחה לביתר ביי חמוד

דרור ע

New member
נכון , אבל :

קודם כל קוראים לי דרור ולא דור. נכון שחיפה משחקת יפה ונכון שהיא מובילה ב4 נקודות עלינו, נכון גם שבית``ר משחקת די חרא . אבל אל תשכחי שעוד יש לנו משחק נגדכם ויש לכם עוד נגד הפועל ת``א . אל תשכחי גם את שנה שעברה שהובלתם והכל אבל ת`סוף את בטח יודעת לבד. בקיצר , יש עוד ה מ ו ן משחקים ו4 נקודות זה ממש כלום. תזכרו : בית``ר אלופה.

nuritso

New member
ניב את חמודה

היי מה קורה את גם חיפה טוב יון לי זמון תישלחי לי אודה סליחה טובביייייייייי

nuritso

New member
ניב

אני לא יודע קטובת ולא כלום איך קורים לך ביייי

למעלה