לניין אינץ' ניילס כבר קניתם כרטיס??
N Nitzanyo New member 2/8/07 #2 האמת היא שעוד לא וגם לא לNOFX אבל לנופקס לא קניתי עדיין כי אין הלכתי לריבולבר שלשום ולא היה להם כרטיסים, נראה לי שהיום הם קיבלו אני ממש רוצה לקנות ולא לפספס
האמת היא שעוד לא וגם לא לNOFX אבל לנופקס לא קניתי עדיין כי אין הלכתי לריבולבר שלשום ולא היה להם כרטיסים, נראה לי שהיום הם קיבלו אני ממש רוצה לקנות ולא לפספס
M Musedol New member 2/8/07 #3 NOFX באים?? וואו! לא ידעתי את זה! מתי ויש לך מושג כמה יעלה כרטיס? ואתה בא עם האוטו?
N Nitzanyo New member 2/8/07 #5 ההופעה של NOFX היא יום אחרי ההופעה של NIN יש ב5 לספטמבר בירושלים אחרי זה בשישי לספטמבר בבארבי בתל אביב ואז בחיפה יום אחרי זה הכרטיס עולה 120 שקל בריבולבר
ההופעה של NOFX היא יום אחרי ההופעה של NIN יש ב5 לספטמבר בירושלים אחרי זה בשישי לספטמבר בבארבי בתל אביב ואז בחיפה יום אחרי זה הכרטיס עולה 120 שקל בריבולבר
G GD ROCKS New member 2/8/07 #4 התחילו למכור כרטיסים? הולי פאק O: תודיעו מתי מוכרים!!!!! אני ממש אמות אם מסתבר שהפסדתי את הכרטיסים או משהו. האאא נופקסססס!!
התחילו למכור כרטיסים? הולי פאק O: תודיעו מתי מוכרים!!!!! אני ממש אמות אם מסתבר שהפסדתי את הכרטיסים או משהו. האאא נופקסססס!!
P patito ƒeo New member 6/8/07 #7 אני בפולין ../images/Emo7.gif../images/Emo107.gif ואני לא אזכה לשמוע את CLOSER בלייב .