לנילי וכל חברותי

לנילי וכל חברותי

כבר ספרתי לכם על מצבו הירוד של בעלי , אתמול חלה הרעה במצבו ,חולשה כללית . היום סבל מכאבי ראש חזקים חולשה ורעד בידים, כל הבוקר הוא הקיא .אחר הצהריים לקחתי אותו לקופת חולים ,כשהרופאה ראתה אותו היא מאוד נדהמה עד כמה מצבו ירוד ושלחה אותנו מיד לבית חולים . וכך נסעתי ישר לבית חולים השרון עם המטפל , עשו לו בדיקות כלליות, צבע הפנים שלו היה מאוד חיור . בשעה עשר וחצי החליטו הרופאים לאשפז אותו למעקב .העלנו אותו למחלקה ובשעה 11.00חזרנו הביתה אני והעובד כי אין טעם שהוא ישאר מחוסר מקום לישון . האחות שמה לבעלי חיתול ואני מקוה שהוא ישן כל הלילה. אני רואה ששוב פעם מחר לא אוכל ללכת להתעמלות , כי בבוקר מוקדם אני צריכה לקחת את העובד לבית חולים.אני מקוה להגיע מחר בזמן. לילה טוב לכולם.שנשמע בשורות טובות אמן. אביבה העיפה

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אביבה יקירתי העייפה

צר לי מאוד לשמוע על מצבו הירוד של בעלך. מקווה שבבית החולים יאבחנו אותו ויצליחו לייצב אותו ולאושש אותו. מזל גדול שיש לך את העובד הזר, שהוא יכול להיות עם בעלך ולשחרר אותך קצת. אני מקווה שבעלך יצליח לישון בלילה ושלא יתעורר ויחפש אותך כי הוא בטח לא יידע היכן הוא נמצא. מאחלת לבעלך החלמה מהירה ומחזיקה לך אצבעות ואל תילחצי בגלל המפגש מחר, מתי שתוכלי להגיע תגיעי, ואם לא תוכלי להגיע, גם לא אסון. כולנו נחשוב עליך ונאחל לך רק טוב. קבלי חיבוק אמיץ וחם והרבה אהבה וקצת כוח גם ... גם אני עייפה כי לא מצליחה להירדם, אבל זו כבר אופרה אחרת...

../images/Emo24.gifבוקר טוב אביבה ונילי ולכל הפורום

מאוד הצטערתי על ההידרדרות במצב אישך, מאחלת לו רפואה שלימה ושיחזור הביתה במהרה, ולנילי, חלומות נעימים ובשורות טובות, מהמחקה לפגוש אותכם

ענתי44

New member
החלמה מהירה לבעלך ../images/Emo193.gif

אביבה יקרה, מאחלת לך מקרב לב שבעלך יתאושש ויחזור הביתה בקרוב...

למעלה