לנילי ולכולם

אביבה1938

New member
לנילי ולכולם

נילי יקרה אני מבינה עד כמה את חוששת אם לקחת את אישך לאירוע. סיפרתי לבעלי שנולד לנו נכד ובקרוב יהיה לנו ברית . כל יום הוא שאל אותי מתי הברית, ובקש ממני שלא אשכח ואקח אותו לברית . ואכן לקחתי אותו לברית עם העובד , צר לי לאמר לך הוא לא זיהה אף אדם כולל ילדים ונכדים , כל מי שראה אותו באולם ,כאב לו הלב. למחרת שאלתי אותו על הברית והוא לא זכר כלום. לי לפחות היה עזרה מהעובד כי זה מאוד קשה להוציא אותו מהבית כי הוא לא הולך.ואני גרה בקומה שניה בלי מעלית . אבל...... השיקול שלך. הצטערתי מאוד שלא הגעתי למפגש ,כי חיכיתי מאוד ליום הזה. הייתי חייבת ללכת עם העורך דין שלי לבית משפט לענייני משפחה להגיש בקשה לזירוז האפוטרופוס, כבר עברו חצי שנה מיום הבקשה. זמן רב שלא כתבתי מכמה סיבות , קראתי היום את אשר כתבו חברי הפורום ,אני מוסיפה את ברכתי לימי ההולדת של החברים. בריאות לכל החולים , בריאות והרבה כוח למטפלים שמרו על עצמכם ,כי הדרך עוד ארוכה. אריאלה חני ונילי אני מחכה להפגש בעוד שבועיים אני רק מקוה שהכל יהיה בסדר. יום טוב לכולם ונשמע רק בשורות טובות . אמן אביבה

../images/Emo201.gifאביבה'לה התגעגענו אליך

גם בפורום גם במפגש, במפגש שאלו מה קורה אצלך ואיך מרגיש אישך? מה עם הרגל שלך?מאוד רוצים לראות אותך, אני תקווה שבעוד שבועיים לא יהיו עיכובים וניפגש, שיהיו רק בשורות טובות

איך יכול להיות מצב כזה של חצי שנה?

יש לך לפחות ביד מסמך של אפוטרופסות זמנית? כל הכבוד לך שלקחת את אישך לברית של הנכד. אין לי ספק שההנאה שנגרמה לו שווה את הכאב שמסביב. ובכלל, יש לנו מונה כזה שעושה השוואות בין הכאב של אנשים האהובים עלינו ובין הכאב שלנגרם לנו בגללם? הרי זאת מהותה של המחלה הארורה הזאת, כולם סובלים הרבה יותר מהחולה.

למעלה