לנילי 41

לנילי 41

נילי יקירה ביום שני הייתי בבית חולים ביילינסון , במחלקת ניירולוגית זיכרון התוצאה: נסיגה עם 18 נקודות מתוך 30.הרופאה נתנה לי אישור לביטוח לאומי לעזרה 24 שעות.והחליפה לי כמה מהכדורים.אני מקוה שזה יעזור לי לסידור לבית אבות, אני מתפללת. מה קורה אתך האם התחלת לסדר את בעלך? המצב אצלי מאוד לא טוב עכשו כי אני לא יכולה לצאת בלי לדאוג לשמירה עליו.כי אני לא משאירה אותו לרגע לבד.בנוגע לבדיקת האקו לב הכל תקין. אביבה

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אביבה יפתי

תודה לאל שהאקו לב שלך תקין. זה הכי חשוב. אני מבינה מאוד את מצבך. הגעת לרגע שבו אינך יכולה להשאיר את בעלך יותר לבד אף לרגע. זה מצב מאוד קשה. את חייבת עזרה. אני מבינה שהוא הולך בבקרים למרכז היום כך שלפחות יש לך בקרים חופשיים. אני בטוחה שיאשרו לך במשרד הבריאות את הקוד שאלה כמה זמן זה ייקח. אל תמהרי. אני עדיין לא רוצה לסדר את בעלי. מעדיפה לטפל בו בבית, אפילו אם אצטרך לקחת עובדת זרה. בינתיים איני רואה איך אני מרימה את זה מבחינה כספית, אבל ככל שאני חושבת על אישפוז בבית אבות, ככה אני נרתעת מזה יותר. כל זמן שהוא הולך למרכז היום בלאו הכי לא אעשה שום שינוי. זה אומר שכמוני כמוך, כל אחר הצהרים אני בבית, צמודה אליו. אין ברירה. התגעגענו אליך במפגש האחרון ביום שני. היינו 8 "בנות" ואת היית חסרה. היה מאד נעים וכייף. חני חזרה מועדה רפואית בביטוח הלאומי כי ביקשה גמלת שירותים מיוחדים לבעלה בגלל שהוא עדיין צעיר ואינו זכאי לחוק סיעוד. גם הוא ירד מאוד לאחרונה. היא עדיין מחכה לשמוע מהם, אבל אומרת שבכלל לא היה נורא ושהיו מאוד אמפתיים וחיוביים. אריאלה גם היא היתה במרפאת זיכרון עם בעלה. גם אצלו יש ירידה גדולה. הוא בכלל מסרב לקחת תרופות ולכן ההתדרדרות שלו מהירה יותר. בנוסף, היא אינה יכולה לממן את מרכז היום אז עכשיו היא שולחת אותו רק יומיים בשבוע. גם אריאלה מחכה לתשובת הקרדיולוג שלה אחרי האקו לב שעברה לאחרונה, מקווה שלא תצטרך לעבור צינתור. רחל פיטרה את העובד הזר שלה והיא ממש מאושרת מזה. לא הצליח להם. העובד לא התאים וזה הלחיץ אותה מאוד. כרגע בעלה במצב לא רע והיא לא לוקחת מישהו אחר בינתיים, אולי בעוד כמה חודשים הם יעשו עוד ניסיון. החלטנו להקדים את הפגישות שלנו ל-09:30 למי שיכולה כי אנחנו נאלצות להיפרד מהר מאוד בצהרים, לפני שמיצינו את הפגישה שלנו. היום יש פגישה של קבוצת התמיכה של העמותה בשעה 17:00. לצערי איני יכולה להגיע כי אין לי סידור לבעלי. האם את תוכלי להגיע? צריך לדאוג ל"שמרסב" בכל פעם שיש מפגש כזה... זו בעיה אני יודעת. בכל אופן יקירתי, העיקר שהבדיקות שלך בסדר, ועכשיו את יכולה להיות רגועה יותר ולדאוג לבעלך בשקט. כמה שזה ייקח זה ייקח, אין ברירה. אני מאחלת לך הרבה כוחות נפש וסבלנות ושולחת לך חיבוק אמיץ וחם

../images/Emo140.gifאביבה שמחתי שהאקו תקין ב"ה

מה זה ההבחנה 18/30 , אני לא מבינה הרבה במספרים ,לבן זוגי קבעה הרופאה 14/30 האם זה יותר טוב או פחות טוב . אגב גם אני עשיתי אקו לב והרופא אמר שלא צריך צינתור ב"ה.אביבה היית חסרה לנו התגעגעתי אליך. נשמע בשורות טובות ורפואה שלמה לך ולבן זוגך

למעלה