לנינו!
על הפורום החדש!

• פותח הנושא cj20
  • פורסם בתאריך

cj20

New member
לנינו! ../images/Emo49.gif על הפורום החדש!

בהצלחה בניהול! למה לא מפרסמים אותו? נזכרתי שאמרת לי שאתה הולך לנהל אז חיפשתי אותו. סדרה מעולה, רק אני קצת שונאת את רומי אבל נו טוף...

qt1

New member
cj20 אפשר לברך חופשי../images/Emo8.gif

מאוד יפה מצידך לברך את נינו גם לנו קשה עם רומי , אבל החלטנו להישאר לעונה האחרונה ולהתעדכן בשידורים החוזרים שמתחילים החודש... תישארי איתנו , שמח כאן. יש לך איזה סקר בשליפה? אנחנו די שרוטים של סקרים וכאלה... ברוכה הבאה
(מי שחבר של נינו , חבר שלי
)

cj20

New member
סקר? הממ...

יש לי תהייה האמת. מה לעזעזאל מוצאת/מצאה אלה ברפי? והאם יש סיכוי שאיתן (
) יחזור?

Nino Schibetta

New member
cj20

קודם כל תודה
דבר שני... מה רע ברפי ? נכון שהוא קצת ליצן, אבל הוא בסדר גמור, לפחות ב2 העונות האחרונות שעשה הכל כדי לחזור לאהובתו. ומה את רוצה מרומי ? עד שיש לי איזו מישהי מקסימה כמוה בסדרה חוץ איה קורן

cj20

New member
רומי - לא יודעת

אני לא אוהבת את דניאלה או את רומי או שתיהן, עוד לא החלטתי. בעיקר כי היא סנובית ואחרי מה שהיא עשתה לאיתן עם הנגר והשותף... רפי - לא זוכרת באיזו עונה זה היה, אבל הוא היה כ"כ אכזרי ומגעיל לאלה, שלא מגיע לו כזו פנינה. הוא פישל ובגדול...

qt1

New member
cj20 את בטח מתכוונת ל"טובה" ../images/Emo8.gif

שרפי עשה לזאתי שהוא עבד איתה בחדר חושך , מי זאת היתה אני לא זוכרת אבל היו שם כמה קטעים ודניאלה התעצבנה על רפי , זה היה בזמן שהוא היה בארץ לבד כי אלה היתה בפאריז ,לזה את מתכוונת? בדיון שהיה כאן על רומי הבנים כותבים שהיא כוסית חבל"ז ושהיא לא דופקת חשבון , אומרת מה שהיא חושבת וגם מדברת בדיבור ערסי כזה. אבל הבנים מאוד אוהבים את איה קורן , אולי אפילו יותר מאת דניאלה/רומי... הבנות לא ממש גיבשו דיעה , אני אישית חולה על אלה ועל דניאלה למרות שאת לא , אני מוצאת בה דברים מאוד מיוחדים , כמו חוזק אישי וכאלה. וואלה בקרוב ש.ח. יהיה סבבה. שבתשלום
נ.ב. מה תאריך הלידה שלך? אנחנו כותבים למעלה ונברך ביומולדת את מי שחוגג , אז אם בכייף שלך סבבה...

cj20

New member
22.12.82

את אלה אני נורא אוהבת, את דניאלה, אין מה לעשות, אני די שונאת. איה קורן - איך אפשר לגבש דעה אם היא עוד לא התחילה לשחק שם? וכן התכוונתי לזה שהוא בגד באלה ובכלל היה מגעיל אליה...

cj20

New member
אופס! התכוונתי לשנייה שמצטרפת

התבלבלתי ביניהן. איך קוראים לחדשה? זו שהייתה בהריון לפני כמה זמן. אורנה פיטוסי אולי?

רפי תעשה לי ילדדדדדדד../images/Emo187.gif

אויש הוא כזה מותק!!! שאלה תעזוב אותו הוא יהיה פנוי לי!!!! |מורי חיה באשליות|

qt1

New member
cj20 ../images/Emo24.gif ../images/Emo58.gif

השתמשתי ב
למרות שכמעט כולם כבר יודעים שאורנה פיטוסי תשתתף בעונה החמישית... בין מי למי התבלבלת? כפי שכתבו לך , יהיו ש.ח תנסי לעקוב אחרי הפרסומים , אנחנו כאן נעדכן כמובן ואז יהיה שמח
חיבוק

cj20

New member
התבלבלתי עם איה קורן

אופס. גם עליה אני לא מתה. נראה לי שחוץ מאלה (ואולי קצת אתי אנקרי) אני די שונאת את הנשים שבסדרה
וד"א - את יכולה לקרוא לי מיכל, את יודעת

qt1

New member
לאבריא לשנוא...../images/Emo4.gif

איזה תכונות יש לאלה ולחגית שעוזרות לך לא לשנוא אותן? תחשבי על זה קצת... מעניין מה גורם לנו לא לסבול אנשים מסויימים גם בסדרות/סרטים. אני מאוד אוהבת את אלה , לפעמים אני כועסת עליה , את חגית גם אהבתי וגם עליה לפעמים כעסתי , היה לי קשה עם מירב גרובר , לא זוכרת בשעה כזו מה השם שלה בסידרה... אשתו של יואל נו , עם דניאלה הסתדרתי יופי , אהבתי את הישירות שלה , לא סובלת צביעות , אז................. מי עוד היתה לנו שמה? איה קורן היתה מעצבנת , אבל בסוף היא היתה חמודה... אפרת רייטן היתה מגעילה , לא אהבתי את התפקיד שנתנו לה אבל אני לא שנאתי שם אף אחד. גם לא מהגברים ויש שם לא מעט מפגרים אם חושבים על זה טוב. חלומות פז מותק

טוארג

New member
הפריע לי הקטע שהם מפרקים משפחות

כאילו זה בוטנית מצופית. מה זה הקטע הזה? לא עוזבים ככה. ולא מתנהגים ככה. shame on you

qt1

New member
רפי ברח מחגית... הוא באמת

לא התמודד כן? אבל הוא היה מודע לבעיה שלו בהקשר לחוסר התמודדות וניסה מאוד להצליח בזוגיות הוא מאוד הצטער על המעידה שהיתה לו עם ההיא שעזרה לו עם התערוכה ואני חושבת שהוא באמת סבל בהמשך...בגלל שלא ממש זרם עם אלה,הוא גם שיתף את יואל אם אתה זוכר. יואל ומירב (לא זוכרת מה השם שלה בסידרה בשעה כזאתצ
) ואת זה אני כותבת לך ממש בתור אישה נשואה, ניסו לעשות ה-כ-ל!! הם פשוט לא התאימו, ראית שגם המטפלת הזוגית ניסתה ולא הלך, אבל יואל כמעט יצא מוטרף מהסיפור וגם זו שמגלמת את אשתו די התחרפנה ונורא נורא בכתה בפרק ההוא במושב... זוכר? לגבי חגית- לא היה לה שום קשר ארוך טווח, אז מי עוזב מה? קשרים קצרים מותר לעזוב בלי לנסות לעבוד עליהם אני דווקא גיליתי בסידרה שהם מנסים לעבוד על הזוגיות בכל דרך אפשרית וטועים פה ושם כמו כולנו. ככה בחיים , חוטבים עצים עפים שבבים..................סה לה וי. טוב לראות אותך כאן שוב
לילה טוב

למעלה