לניצן סיפור מהחיים

יאיר*

New member
לניצן סיפור מהחיים

זה היה לפני הרבה שנים כאשר עוד הייתי צעיר בשנות העשרים ודי תמים. התקשרה אלי בחורה שרצתה הכרות טלפונית תחילה אכן דיברנו שעות הקול שלה העביר בי צמרמורת חיכיתי לרגעים שבו נוכל לדבר דימיתי לי נערה או אישה בת גילי רזה לא גבוה במיוחד יפה שאלתי אותה פעם לגילה והיא סירבה לגלות לי וכך המשכנו ואני לחצתי להיפגש והיא הבטיחה שיבוא היום המתאים באחד הימים נכנסתי למה שהיה אז מכולת לקנות דבר מה והנה מעבר למדף אני שומע קול מוכר עקפתי את המדף בדפיקות לב וחיפשתי את בעלת הקול ולעיניי נתגלו שתיי נשים מאוד מבוגרות שהיו בשנות החמישים נזכור שהייתי בן 22 או23 בעלת הקול המוכר הייתה שמנה נמוכה ועם גיבנת על תכעסו עלי הייתי אז ילד מה שעבר עלי באותו רגע קשה לדמיין ברחתי מישם כל עוד נפשי בי בכתי כמו שלא בכיתי במות אבי מעצמת העלבון הצורב של אותה אישה ששחקה בי לא עניתי לה על הטלפונים שלה לאחר חודש צילצתי אליה וברוב רשעות של נקמה שאלתי אותה האם זו גיבנת אמיתית או שקרית כמוה היא לא ידעה מה להגיד סיפרתי לה שראיתי אותה במכולת ואמרתי לה שאני מקווה שיום אחד מי שהוא יפרע את החוב יתכן שכבר מי שהוא עשה את זה והיא התנקמה בי אבל אני הייתי ילד והיא אישה מבוגרת ולא כול כך חכמה אז ניצן צאי מהדיכאון וחפשי לך חבר חדש שתראי מה יש או אין ואהבה תבוא אליך כל טוב לך יאיר

למעלה