לניקולימינל

לניקולימינל

תגידי מה העניין? אני סתם צחקתי בקטעים האלה כל דבר שאני אומרת את מעירה לי,לא מוצא חן בעיינייך על תגידי כלום וזהו למה ההתנהגות הזאת? אני לא גולשת בפורום הזה כדי לריב איתך כדי לדבר על טופ מודל אז בואי נשכח מי זה טוב מסיון

עדידי15

New member
טוב חלאס לפתוח כל שניה הודעה

ושמעת על מסרים? או ניצול שרשור? יופי

כל הזמן את מצטערת...

במקום להגיד כל הזמן זה לא יקרה שוב,פשוט תיישמי את זה... רק בגללך הפסקתי להיכנס לפה...הכל פה הודעות שלך,הודעות שדרך אגב מעניינות לי את קצה הפיטמה...

אני לא מבינה מאיפה באה האיבה הזאת

כאילו.. מה היא כבר עשתה? הודעות שהתוכן שלהן שטויות? אוייייייייייייייי ר-ק ל-א זההההההההההההההה! יאללה.. התוכנית לא משודרת מותר לכתוב שטויות... יש לך משהו טוב יותר לעשות? אולי פשוט נמית את הפורום?

אם לא ישדרו עוד עונות..

אז באמת אולי כדאי לסגור....אחרת מה יש לעשות פה?
באמת מתי יהיה את העונות האחרות?

עזבי מכורה לפיתוי זה בסדר.. ../images/Emo7.gif

זה לא משנה היא רוצה שתמשיך להעליב עוד אננחנו לא מכירות וביקשתי סליחה מה היא עוד רוצה

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

כל הזמן נדבקת?כולה בשתי הודעות... ומה את פותחת לזה הודעה חדשה?תלמדי לשרשר וגם תתחילי להפחית בלכתוב הודעות... וראיתי שבפרטים את בת 17... את בטוחה?נראה לי את בת 10 בקושי... טוב יאללה אין לי עצבים אליך! שיהיה לך יומטוב ולהיתראות

בחיים לא הכרתי מישהי אם כזאת אישיות

דהה שאני לא בת 17 אני בת 14 ושתדעי שאת יכולה ממש להמשיך להעליב אותי זה לא מזיז לי אני יודעת שבחיים אני לא יתנהג כמוך כולם אמרו עכשיו שיש לך התנהגות דוחה בישקשתי סליחה ולא מעניינים אותי ההודעות שלך אז שבי בשקט

so what1

New member
לנקולימנל או איך שלא קוראים לך..

את יודעת משהו.. אני נכנסתי לכאן בכוונה להצטרף לפורום.. כדיי לדבר להנות ולהעביר את הזמן.. ותתפאלי אנשים כמו "שנדי מהטופ מודל הבאה" הם אלה שגורמים לי לרצות להצטרף..לא אנשים כמוך..ופורום נועד בשביל לדבר.. וזה מה שהיא עושה..אז מה רע?!?!? ואת במקום לקבל את זה יפה.. הוא פשוט לא להגיב.. מגעילה אלייה.. ושימי לב לדבר אחד.. חוץ ממך היא לא מפריעה לאף אחד ואף אחד לא מתלונן עלייה.. אבל עלייך לעומת זאת..מתלוננים וברבה..(ובזה לא רק שאני בטוחה אני גם משוכנעת) אז יאלה רדיי ממנה.. טסתי..ו-"שנדי מהטופ מודל הבאה" על תשימי עלייה.. אהה חח דרך הגב אני חדשה ואני מתה על התוכנית המושלמת הזאתת!! (חח ומצטערת על ההודעת היכרות הראשונה והיוצאת דופן הזו.. אבל הייתי חייבת להגיב) טוב יאלה הלכתיי.. ביי נשיקות לכולם.. ושמחה להצטרף לפורום הנחמד הזה..=) עם האנשים הנחמדים האלה!! (חלקם לפחות)..

איזה חמודה את הילדה ממש מתוקה

נעים מאוד היי אני שמחה מאוד להכיר אותך תודה שאת מגנה עלי.. לא אכפת לי שהיא מתנהגת אלי ככה כי אני יודעת שלא עשיתי לה שום דבר רע בקיצור לא משנה לא נדבר על זה אז מתה עלייך נדבר:)

למעלה