לניק:"לפני שהלילה נגמר"

לניק:"לפני שהלילה נגמר"

ההודעה שלך נמחקה מהסיבה שהתבקש למחוק אותה. הבלוג מעביר כעס באלו שכן אוהבים את יפתי והכל....אז ביקשו ממני גם למחוק אותה. ובקשר הודעה השניה עם השאלה של :למה מחקנו אותה. לקלל אנחנו באמת לא רוצים...כמו שכתבת.... הבלוגיה מכניסה כסף על כל כניסה..אז בטח שאין לך בעיה שיקללו אותך העיקר שיגיבו ותעבור לרשומות האהובות ביותר... אנחנו לא בקטע של לקלל..פשוט ההודעה לא מתאימה לפורום כרגע.. מצטערת מאוד

עוד משו...ביקורת עכשיו לגבי הבלוג שלך

למה אתה נותן ביקורות על אלבומים..כאילו שבאמת קנית אותם.... אתה נותן ביקורת על אלבום שלא שמעת בכלל....הביקורת מועברות על פי מה שקראת על הדיסק ועל פי מה ששמעת עליו מאחרים. אל תגיד לי שקנית את כל הדיסקים שהעברת עליהם ביקורת...אני לא מאמינה. נכנסתי פעם פעמיים לבלוג שלך.....אתה מעביר יותר מדי ביקורת...מצטערת אבל בעיניי לא כל כך מצועית.

את האלבום של יפתי לא קניתי.

חברה הביאה לי. את כל שאר האלבומים - קניתי. חוץ מהאלבום של האנה פארקנין ושירה גבריאלוב. ולא, אני לא כותב בשביל כסף. אם את לא מאמינה, תשאלי את עורכי הבלוגיה אם אני מחובר לעניין הזה של הכסף. אני בכלל לא מחובר לזה.

אם כך...

מה רשימת השירים של יפתי באלבום לפי הסדר.... ומי מבצע איתו כל שיר.? וסבבה אם אתה אומר..אני מחקתי כי היתה בקשה למחוק את ההודעה..מצטערת

למעלה