לנכנע לאהבה.

לנכנע לאהבה.

אחי, עם כל מה שקרה, עם כל הבלאגן שהיה, אין לי שנאה אליך ואין לי כבר כעס עליך, נכון כעסתי, אבל זה בסדר, אני סולח לך ומבקש ממך, תישאר איתנו בפורום, אתה חשוב ויקר לכולנו פה. ואתה יודע שאני אוהב אותך, רק קצת כעסתי אבל עכשיו המצב נרגע. ממני ידידך, אלון זכריה

לנכנע לאהבה היקר-אני סולחת לך ../images/Emo140.gif

נכנע- עומר היקר. אריי כל מה שהיה לנו- טוב ורע - ואפילו הכי רע שיכול להיות- אחר י המריבות ביננו- אחריי הסכסוכים, אתמול החלטתי ולא בגלל שניסית להתאבד ממש לא קשור שאני סולחת לך על הכל הכל הכל מה שהיה מת!!! עכשיו אני באותך הרבה יותר ממקודם מבקשת סליחה אם עשיתי לך משהו רע ,או זרקתי מילה לא נעימה אני מאוד מיצטערת. זה לא היה בכוונה כולם כאן יודעים שאתה מקסים,, רגיש, מוכשר וטוב לב בצורה אדירה, רק שלפעמים כמו כל אחד אתה עושה טעויות. אנחנו צריכים להבין שאנחנו רק בני אדם ובני אדם טועים אין מה לעשות. עומר אני סולחת לך - רק רוצה לבקש ממך אם יש ביננו משהו אתה לא צריך לכתוב אותו כאן רק ביננן-במסינגר , באי מייל, אפשר להתחבר למצלמה, לא חסרות דרכים.כ להלילה קהיה קשה לי להירדם אחריי מה שעשית לעצמך אתמול, לא היית מרוכז והראש שלך כל ר גע עף אחורה, אתה לא היית בכלל באיזון ושווי משקל מלא. אתה היית לבן כמו סיד- ואני פחדתי כי אני דואגת לך . עומר מ יכמוני שיודע מה זה מוות??!!! אנח נו רוצים אותך כאן איתנו לא שם לע=מעלה, אל תמות לנו נשמה, יש אנשים שאוהבים אותך כמו אחותך , ההורים שלך , אני נשמה אני מאוד אוהבת ודואגת לך, רוצה ר קשתסיים לימודים כל יום כמו צריך- שלא תס תובב עם חברים לא טובים, בר למשל הוא מקסים אנשים כמוהו מתאימים לך נשמה, אני כותבת לך כמו אחות שלך שאוהבת אותך מאוד מאוד, יודעת בדיוק מה וכמה אתה שווה ויקר לי. אפילו אלון סלח לך. ואלון תדע לך עומר- הוא נשמה בדמות מלאך. ע זוב לרגע את הקטע הוא זמר ויום אחד השם אלון זכריה ילך אחריו לכל מקום בעזרת השם- תראה בתור בן אדם כמה הוא אוהב אותך כמה שהוא ואני דודים לך . כשסיפרתי לו בבוקר מה קרה לך אתמול הוא ממש ניבהל ודאג לך - אלון אתה נשמה אנחנו כל כך אוהבים אותך מעריכים אותך, עומר תמיד אמר עליך רק מילים טובות. ואתה עומר שלי - תשכח א תכל מה שהיה הנה עוד צ´אנס אני נותת לך מאמי שלי - אל תנצל את זה בבקשה. לא לנצל את טוב ליבי נשמה- גם לך לא חסר לב זהב. אז ילה הכל ניגמר והכל שמח וטוב לנו מאמי שלי, לא ל חזור על טעויות כמו אתמו- שיהיה לנו חג שמח וכשר אוטוטו בפתח. שככתי מהכל כבר - בעצם תזכיר לי על מה רבנו???אה ואתה א פילו לא נרקומן ולא מעשן סיגריות בכלל. אז מה נרקומן מי נרקומן? על מה דיברנו כאן בכלל? אוהבת אותך<<<<<<<< ילדת החופים >>>>> אלין

בוכה מאושר ושמחה ../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif

אלון ואלין אתם לא יודעים מה אני מרגיש עכשיו אין מילים שיתראו את ההרגשה שלי הלוואי וכל האנשים בעולם יהיו כמוכם מבינים וסולחים ככה לא יהיו מלחמות והרג. תודה רבה לכם על ההבנה אוהב אותכם הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי בעולם שלכם נכנע לאהבה.....

יאלה נכנע- זה לכבוד החג נשמה../images/Emo141.gif

תגיד לי עומריקו? למה אתה בוכה נשמה? זה מאהבה מה שאנחנו עשינו למענך, כי תמיד תהייה ותישאר חבר שלנו, אתה רואה? אתה נורא רגיש וזה כבר מעיד על כמה אתה מאמי ומקסים - אז תגיד לי עומר>>> איך אפשר שלא לאהוב טיפוס כמוך? אה -- עומר עומר ילד רע!!!!! :) אוהבים אותך תמיד נשמה שלנו רק לשא תברח לנו עוד פעם אה? תשאר כאן לנצח אנחנו צריכים אותך, ותודה ששנית את האי מייל באתר ניקיתי את כל הבית לעשות לאמא הפתעה- אז רק עכשיו ראיתי את זה, אגב- אחיינים שלי מאתמול וגם "ד" מוסרים לך ד"ש והשני החצוף ביקש סליחה נשמה אל תתיחס זה הגיל אתם בני אותו הגיל. נשיקות לאחותך היפה שלי. ותגיד לה שאולי אני כן יבוא ליום הולדת שלה, ואם לא אז מתנה בטוח היא תקבל. אוהבת כמו תמיד<<<<<<<< ילדת החופים>>>>> אלין

למעלה