לנמרוד

dsad1

New member
לנמרוד

אני רואה את התוכנית שלך ואתה מתחיל להיתנהג קצת כמו גלר כול קסם נגיד של על טבעי ו נגיד קריאת מחשבות את נותן תחושה לקהל שזה באמת על טבעי נגיד לנפץ כוס עם המחשבה אתה אומרם לאנשים להיתרכז בכוס והיא תיתנפץ זה כולה טריק שאתה לוקח ספר שמיתחת יש מכשיר שמנפץ את זה ועוד מלאה דברים אבל עזוב אני לא יגלה יהרוס לך את התוכנית... יום טוב... -)

phrizer

New member
מנצל"ש

היי נמרוד, קודם כל זאת פעם ראשונה שאני אומר לך משהו אז רציתי להגיד לך שאני מאוד מעריך אותך בעיקר בגלל שאתה מודה שאין לך כוחות על טבעיים ושהכל טריקים להבדיל מקוסמים אחרים כמו אורי גלר. רציתי גם לבקש ממך שתלמד אותנו איזה טריק קטן ופשוט שנוכל לעשות לחברים.
רבה מראש
.

ll191

New member
אני אשמח ללמד אותך טריק נחמד

בו בן אדם שם חפץ קטן באחת הידיים בלי שאתה מסתכל, אז סוגר אותן ואז אתה מנחש באיזו יד החפץ ואתה צודק ב100 אחוז מהפעמים. תגיד לי אם אתה מעוניין לדעת.

ll191

New member
אז ככה

זה די פשוט אבל הרבה אנשים לא מכירים את זה: אתה נותן לבן אדם שמולך חפץ קטן ואומר לו: "עוד שניה אני אסתובב ואכסה את העיניים, כשאני עם הגב אלייך תניח את החפץ באחת הידיים ותסגור את שני הידיים לאגרוף" אתה מסתובב ובאמת לא מסתכל וכשהוא מסיים אתה אומר: "טוב, עכשיו אני צריך שתחשוב על הצד שבו נמצא החפץ.... אתה יודע מה? תיקח את היד שבה נמצא החפץ, תצמיד למצח, ותתרכז חזק. תחזור שוב ושוב על השם של היד (ימין או שמאל) ואני אנסה לקרוא מה החפץ." אחרי כ20 שניות: "טוב עכשיו תניח את שני האגרופים הסגורים באופן שווה לפנייך ואני אפתח את העיניים" (עכשיו הקסם) אחרי שהוא מניח את הידיים לפניו אתה מסתכל איזו יד יותר חיוורת. היד היותר חיוורת היא היד שהוא החזיק צמוד למצח והיא חיוורת מכיוון שהיא הוחזקה למעלה והגיע אליה פחות דם. אתה עושה את עצמך מתרכז ואומר: "היד שבה החפץ נמצא היא יד..." זהו, די פשוט נכון?

kobi1298

New member
גנבת את זה מהסרט "אמן האשליות"

הסרט עכשיו הולך בקולנוע עם אדוארד נורטון לפחות תגיד את המקורות שמהם אתה לוקח.

למעלה