לנסוע או לא לנסוע

לנסוע או לא לנסוע

כנס של 3 ימים, לא בארץ, ת'כלס סוג של נופש שנקרא "כנס" רק כדי שזה יישמע טוב יותר בהחזרי הוצאות.. אבל לא בא לי לטוס בשביל 3 ימים...בטח לא לשם אז לנסוע או לא לנסוע, זאת השאלה מצד אחד אני לא רוצה מצד שני יהיה נחמד אבל לא בא לי על אף אחד אבל האמת שזה לא יפה לבטל אחרי שהבטחתי, ומעבר לזה, אחרי ששכנעתי אנשים לבוא בגלל שאני נוסעת, ואנשים נרשמו בגללי מצד שני שמחת זקנתי יפה או לא יפה, הרי החלטתי שאני עושה רק מה שבא לי חוץ מזה שזה גם הוצאה כספית, אמנם לא גבוהה, אבל מיותרת לי אבל אני גם יודעת שאם לא אסע זה ייראה לא טוב, כי אני בתפקיד שהעדרות שלי עלולה להתפרש כסוג של זלזול אבל שוב,מצד שני לא מעניין אותי איך זה ייראה אני יודעת שזה לא בסדר שזה לא מעניין אותי, כי זה אמור לעניין אותי ולמרות זאת..... זה לא מעניין אותי אין- הכי טוב להיות החלטית

שניה, אני עושה סדר../images/Emo3.gif

טענות נגד:
לא בא לך לטוס בשביל 3 ימים, בטח לא לשם. - אם הצלחת לשכנע אנשים לבוא, אזי ה "לשם" הזה לא כל כך נורא.
לא בא לי על אף אחד -נו, באמת, אני לא מאמינה שאין אפילו מישהו אחד שאת לא מעוניינת בחברתו
. חוץ מזה, אולי את יכולה להביא חברה
החלטתי שאני עושה רק מה שבא לי-היית צריכה לעשות את זה בהתחלה, לא אחרי שהבטחת שתבואי,ושיכנעת עוד אנשים לבוא.
זה גם הוצאה כספית, אמנם לא גבוהה, אבל מיותרת לך- קחי את זה בסבבה ותהני. תבקשי שיפרסו לך את זה ליותר תשלומים.
מצד אחד את גם יודעת שאם לא תסעי זה ייראה לא טוב, כי אני בתפקיד שהעדרות שלי עלולה להתפרש כסוג של זלזול, ומצד שני זה לא מעניין אותך.-נכון, זה לא יתפרש בעין יפה וחבל
. חוץ מזה, אני בטוחה שזה מעניין אותך.
טענות בעד:
יהיה נחמד - נכון מאוד. הכל תלוי בך. תביאי גם ספר טוב שיעסיק אותך.
זה לא יפה לבטל אחרי שהבטחתי- נכון מאוד.
ומעבר לזה, אחרי ששכנעתי אנשים לבוא בגלל שאני נוסעת, ואנשים נרשמו בגללי - נכון מאוד 5 נגד ו-3 בעד. אין ספק שאת נוטה לבטל את הצטרפותך. ולמרות הכל אני חושבת שעדיף שתיסעי. אולי בסוף תהני יותר ממה שאי פעם היית חושבת....

../images/Emo13.gif

טוב אז ככה: הצלחתי לשכנע אנשים לבוא איתי רק כי ידעתי שיהיה מעפן ולא רציתי להיות לבד אז התאמצתי ולכן הצליח לי
היה אחד שהייתי מעוניינת בחברתו , אבל זה לא התאפשר :( ההוצאה הכספית - הטיסה עצמה והשהות לא עולה לי שום דבר, מה שיעלה לי זה רק כסף שאני אחליט לבזבז במידה ואחליט לבזבז זה לא יפה לבטל אחרי שהבטחתי זה נכון, ובכל זאת בטלתי אתמול.... למרות שזה לא יפה הרגשתי הקלה ושמחתי שבטלתי כי לא רציתי לטוס ... היום הוא שלח לי הודעה "רוצה להיות איתי בחדר?"
אז אני נוסעת
כבר אמרתי שאני החלטית?

למעלה