לנסות להכנס להיריון

PooMiKiT

New member
לנסות להכנס להיריון

אז אני מנסה טבעי אחרי שנה של ויזבל. אבל המחזור הורג אותי מכאבים. אחרי שנה שלא קיבלתי אני חוזרת לסבל. מישהי ניסתה כאן באופן טבעי והצליח לה???? יש תקווה אבל כשהמחזור מגיע זה סבל שלא ייאמן :/ יש דברים שקשורים לתזונ ה/ אלטרנטיבי שמציעות?

jusi1

New member
כן

היי
לצערי אני אישית עוברת ישר לivfכי מצבי מאוד חמור אך נתמכת בנטורןפאטיה .. היו נות שהצליחו בטבעי להכנס להריון עם אנדו...
ממליצה לך להעזר בנטורופאטיה אני אולכת ל מרב גודוביץ תחפשי עלייה בגוגל ... שוןה היא תתאים לך בדיוק תפריט ותוספים לפי הפרופיל הורמונאלי שלך ובדיקות דם וכו'.... היא מקבלת במרפאת מומחים ברמת החייל היא מבינה באנדו ועובדת מול הרופאים המבינים כמו סוריאנו, הורובויץ ועוד...

PooMiKiT

New member
תודה על התשובה

האם היא מקבלת עם טופס 17 או פרטי?
דבר נוסף האם את נפגשת איתה מספר פעמים או פעם אחת? אני מתגוררת בדרום ורמת החיל די רחוק לי....

jusi1

New member
פרטי..:(..

אבל אם יש ביטוח פרטי יש החזר לי אין אבל אמרתי לעצמי שהפעם לא איכפת לי מהכסף כרגע יש לי מטרה להשיג...היא מקבלת גם ביהוד...והיא עושנ שש מפגשים...אצלי זה מפגש אחד לי אחד לבעלי אנחנו אולכים יחד לשנינו יש בעיה..אןלי יש מישני טובה בקרבת הדרום? אנחנו אןלכים אחת לשבועיים..

מרחיבה את השאלה

אז גם אני אחרי 10 (!!) שנים של גלולות, מתוכן שלוש שנים אחרונות רצופות, מתחילה טיפולים.
הייתי אצל רופא פוריות שאמר לי בשי הטבעיות- פשוט להפסיק גלולות. לחכות למחזור השני אז לעשות פרופיל הורמונלי ואז נראה מה הלאה.
ואני מבועתת מהמחשבה של לקבל מחזור אחת לחודש. ניחא הכאבים, אבל עוצמת הדימום גומרת אותי. לרוב כשהייתי מקבלת אחת לכמה חודשים הייתי מתפנקת ונשארת בבית בימי המחזור, אבל אחת לחודש להעדר 4-5 ימים מהעבודה, נשמע לי לא הגיוני.
איך עושים את זה?

Leilir

New member
העצה הפרטית שלי...

הי
גם אני אחרי שנים של לקיחת גלולות והימנעות מוסת, החלטתי שאני רוצה ילד/ה . אכן לקבל את הוסת זה לא תענוג בכלל אבל בשילוב נכון עם משככי כאבים נכונים שיותאמו למצבך או זריקות וולטרן , ההתאוששות יכולה להיות קצרה יחסית.
כמו כן נטורופתיה ושילוב של תוספי תזונה גם כן יכולים להקל על חלק מהתסמינים. אני נעזרתי בפאולה בלאו שמקבלת גם ברחובות באופן פרטי . אחרי פגישה אחת או שתיים , היא תמשיך ללוות אותך במיילים ולתת שירות מעולה. כנסי לאתר שלה:

http://www.benatural.co.il/

לגבי העדרויות מהעבודה, תשקלי לשתף מישהו במקום העבודה שאולי יועיל להתחשב ולאפשר לך עבודה חלקית מהבית.

תודה, אבל הכאבים הם לא הבעיה

כפי שכתבתי הבעיה זה עוצמת הדימום. היא די מנטרלת אותי
ואני עובדת בבית חולים- לא ממש יכולה לעבוד מהבית

liats80

New member
בודאי

יש נשיים עם אנדו שניסו והצליחו טבעי.
לצערי אני לא ביניהן.
תזונה יכולה לעזור בהחלט. יש המון מידע באינטרנט (באתר של אנד"י למשל).
גם דיקור יכול לעזור, למרות שאני פחות התחברתי לעניין.
תרגישי טוב ובהצלחה!!
ליאת.

למעלה