לנסות?

indignous

New member
לנסות?

מכיר אותה הרבה זמן. בזמנו קיבלתי רמזים, פירשתי לא נכון (רק בדיעבד הבנתי), הייתי ילד ולא עשיתי כלום, ואפשר להגיד שהתפספסה אהבה ענקית. מאז היו כמה וכמה בנות אחרות, אבל התחושה היא כמו לדעת שזכית בלוטו ולא הלכת לקחת את הפרס.

התראינו לא מזמן, וכאילו לא עבר המון זמן מהפעם האחרונה שנפגשנו - התקשורת ביננו נשארה מדהימה, כמו התאמה כמעט מושלמת, וההרגשה היא כאילו הכל צף מחדש. הרגשת פספוס חמוצה שלא יורדת בגרון, הופכת את הבטן ומועכת את הלב. אני לא יכול להפסיק לחשוב עליה כבר כמה ימים והשיגעון לא מרפה.

אם היא הייתה פנויה (ואפילו אם היה "רק" חבר) כנראה שהייתי עושה משהו. המכשול - הבחורה נשואה כבר בערך שנתיים. אמנם נישואין בימינו זה לא מה שהיה פעם ואני אפילו מכיר סיפורים, די מקרוב, על זוגות שאחד הצדדים "הוציא" את השני מהנישואין שלו, אבל עדיין מתעוררות שאלות של מוסר, ובכלל לגבי הסובייקטיביות של התחושה - יש מצב די טוב שרק אני מרגיש ככה, ואם כן זה יהיה די awkward להציף את זה פתאם, אחרי יחסית הרבה זמן.

אני יודע שהתשובות שאני אקבל כנראה יהיו לעזוב אותה ולהמשיך בחיים, אבל כנראה שאני פשוט צריך אישור מבחוץ לזה, לפני שאני אעשה שטויות.

DogsPCI

New member
לילה טוב, מה שלומך?

&nbsp
&nbsp
אני מבין את המקום שלך, בהחלט...
בעצמי הייתי בו בעבר...
&nbsp
אתה מכבד את הסכם הנישואין? באופן כללי, יש זה משמעות מבחינתך?
&nbsp
מבחינתי בהחלט שישנה משמעות, עבורי אישית.
ולכן אני מצפה מעצמי ומאחרים להתייחס בהתאם...
מה ששנוא עליך...
&nbsp
&nbsp
דעה אישית שלי - תן כבוד ומרחב לאישה נשואה - מי שהיא לא תהיה :).
במידה ויום אחד היא תהיה פנויה - אז בהחלט, תן הזדמנות.
&nbsp

Shamy

New member
אני לא הייתי נוגעת

הבחורה נשואה , גם אם היה לה חבר הייתי אומרת לא לגשת.אתה יכול להשאר ידיד אבל לא מעבר..
אני תמיד אומרת שכשאוהבים מישהו באמת חלק מהגדולה היא גם לדעת מתי לשחרר את אותו בן אדם ולאהוב אותו מרחוק

סינבד

New member
בסוף אנחנו מצטערים יותר על מה שלא עשינו מאשר על מה שעשינו

יש מצב שאתה מזמין אותה לשיחה על כוס קפה, מציג לה את ההרגשות ואת המחשבות שלך עליה ושואל אותה מה היא מרגישה?
&nbsp
רק בבקשה, אם תעשה את זה, הפעם תהיה קשוב כדי לשמוע בדיוק מה היא אומרת ואם יש משהו שאתה לא בטוח שהבנת, תשאל שוב. כשתדע מה היא מרגישה, והיא תדע מה אתה מרגיש תוכלו ביחד לבחור איך להמשיך מכאן.

לא לעזאזל.

אבל אנחנו לא יכולים לדעת מה קורה אצל אחרים.
זכותה לדעת.
זכותם לתקשר.
אפילו רק לדעת ולהסכים על משהו ביחד (במקום לנחש ולחשב בשביל אחרים, מרחוק), יש בזה כבר יתרון נפלא.
ברור שאם היא בזוגיות "נורמלית" ו"נכונה" שאמורה להימשך מבחינתה, אז לא יהיה ביניהם שום דבר.
ועדיין יהיה נעים וטוב ועוזר לדעת.
גם אני הייתי במצב כזה פעם.

DogsPCI

New member
אני דווקא חושב... שזכותה לא לדעת :) אם היא הייתה רוצה לדעת

היא הייתה שואלת או מעלה את הנושא בעצמה...
&nbsp
זה לא שהיא פתחה את העניין והוא שואל מה לעשות...
&nbsp
טוב, לפחות לדעתי :).
&nbsp
&nbsp

סינבד

New member
מה שהוא אמר.

שלום

ברור שאם היא נשואה, לא תוכלו להיות חברים. אבל מה רע בידידות? אם אתה באמת אוהב אותה, אני מאמין שתוכלו להיות ידידים מצוינים. אם היא חשובה לך, אני מציעה שתיצור אתה קשר.

סיגלית 2014

New member
מנהל
הייתה לך הזדמנות

ופספסת.
האישה נשואה כבר. ולאחר פגישה אחת מאד מוצלחת של "מה נשמע", לא ניתן להסיק שיש סיכוי להמשך.
במקומך, הייתי מניחה לעניין. גם אם נישואים בימינו הם לא מה שהיה פעם ויש סיפורי אלף לילה ולילה.
אם היית נשוי לא היית רוצה שאחרים "יתכננו" על אשתך לאחר שלא הלך להם איתה בתקופת הרווקות.
בהצלחה.

שלח לה הודעה

במקרה הרע תקבל סירוב ותדע שזה גמור ותוכל להמשיך הלאה בחייך.
במקרה הטוב היא תשמח ותיזום חידוש קשר.

למעלה