לנסיך האופל (הפסיכיאטר)

נ ו ל י ה

New member
לנסיך האופל (הפסיכיאטר)

האם המין מלוכלך? רק בראש שלך המין הוא מלוכלך. הייתי מאוד רוצה לדעת מי הכניס לך את הלכלוך למוח העקמומי שלך. ובנוסף לכל זה, אתה הוא זה שאוהב להתקשקש על כל נושא אפשרי, אתה מתחמק משאלתו של עייט עינברי? לא יאומן! מפחד מהנושא? אתה חתום עליו, הוא נדבק אליך לדראון עולם (כל עוד אתה משתמש בניק הקיים כמובן) רק בשבילך כתבתי עוד בית לשיר -חמש סגולות לו לעוף הבודד- ------חמש סגולות לו לעוף הבודד---- --------האחת, שפניו פונים אל הבלתי ידוע--- -------השניה, שאוחזות רגליו בזמן הקרב ובא--- -----השלישית, שעיניו אינן דומעות לעולם, אפילו אם ליבו בוכה--- -----הרביעית, שאפילו המוות, בזרימתו האין סופית, פוסח מעליו--- -----החמישית, שרק לוחמים אמיתיים יכולים לשמוע את שירתו--- ---השגות--מתוך אחד מספריו של KK--- חסרונן של המילים הוא שהן תמיד גורמות לנו לחוש עצמנו נאורים, אולם כאשר אנו פונים להביט ביקום , הן תמיד מאכזבות אותנו, ולבסוף אנו עומדים לפני היקום כפי שעשינו תמיד, ללא הארה. נוליה.

princeOFdream

New member
לנוליה המטופלת...

נתחיל מזה שהחתימה שלי היא ציטוט של וודי אלן, אז את יכולה להמשיך לדמיין שזה רק בראש שלי ודברים כאלה, אבל המציאות מראה אחרת. נמשיך מזה שאת יכולה לדמיין שאני מפחד מהנושא, בטח בגלל זה הסכמתי להשיב על השאלה אם היא תיפתח במקום שמתאים לה, בכל מקרה, חבל שאת מגיבה להודעות שאת לא מבינה. ועכשיו באשר לבית שכתבת במיוחד בשבילי, באמת נורא מחמיא לי, רק אני אשמח לתת לו את הערכתי אם תורידי את האף שלך ולא תכתבי דברים כגון 'השגות מס]ריו של KK' וכד'. ונחזור לדמיון שלך- את יכולה לדמיין שהמילים הן שגורמות לך להרגיש נאורה, אבל בסופו של דבר זה תירוץ גרוע שרק את אולי מאמינה בו להתנשאות שלך. ובנוגע לזה, את יכולה להמשיך לדמיין שכשפונים להביט ביקום המילים תמיד מאכזבות אותנו, אבל בפועל, הן לא מאכזבות אף אחד שמבין אותן באמת ויודע להשתמש בהן (וכך כמובן גם בקשר לכל אמצעי אחר שברשתו של האדם). ולבסוף, ברור שהמילים הללו לא יביאו מישהו להארה, כפי שכבר ציינתי רבות, יש כאן כמה וכמה שחיים בוירטואליה של האינטרנט וחושבים שזה שהם משחקים קצת עם מילים הופך אותם לנאורים, כמובן שהדבר אינו כך... בכל מקרה, אני לא רואה שום סיבה למה פתחת את ההודעה הזו בשרשור נפרד, אלא אם את מאמינה שהיא כ"כ טובה ומיוחדת משאר ההודעות שבשרשור הקודם שמגיע לה מקום נפרד במיוחד. אני אישית ממש לא חושב ככה, אבל כדי שלא תתלונני שאני לא משיב לך, כי בכל הודעה אני רואה שאת מחפשת את תשובתי יותר ויותר, אז החלטתי להשיב לך בכל זאת. בכל מקרה, לא אתפלא אם זה ימחק מפה- לא נראה לי שהמנהלים רוצים שנפתח את החגיגה שלנו במקום חדש.. אם זה ישאר בכל זאת, יהי-כן תהני.

נ ו ל י ה

New member
לנסיך, הפסיכיאטר, מורה הדרך, וכו'

עוד שאלה קטנה לי אליך. יש דבר אחד שעדיין לא הבנתי מכל הקישקוש שלך, אולי תוכל להאיר את עני הסומות. כיצד מתחבר לך(מבחינה פסיכיאטרית כמובן) כל BDSM עם דרך הלוחמים, זה לא מסתדר לי בהגיון, האחד מתנגש עם השני, והמרחק ביניהם הוא בילתי נתפס. מחכה לתשובה, נוליה.

princeOFdream

New member
זו באמת שאלה לא רלוונטית...

תעיפי שוב מבט בשרשור הארוך- שם השבתי על השאלה.

נ ו ל י ה

New member
לנסיך הירושלמי(והפעם בלי תוספות)

לנמרוד שלום. קראתי את השירשורים שלך בעיון רב ולא מצאתי תשובה לשאלה. בתשובתך אתה הולך סחור סחור סביב הנושא, אך לא נותן תשובה אמיתית וכנה. ושוב, דרך הלוחמים היא טוטאלית להולכים בא, או אתה לוחם או לא, אפשרויות אחרות הן לא בנימצא ללוחם (אני מודה שלי הדרך קשה מאוד) מי יתן והשמש הענוגה תאיר את דרכך בימים חשוכים אלה. נוליה

מי שמנסה מבין

נמאס לי מהברברת הדבילית הזו. הנסיך נתן תשובה יופי טופי. אם פספסת אותה, תקרא שוב בבקשה, והפעם על אמת, לא מתוך ניסיון להוכיח נקודה כזו או אחרת. גם אני לוחמת, גם אני מאמינה שהדרך הזו היא טוטאלית, וגם אני התנסיתי בBSDM. יש הרבה מקבילות, יש הרבה מה ללמוד מהדרך הזו, כמו שיש הרבה מה ללמוד מהרבה דרכים אחרות על עצמך, על השדים שמנהלים אותך, על המוסכמות והרעיונות שהכניסו לך לראש בלי שעצרת שניה ושאלת את מי באמת אתה משרת. ואולי בנסיון (אחד ויחיד, אין לי עניין להמשיך את הויכוח האינפנטילי שלכם) להסביר מנקודת ראות טיפה שונה, אולי טיפה יותר מבוגרת (בשנים כרונולוגיות, לאו דווקא בנסיון) - מה ההבדל אם אתה משרת מפלצת אנרגטית או מפלצת אנושית? מה ההבדל אם אתה בוחר להכנע לרעיון אינטלקטואלי של "דרך" או לרעיון מעשי של "אדון"? מה יותר טוב מאשר למצוא רודן, קטן, פצפון, קנטנטן וקטנוני כמעט כמו הויכוח המיותר הזה, ולנסות להכנע לו ולראות מה זה עושה לאגו שלך, לתפיסה העצמית שלך, לזֶהות של מה שחשבת שאתה? ואם על הדרך זה עושה לך קיק מיני, אז סבבה. הנה יש לך עוד מה לשחזר, עוד משהו לבזבז עליו את האנרגיה המינית שלך, עוד פינה אפלה להאיר בדרך החוצה. מי אתה שתשפוט כל אי שהוא על מה שהוא מעדיף או רוצה בין אם זה בחיים שלו ובין אם זה בפנטזיות שלו? (ואתה זה כולל גם אותך - עיט, וגם אותך - שירהת). מי שלא יודע, שילך וינסה. אח"כ תחזרו ותשפטו, ותקבעו דעות, ותציבו עובדות. רק אח"כ, לא לפני. תודה על תשומת לבכם (לכו באמת תמצאו לכם חיים) אחת בדרך.

נ ו ל י ה

New member
לאחת והיחידה.....

אני לא יודע אם קראת בעיון את כל ההודעות של הנסיך, הוא מדבר של על לשלוט, לא על היות נשלט(אחד מהמחלקה השנייה) ב) אני מודה שכל השירשור הזה היה אינפטילי ומיותר (אך מאחר ואינך יכול להצטער על מה שכבר עשית, אני מבטיח שאשתדל להיות קצת פחות אינפנטילי בעתיד) ג) BDSM כולל גם סדו-מזו לידיעתך, ואם את אחת מאלו שאוהבת שיתעללו בה, או לחלופין להתעלל באחרים, שיבושם לך, אני עדיין לא רואה מה הקשר בין סדו-מזו לנתיב הלוחמים (אולי צריך להפעיל את העין השלישית כדי לראות?) ד) אם נמאס לך מהברברת, למה את מברברת כל כך הרבה בעצמך? ושלא יעבדו עליכם! נוליה.

princeOFdream

New member
הי, מה המצב?

למה לכעוס? אין טעם. עזבי אותך, לא סתם נתתי לבחור הזה את הנסיון למצוא בעצמו במה שכתבתי את התשובה, כי כפי שאת רואה מתגובתו למטה, לנסות להסביר לו שוב ושוב כמו שצריך, זה בזבוז זמן, מה לעשות? יש גם כאלה.. במקרה הזה זה בא מסגירות, במקרים אחרים מטיפשות וכו', אבל זה מה שיש לנו, לא צריך להתרגז. ניסית להסביר, ועשית זאת יפה, מי שינסה יבין, זה הכל. להתראות

ניסיתי לא לענות אבל לא הצלחתי..חלשה

טוב אז קודם כל אני שמחה שהצטרפת לשיחה הזאת שלפי דעתי היא לא מפגרת. ואם כן מה רע בקצת אי עשייה? אני קצת רוצה לענות וזאת כמובן דעתי האישית. מי שרוצה לבדוק את הגבולות שלו ולהתנסות . זה תמיד מלמד. לשרת מפלצת זה לשרת מפלצת לא משנה אם היא "אנרגטית" או "פיזית". מאחורי כל מפלצת אדם עומדות ישויות תפלציות שמזינות אותו וניזונות ממנו. "רעיון אינטלקטואלי של דרך" אני מניחה ויסלחו לי ההסכמות ש הכוונה היא לדרך הלוחמים. מי דיבר על להיכנע ? זה בדיוק ההפך מלוחם לוחם אפילו יודע שהוא יפסיד ממשיך להיות ללא רבב. האם להרביץ לאנשים זה להיות ללא רבב? או לתת לאנשים להתעלל בך? אולי כן ואולי לא. רודן קטן- רודן קטן לא משפיל אותך, אתה לא נהנה מההשפלה. זה בדיוק ההבדל בין מזוכיזם לבין לוחם. הלוחם נמצא במצב "משפיל" "כואב" אבל בגלל שהוא לא מזוהה עם החשיבות העצמית שלו אז הוא לא סובל. ולא נהנה מההשפלה. אלא נשאר לא מזוהה וזה אולי מה שמביא לו אושר. נכון שאפשר להפוך כל מתעלל לרודן קטן אבל - צריך שרוחו של הלוחם תהיה שם וצריך אסטרטגיה. ולא רצון להתעללות או להשפלה = רווח. חשיבות עצמית היא לא ההפך מהשפלה. השפלה היא גם סוג של חשיבות עצמית כמו להיות מסכן ולרחם על עצמך. להאיר פינות (ופינים) אפלות במיוחד במיניות זו מצווה. ואם יש לך פנטזיות תממש אותם ותשחרר. אם יש שדים שימי אותם מולך ותתבונני. אם השד נהיה לחבר שלך.. זה כבר בעיה. השאלה אם מין אינו מושך את מינו (תרתי משמע) וכשמתחילים אז ממשיכים ואז בעצם לא משחררים. אם ההשפלה עושה קיק מיני - אז איפה הקשר לדרך הלוחמים? אני לא שופטת אף אחד ואיש הישר בעיניו יעשה. עדיף לממש פנטזיה מאשר להתבוסס איתה. אני הייתי שואלת שאלה אחת. אולי שתיים "האם זו דרך שיש בה לב"? "האם זהו מעשה ללא רבב"? ככה מישהו המליץ לבחור את הדרך. מיניות היא בהחלט אתגר גדול לאדם וללוחם. אני לא אומרת שאני שם... גם אני בדרך.

למעלה