לנסיך החלומות שלי

jesica

New member
לנסיך החלומות שלי

``הזמן הוא לא רופא הוא רק מביא הקלה`` - שרה ריטה. מישהו פעם אמר לי שאני מלאך, הלוואי והוא יוכל להמשיך לחשוב כך לעד. מישהו פעם שר לי שירי אהבה - כנראה שלעולם לא אשמע אותו שר יותר. פעם אחת בחיי הרגשתי אושר - והיום הוא נעלם. נסיך חלומות יקר שלי ... מילים לא יוכלו לתאר את מה שאני עוברת עכשיו. הדמעות קולחות, העיניים אדומות. מנסה להיות חזקה כמו שהבטחתי ... זה קשה, זה לא קל לוותר על האהבה היחידה שהרגשתי בחיי, על האושר שהיה מנת חלקי לתקופה כ``כ קצרה ... אהבתי, אוהבת ואוהב תמיד - ג`סיקה

יסורים של אהבה.....

מה נוראה אותה ריקנות שבתוכך! מה אפל וחשוך הוא הריק שבתוכך! וכל מה שנדרש כדי למלא את אותה ריקנות זה חיבוק, חיבוק אחד ויחיד של אהוב, ואז הריקנות מתמלאת, ואז החושך הופך לאור.. אני לא מכירה אותך , אבל אם תרצי לדבר אני יודעת להקשיב. אני פה בשבילך, יודעת שזה קשה מה שעובר עליך. תדעי שיש עם מי לדבר גם אם הוא זר מוחלט לגבייך שרון

loveyou4

New member
הטעיני נפשך במטען של כוח

נפלאה אהבתך, כן גם נתינתך..., וכוח רב - כוח נפשי , כוח של אהבה, וים של סובלנות...לתת את כולך לכל נשמה. וג`סיקה היא אדם שבמקרה אין בא חלול, פקעת אהבה בגרונה, מוצפת עורגת...כולה ציפייה. הראי לה תוכה, שתהה גם שמחה. רז

loveyou4

New member
זהו שעת החוסן

בכי אשה וגם היי מאושרת, כי כך מתוך הכאב צומח לו החוסן, הביטי בשעון והביני כי יתכן בשעה ``11:00`` היית והיום את בשעה ``06:00``, המחוגים במקום הנמוך ביותר, והרי יודעת הינך שהזמן חולף הוא ומיד תחושי את 07:00 מגיע וכך תחזרי אולי אף ל - ``12:00`` תגיעי. לכי עם הכאב ואל תתנגדי לו, ניצרי את הטעם ובחרי ביותר טוב. כן זהו עולם מוזר שכזה וזהו טבעו, כי השלב שהיית בו הוא השלב שהיה , והשלב הבא יהה עוד קרוב לפיסגה. תני חיוך מקסים לנפשך, תקרצי לגורלך , והביאי את אושרך. הנה הוא שם בפינה, מחכה הוא רק לך. רז

למעלה