לנעמי שלי

שש

New member
לנעמי שלי

לב שנשבר שחשב שכבר שמת אותו באינוונטר כל הלילות בוהה מול האי סי יושב בקפה של אפרת שותה אייס תי יושב וחושב אוהב למרות כל מה שכותב אבל נעלמה לא עונה ורק מכתביה נותנים את שארית הנשימה כרטיסי ברכה מצחיקה מחי הדמעה האהבה טרם הסתיימה

neomi

New member
רווחה

היי שש יקר רווח לי לדעת שעוד לא נגמר שאתה עדיין שם לי מחכה, ואני כאן לך מחכה אולי ינחת העגור אולי יטעה בדרכו? סתתתתתתתתתם תשאר נאמן נעמי

העלמה

New member
ששטוס, ידידי...

אפילו אני חשה את ההרמוניה אשר נרקמת בין שני העגורים. למרות האמונות התפילות, השחור משחור, המעוף, הנדידה, ו...הסכם הנישואים! פיספסתי משהו?! העלמה.

שש

New member
אם היית יודעת העלמה

בכמה עולמות אני חי היית מאשפזת אותי על פיצול אישיות אבל מה לעשות צריך ללכת אחרי הלב והוא אוהב אגב מה שאת רואה כאן זה רק פירורים ואל תספרי לחינית השמרנית זו תכףתעמיד אותי בפינה תנזוף בי ותרשום לי הערה ביומן מצטער שכרטיס הברכה השתבש ביי שש

העלמה

New member
ידידי...

אף אחד מאיתנו, אינו שפוי לחלוטין - הרי כולנו שקועים בפנטזיות. והרי אפילו נעמי, אינה מודעת לכל אורכו של הסיפור, המסתורין - הינו חלק בלתי נפרד מן החבילה. וירטואליה, נקראת המחלה. וכמה מקורות ישנם לאהבה הזו?! אין ספור. והגדרת האהבה משתנה בין כל פורש ופורשת, שגיאה שלי, ההנאה מן ההרגל, גולש וגולשת. ו..המתן, עוד לא הגעתי לשלב בו כבר הוסמכתי לאשפז, אך גם השמיים אינם הגבול, הרי אנו מגדירים את הגבול, בעת שבירת שיאים, המצאת אידיאלים רלוונטיים. עוד יגיע היום... ובינתיים. דרור ללב האוהב. העלמה.

חיננית

New member
לך מהר לפינה שש שובב

טוב שתפסתיך ילד סורר ושובב. על ארבעה פשעי שש ועל חמישה לא אשיבנו על 4 אהובות וירטואליות ועוד 5 אהובות בשר ודם.. מה יהיה ילד ..לא תתבגר? תהנה ידידי !!!עשה מה שליבך אוהב ,ואל תסתכל לאחור למלעיזים . וש..ימותו הקנאים ובעיקר הקנאיות. מחיננית הלא ממש שמרנית.. ואל תשמיץ כי אני מקשיבה .יש לי צנור שמגיע מהפורשים עד הבית קפה ישר למטבח:))

למעלה