לנפגעי יטבתה ולאוהבי הטיול

mikie

New member
לנפגעי יטבתה ולאוהבי הטיול../images/Emo24.gif

נהנתי מאוד מהמפגש ביום חמישי ושמחתי לפגוש את מי שהיה. מצטערת שברחתי מהר אך תאמינו לי שהייתי מעדיפה להשאר אתכם ולא ללכת ללמוד, אבל כשאין ברירה.... יש לי הצעת יעול לנפגעי יטבתה, מה דעתכם למצוא מקום חדש בסביבות ת"א שכיף לבלות בו ואפשר לארגן שולחן גדול בהזמנה מראש. אין לי שום בעיה גם לעשות "גיחה" לעזריאלי ולאסוף את הצפוניים שמגיעים ולקחת אותם למפגש. אני עובדת במרחק 15 דקות כך שזו לא בעיה (כמובן שזה כולל גם החזרה לרכבת). חוץ מזה טיול נשמע לי משגע, אני מאוד אוהבת טיולים. אז שיהיה לכם בוקר משגע ושבוע מקסים. מיקי

רוייקו

New member
אני גם הצעתי ואמשיך להציע משהו

אחר ליטבתה, עזריאלי רבתי וכו וכו ... אני מציע גם שבת פצצתית באיזור הצפון, מעבר למקום אחר שנשב בו באיזור תל אביב.. יש לך רעיון למקום אחר שנשב בו פעם הבאה ?? אין לי בעיה. ממש לא.

שלגיה**

New member
אני אשמח לצאת לטיול

יש המון מקומות בתל-אביב לשבת בהם,אפשר מול הים ואפשר בנוה-צדק ואפשר במגדל האופרה ועוד ועוד... ואפשר לעשות טיול הליכה......בירקון (לא על הגשר....)... יש עוד המון אפשרויות.

lir42

New member
אפשר לשלב את שני הדברים יחדיו../images/Emo8.gif

מה שלומך? איך אתה מרגיש? איך היה בתערוכה? שלך לירי

הדרומי*

New member
ערב טוב לירי

לגבי התערוכה לקחנו מקום=1 לגבי הליכה =ירדתי מזה לא עוד טירונות מקום אחר נשמע יותר טוב ולא רק ביוטבתה מה שלום את בכלליות? אני קומסי קומסע{ככה ככה}.

lir42

New member
קודם כל ../images/Emo49.gif על הכלב

ולמה ירדת מההליכה? ולמה את ללא כל כך טוב? אני בסדר ממשיכה לרדת בקצב. ירדתי עו קילו השבוע ואני ממש מרוצה. חבל שלא היית בפגישה האחרונה מקווה שנהנת בטיול שלך לירי

lir42

New member
חמוד.........אתה ממש.......

מה שלומך? איך אתה מרגיש? מה קורה שלך לירי

למעלה