לנרשמים בגמנסיה

לנרשמים בגמנסיה

אני צריכה שתגידו לי מתי אפשר להירשם ומה אני צריכה להביא איתי להרשמה תודה לכל מי שעונה

NoWords

New member
שמעי

אנחנו לא יכולים להגיד לך מתי להירשם כי ימי ההרשמה מחולקים לפי בתי ספר וכיתות. אני למשל ביום שלישי בבוקר. זה תלוי. צריך להביא- -תעודת זהות של ההורה שבא איתך, שבה את רשומה. -תעודת ציונים של שליש א' + ב' עם צילום תעודה. -שתי תמונות עדכניות. -פנקס צ'קים לצורך העתקת פרטים/תשלום. -ומכתב כזה שחילק הבצפר שלך עם שעת קבלה לרישום (לפחות היית אמורה לקבל)

dilan angel

New member
עעעע גמני ביום שלישי בבוקר../images/Emo70.gif

אחלה בחלה אממממ ירוקה בנשמה-באיזה חטיבה את לומדת?,אולי אני יודעת באיזה יום את צריכה...

dilan angel

New member
אממ לא ממש..אבל

את יכולה להיתקשר ביום ראשון בבוקר לגימנסיה ולשאול אותם מה את עושה במצב כזה שהבצפר שלך לא הפנה אותך ישרות להרשמה.. למשל אצלנו בראשון,תלמידים מבתי ספר אחרים עדכנו את הגימנסיה לפני חודש שהם עוברים...עדכנת אותם הכלל?

dilan angel

New member
אז תתקשרי לגימנסיה מחר בבוקר

ותבררי מה את עושה במצב כזה... בהצלחה!

../images/Emo46.gif

טוב שהם עונים לי כבר יומיים אני מתקשרת אליהם ואף אחד לא טורח להרים את השפורפרת של הטלפון בא לי להרוג מישהו

dilan angel

New member
תראי,

פשוט תלכי מחר להירשם... ההרשמה היא מ7 וחצי בבוקר עד 12 וחצי...

../images/Emo4.gif

התקשרתי לעירייה של ראשון והם אמרו לי שהתלמידים שהם מחוץ לראשון נרשמים רק אחרי יום העצמאות

WooDen Leg

New member
גמני ביום שלישי,../images/Emo6.gif אבל

התעודות כבר אצלכם אם אנלא טועה

WooDen Leg

New member
התקבלתי

לביוטכנולוגיה אבל לא חושבת שאני אשאר שם, אגב, אם אני הולכת למדעית (מוגבר ביולוגיה ופיזיקה\כימיה) אני צריכה ללמוד ערבית וג"ג? איזה מגמה אתה?

dilan angel

New member
אמממ אני בת...וגם אני לביוטכנולוגיה

אם את נשארת בביו את לא לומדת ג"ג וערבית ,אבל אם תלכי למדעית מוגבר את כן תלמדי...

WooDen Leg

New member
מדעית מוגבר

לומדים רק שפה זרה שנייה
well, meet u threr

dilan angel

New member
תווווווםםם גבעתייייי

מממממממהההה קורה?! זאת שיר..בטח לא זוכרת:/ וואלה סבבה שגם את באה לביו... מי עוד בא מגנים?

למעלה