לנשאים לפולניות שבנינו B-)

שרול*

New member
לנשאים לפולניות שבנינו B-)

שני אנשים מתים ועולים למעלה לועדת המיון של בית הדין בשמים. נכנס הראשון למיון ואומרים לו: ``אתה לגהינום`` מתלונן המת ושואל: ``למה? הייתי נשוי לפולניה``. בודקים את העבר שלו במחשב ומוצאים: ``נכון, לחיות עם פולניה זה גיהנום עכשיו תלך לגן עדן``. נכנס השני ואומרים לו ``לגהינום`` הוא מתלונן: ``למה? אחרי הפולניה הראשונה התחתנתי עם עוד פולניה, לא מגיע לי גן עדן?`` אומרים לו: ``לא, לא, טיפשים הולכים לגהינום``.

שרול*

New member
ועוד על פולניות 8-p

פולניה מאיימת על בעלה שמתחבא מתחת למיטה: ``צא משם מייד!`` הבעל: ``לא אצא!`` הפולנייה: ``אמרתי לך לצאת!`` הבעל: ``לא אצא``. הפולנייה: ``בפעם האחרונה, צא משם!`` הבעל: ``אני כאן בעל הבית! אמרתי לא, אז לא!``

קצפת**

New member
תגובת הפולניה...........

יקירי התכוונת לנשואים ולא לנשאים נכון?????????????????

שרול*

New member
דיסלקציה ;-)

אני דיסלקט וזהההההה לא חדש אז מה יש כאן להוסיף

גודי

New member
לשרול וקצפת :cool:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לכיחת דיסלקטים גדולה במיוחד, דרושה מתרגמת מהימנה אשר אינה צוחקת בזמן השיעור............ אתם 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool: :cool: :cool:

אם כבר - אז עוד אחת על פולניה

גברת זקנה זקנה נכנסה לברליץ וביקשה מהפקיד להירשם לקורס באנגלית. אומר לה הפקיד: גברת, למה לך את זה? בגיל שלך? ענתה הגברת: תראה, עוד מעט אגיע לגן-עדן ושם כולם דוברים אנגלית. אז לא אבין שום כלום. אומר לה הפקיד: הכל טוב ויפה, אבל מה אם תגיעי לגיהנום? עונה לו הגברת: לא נורא, פולנית אני מדברת מהבית!

למעלה