לנשום בספירה לאחור, 10 שניות, וללכת

noosh

New member
לנשום בספירה לאחור, 10 שניות, וללכת

ולקחת איתי את כל מה שהאנשים פה נתנו לי במילים שלהם, בתגובות שלהם, בהערות שלהם, את כל מה שהם חיזקו אצלי, את כל מה שהם שברו והכריחו אותי לבנות מחדש. ולימדו אותי איך לשזור אותיות אחת לשניה, איך להרגיש משפטים בצורה אחרת. ולקחת את כל החברויות שנוצרו ואת כל הקשרים שהיו והתרופפו ונשמרו ואני מקווה שיחזיקו. ולקוות שהצלחתי, במקום כלשהו, להתחבר למילים ולתת משלי, ולשנות בעזרתן משהו, או להוסיף. ולדעת שזה שאני לא אהיה כחולה פה יותר לא אומר שהמקום הזה הולך ממני, או אני ממנו, או מהאנשים שבו או שהיו בו או מהמילים או מהתובנות שחלחלו פנימה. (רונה קינן בכותרת).

פרישת המנהלת

אנו מודים לnoosh על ניהול הפורום, ההשקעה והאכפתיות ומאחלים לה המון הצלחה בהמשך דרכה
גולשים הרואים עצמם מתאימים לניהול הפורום (ומעל גיל 16) מוזמנים למלא את טופס הבקשה לניהול פורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

מיכל..~

New member
../images/Emo20.gif

התעצבתי מאוד לקרוא וכל השבת התייסרתי לי במחשבות אני מקווה שאת חשה בטוב ושאת פורשת מהניהול בגלל חוסר זמנים ולא בגלל סיבה עלומה אחרת.. שלחתי לך מסר. שיהיה לך בהצלחה רבה בהמשך

kumkum..

New member
הי noosh

המון תודה על ניהול הפורום. מאד אהבתי את ההודעות והתגובות הרגישות והחכמות שלך.

noosh

New member
תודה לכולכם

אני מצטערת על התגובה המאוחרת, יפן קראה לי לקצת זמן ואני עדיין בג'ט לג. תודה על הדאגה ועל המילים.
.

למעלה