לנשים איך להיות חרמניות כמו בחורים .....

לנשים איך להיות חרמניות כמו בחורים .....

למדו את הסודות של הגברים. ------------------------ אזהרה: חרמנות עלולה להוביל לסקס. היו מוכנות ותמיד עשו סקס בטוח. אל תתפתו. חרמנות זה לא רק הורמונים בריאים. אוננות: ------ במקום לבזבז זמן על גילוח שיער מיותר, לשים מייק-אפ במקום המגולח ולנקות את המטבח של החבר....נצלו את הזמן הזה לאונן. קני לך ויברטור והגיעי בעזרתו לסופר אורגזמה. קני ספרים המסבירים טכניקות שונות בסקס. ככל שתעמיקי את הידע שלך בסקס כך תחשבי יותר על סקס כמו הגברים...ותהיי חרמנית. געי בעצמך כל הזמן: ---------------- כל פעם שאת נכנסת למקלחת, געי בעצמך...געי בפות. הרי ידוע שכל הגברים נוגעים בזין שלהם כאשר הם מתקלחים. ומי שיגיד זה לא משנה את הגישה שלהם כלפי סקס שיגיד. בזמן שאת .`במקלחת, מתפנקת, דאגי שיהיו באזור ספרים כחולים וכד פתאום תגלי יותר ויותר שאת נוגעת בעצמך בכל מקלחת עתידית. דמייני: ------ במקום לדמיין לו הייתי קלאודיה שיפר, או סינדי קרופרוד דמייני על גברים: במיוחד הסקסיים האלו שמופיעים בפרסומות של ליוויס, בפרסומות של הבירות, בתמונות של גברים המיועדים לגייז בלבד....כידוע הם הכי חתיכיים. דמייני מה היית עושה עם אחד מהם לו הייתה לך ההזדמנות. אל תנהגי באיפוק. לכי עם הדמיון עד הסוף כמו הבנים. קריצת עין: --------- במהלך השוטטות בקניונים, בפארקים, ברחוב, כשאת חוצה את הכביש תמיד הסתכלי על גברים שעושים לך את זה. הסתכלי להם ,בעיניים, הסתכלי על האיברים שמושכים אותך בגברים כמו תחת עיניים וכדומה. כאשר מצאת משהו שמוצא חן בעינייך, תנעצי בו עיניים, תקרצי לו, תשרקי לו…בדיוק כמו הבנים. שמרי לך בזכרון את הדמות שעשתה לך זאת יותר מכל וכשאת מגיעה הביתה, במקלחת או אפילו לאחר כמה ימים, כשבא לך להיזכר שלפי אותו מהזכרון ...ודמייני אותך ואותו. לבשי בגדים נינוחים: ------------------- איך תהייה במצב רוח טוב אם כל זמן הליכתך ברחוב את מוציאה את התחתון מהתחת. לכן, חשוב ללבוש בגדים נינוחים, מרשימים המפגינים .נוכחות שלא ניתן להתעלם ממנה, אולם לא קיצונית מדי . הקטיני סיכונים: --------------- הקטיני את הפחד מהריון לא רצוי, איידס וכד` בכך שגם את תסחבי איתך חפיסות קונדומים. הייה מוכנה לכל דבר ולכל מצב. אל תתני שיתפסו אותך לא מוכנה ובכך אולי תפספסי את הזיון של החיים שלך . מה הייתי עושה לו..... --------------------- לכי ברחוב עם חברה, שבי בפאב עם חברה והתחילו יחד ללכלכך על הגברים הנמצאים בסביבתך. כמובן בלי שהם ישמעו. דברו כמו הגברים: איך הייתי ...משכיבה אותו עכשיו, מה הייתי עושה לו, איך הייתי רוצה להיות הכסא עכשיו`וכד. לאחר שתסיימו את ה``דיבורים`` צאו לצייד. התחילו לדבר עם גברים וקרצוקריצת עין ממזרית לחברה המביטה בכן מהצד השני ל האולם. הסתכלו בסרטי סקס: ---------------- ברור, חלק מהסרטים מחרידים, גזעניים ומשפילים. אולם חלקן יכול להיות ,שמאוד יחרמן אותכן. אם אתה לא עומדת בבושה שבלשכור סרט וידאו בספריה .ישנם היום המון וידאומטים פזורים בכל עיר. צריך רק כרטיס אשראי ,טיפ הקשור לנושא זה: הגברים המופיעים בסרטי גייז הם הגברים החמים ביותר השווים ביותר והלוהטים ביותר. שרון

doc69

New member
I am breathless

אני עם הלשון בחוץ. מרשימה מאד בתאורייך אני מוכרח להודות, האם את סתם יצירתית או שאת משתפת את כולן באורח חייך שסיגלת ואימצת לעצמך? כך או כך, זה לא משנה את העובדה שהמונולוג היה מרתק ונכון... כל כך הרבה בעיות בעולם היו נפתרות אם רק הנשים היו חרמניות כמו הגברים... הנישואין היו פתוחים ואז לא ממש היו בגידות כי זה לא היה נחשב כבגידה, לא היינו מבזבזים כ``כ הרבה זמן ואנרגיה בשאלות ותהיות על איך לגשת האם היא תיתן וכאלה, אלא פשוט מסתערים אחד על השניה...וכו` וכו`. כל הכבוד, והלוואי וכולן היו מאמצות את מה שכתבת, הלוואי גם שאתקל בך פעם ותשרקי לי (אני מבטיח שלא אתעלם בחיים). חזקי ואמצי, ותמשיכי עם הפואטיקה הזו שלך, ביי.

למעלה