לנשים בלבד

tangerinedream

New member
לנשים בלבד

אימייל שקיבלתי מסמבביה כן זאת מהכתבה בגלובס
"נשים- שימו לב! אישה של עצמה – אישה של עוצמה (חלק ראשון- מיניות ואנרגיית החיים, 'האישה הטנטרית' יוצא לדרך! 'האישה הטנטרית' – נפתח בירושלים, ב-6 שיעורים פעם בשבועיים, החל מ-20 בדצמבר בשעות 19.00-22.00 הרשמה אצל מירלה 054-2033323 'האישה הטנטרית' – במבשרת, סוף שבוע ב-4-5 בינואר, לפרטים והרשמה אצל נירה הראל 054-6807414 'האישה הטנטרית' – בתל אביב, במרכז נו-מייד (ר"ח מנחם בגין 55 קומה 7) ביום רביעי 9 בינואר , 20.30 – 22.30 פרטים והרשמה אצלי. ובקרוב ה 'אישה הטנטרית' גם בצפון... פרטים נוספים באתר שלי: www.buddhafieldflowers.com ובטלפונים: 052-4860131 0777813181 אז להתראות ובינתיים חיבוק ענק מסמבביה."

massage4you

New member
זה נשמע מסוכן מאוד, אמאל'ה נשים לנשים

אני מדמיין רק סדום ועמורה נשים תמימות שנשים גסות רוח ישלחו להן ידיים אוווווווייי אורגיה המונית, גוואלט.

אשה טנטרית זה לא מה שתאם חושבים

אני אישית אמנם לא התחברתי כל כך למה שמבביה עושה, אבל לחבר אותה לכתבה ולדעות מטורפות של אנשים על מה שעושים בסדנאות טנטרה זה ממש מוגזם יש לא מעט מנחים , ביניהם סמבביה שעושים ממש עבודת קודש מול נשים שדוכאו בתור ילדות ומדחיקות את הנשיות שלהן - כולל גם מיניות, אבל אל רק. הסדנאות לנשים בלבד מאפשרות לנשים להרגיש בטחון להפתח ולהתחבר לנשיות שלהם בלי הדומיננטיות הגברית ומתוך קבלה ואמפתיה של הנשים מסביב

tangerinedream

New member
סדנה לנשים בלבד

זה לא אני שחיברתי אותה לכתבה היא מחוברת לכתבה אם תרצו ואם לא. היא נשאלה וענתה את מה שענתה מה שניסיתי לעשות זה בסך הכל לתת תשובה לזאת שחיפשה סדנה לנשים בלבד.

massage4you

New member
הייתי סתם ציני לרגע, ולא אישי כנגדך אלא מכוון

לאנשים שהמוסר שלהם כפול גברים אאוט ונשים אין (וחלילה אני לא נגד נשים, גברים, לסביות והומואים מבחינתי לכולם יש את הזכות לחיות את חייהם).

למעלה